- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
BanadaaaaaAllah’ını seven üzerime Ramazan kahkesi atsın.
İftar vakti yaklaştıkça İnstagram’da Ömür Akkor gönderilerine bakıp kendime eziyet ediyorum.Banadaaaaa
Allah seni napmasinİftar vakti yaklaştıkça İnstagram’da Ömür Akkor gönderilerine bakıp kendime eziyet ediyorum.
Ben de tatlı tariflerini izleyip yapıyorumİftar vakti yaklaştıkça İnstagram’da Ömür Akkor gönderilerine bakıp kendime eziyet ediyorum.
Bu sevaptan herkes nasiplensin: Login • InstagramBen de tatlı tariflerini izleyip yapıyorumsevaplarim double point oldu mu ki acaba
Bugün pek enerjim yoktu aretimmBen Hugo,ihmale gelmeyen kahramanSabahtan beri bakıyorum,yoksun
Ayyy ben bayılırım gönderim mi sana canım
“Ben yandım, siz de yanın” mı demek oluyor bu?Bu sevaptan herkes nasiplensin: Login • Instagram
Sana da hayırlı akşamlarrrrrHayırlı akşamlarımız olsun
Hayırlı akşamlarımız olsun
Yavrum parpuz istermisEşim namaz sonrası dua edelim dedi oğluma, soruyor sen ne istiyorsun diye ' Allah parpuz' diyor
1 dilim karpuz olsun tüm sonumuz
Nasılsın canım?Sana da hayırlı akşamlarrrrr
Eylül nasıl şu anda, ilaçlarını kullandırdın mı FilizCan?
Bende parpuz istiyorum 3 gündürEşim namaz sonrası dua edelim dedi oğluma, soruyor sen ne istiyorsun diye ' Allah parpuz' diyor
1 dilim karpuz olsun tüm sonumuz
Bil bakalım ne eksik? ÖYLE BİRİ.Ohh çok şükür. Artık geriye sadece bugün izlediğim tatlıları yapıp getiren biri lazım
Ömür Akkor’a yazdım. Deneyebilir. O yaparsa buradan tedarik edebileceğim.Ayyy ben bayılırım gönderim mi sana canım