Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin resim kalitende sorun varBeni beni![]()
sanki gitsen seni karşılayacaklar, misafir edecekler. Ben böyle oldumBaşımın üstünde yerin varAz önce eşime dedim ki Türkiye’nin her yerinde arkadaşım var. Bursa’da @ASSOSyal @Elif Eylul @Jenna16 , balıkesirde @Oriana , Urfa’da @-cantanem- , Ankara’da @HanimKelesimiGetir , antalyada @Evva , Sakarya’da @yasminsay , Malatya’da @Nevreste (o an aklıma gelenleri saydım). Bana ne dese beğenirsinizsanki gitsen seni karşılayacaklar, misafir edecekler. Ben böyle oldum
![]()
ThanksssAma efsane olmuş![]()
Herzaman kapim acikAz önce eşime dedim ki Türkiye’nin her yerinde arkadaşım var. Bursa’da @ASSOSyal @Elif Eylul @Jenna16 , balıkesirde @Oriana , Urfa’da @-cantanem- , Ankara’da @HanimKelesimiGetir , antalyada @Evva , Sakarya’da @yasminsay , Malatya’da @Nevreste (o an aklıma gelenleri saydım). Bana ne dese beğenirsinizsanki gitsen seni karşılayacaklar, misafir edecekler. Ben böyle oldum
![]()
İşim düşmeseHerzaman kapim acik
İşin düstugunde beklerim
Nasil yani@Elif Eylul sen niye bu topikte takılmıyorsun?![]()
Bugün denk gelmedim senle sanki bu topikteNasil yani
Bugun islerim vardi takimdaydim aradaBugün denk gelmedim senle sanki bu topikte![]()
@yasminsay
@yasminsay elticimYeni mekanımız
![]()
PekiBugun islerim vardi takimdaydim arada
Başımızın üstünde yerin var canımAz önce eşime dedim ki Türkiye’nin her yerinde arkadaşım var. Bursa’da @ASSOSyal @Elif Eylul @Jenna16 , balıkesirde @Oriana , Urfa’da @-cantanem- , Ankara’da @HanimKelesimiGetir , antalyada @Evva , Sakarya’da @yasminsay , Malatya’da @Nevreste (o an aklıma gelenleri saydım). Bana ne dese beğenirsinizsanki gitsen seni karşılayacaklar, misafir edecekler. Ben böyle oldum
![]()
Hanım abla İstanbul’daAz önce eşime dedim ki Türkiye’nin her yerinde arkadaşım var. Bursa’da @ASSOSyal @Elif Eylul @Jenna16 , balıkesirde @Oriana , Urfa’da @-cantanem- , Ankara’da @HanimKelesimiGetir , antalyada @Evva , Sakarya’da @yasminsay , Malatya’da @Nevreste (o an aklıma gelenleri saydım). Bana ne dese beğenirsinizsanki gitsen seni karşılayacaklar, misafir edecekler. Ben böyle oldum
![]()
Bi şey değişmez artık, uçuyosunNevoş yarışma bitti demedi![]()
Tanımıyor diye öyle düşünüyordurAz önce eşime dedim ki Türkiye’nin her yerinde arkadaşım var. Bursa’da @ASSOSyal @Elif Eylul @Jenna16 , balıkesirde @Oriana , Urfa’da @-cantanem- , Ankara’da @HanimKelesimiGetir , antalyada @Evva , Sakarya’da @yasminsay , Malatya’da @Nevreste (o an aklıma gelenleri saydım). Bana ne dese beğenirsinizsanki gitsen seni karşılayacaklar, misafir edecekler. Ben böyle oldum
![]()