Sağol canım benimGecmis olsun canim
Olabilir:)Ben gündüz çay içmezsem başım ağrır,açılamam:)Seninde mi caysizliktan?
Hadiyaaaa bizim burasi 28dereceydi amannn dr. Gittik ama ter sucuk icindeSağol canım benim
Ama güzel gidiyor alıştık artık:)Bugün neyse çok daraldım:)
Havada kapalıydı:)
Bursa.Eşimde canı çekmiş almış bir şeyler ama şerbetli tatlılar hiç bana göre değil
Ankara benim mevki, kesin yakinsindir sen ya
Annem gibi sende. 'cay içmezsem günüm güzel gitmez' der her zamanOlabilir:)Ben gündüz çay içmezsem başım ağrır,açılamam:)
Bağımlıyım:)
Aaaa acil kargo denen bir şey var amaBursa.
Sahurda yiyince, gün boyu rahatsızlanıyorumTüm gün nasıl dayanıyorsun ay aç aç...
Çok kilo vermiyor musun böyle?
Şimdi abandım çay ve suya canım. Parol içtim 1 tane de, toparlar inşallahÇay içmediğin için ağrımıştır:)
Bugün benimde başım çok ağrıdı:)
Verdiğini sonra geri alıyor musun bari? Hayır 3 ramazan sonra rüzgarda uçmaya falan da başlarsın senSahurda yiyince, gün boyu rahatsızlanıyorum
Sadece çay ile niyetlenince, acıkmıyorum.
Ben her Ramazan ayında en az 5 kg veririm, baskülüme pil alamadım bir türlü, kaç kg verdim bilmiyorum
Burasıda öyleydi ama 2 gündür bozdu:)Hadiyaaaa bizim burasi 28dereceydi amannn dr. Gittik ama ter sucuk icinde
Bende öyleyim:)Annem gibi sende. 'cay içmezsem günüm güzel gitmez' der her zaman
Geçmiş olsun canım:)Şimdi abandım çay ve suya canım. Parol içtim 1 tane de, toparlar inşallah
Sende mi çay içmedin
Benim tatlım doğru düzgün oy bile almadı zaten boşver.Aaaa acil kargo denen bir şey var ama
Tamam tamam şansımız zorlanıyorum daha fazla
Alıyorum tabi kiVerdiğini sonra geri alıyor musun bari? Hayır 3 ramazan sonra rüzgarda uçmaya falan da başlarsın sen
Tansiyona baktın mı?Geçmiş olsun canım:)
Ya bilmiyorum bugün pek iyi değildim:)
Ben de her Ramazan 5 kilo alırım.Sahurda yiyince, gün boyu rahatsızlanıyorum
Sadece çay ile niyetlenince, acıkmıyorum.
Ben her Ramazan ayında en az 5 kg veririm, baskülüme pil alamadım bir türlü, kaç kg verdim bilmiyorum
İyi akşamlar cancağzımİyi akşamlar