Hamile olmasam su icmem bile direk çorbaya dalarım. Ne gereği var ki boş boş cignenmez edilmez tek seferde gup diye gidiyor zaten hepsiBen hiç susamıyorum. Bir yudum suyla orucumu açardım eskiden. Bu sene bir bardağı zorla da olsa bitiriyorum. O kadar su içince yer kalmıyor tabii doğal.
Ferah tatlı istiyorum bu ara. İçimi yakmayan, ama yemeyeyim diye meyve yiyorumAfiyet olsun:)
Yok ben tatlı yiyemiyorum.Bir şey yersemde erken yiyorum mesela 1-2 gibi sonra üstüne 3 litre su ve 5 bin adım yürüyorum:)Sonra 5 gibi yatıyorum:)Yani yesemde sindiriyorum
Çok şükür canım çok keyifli gidiyor:)Ben çok huzurluyum:)Hayırlısıyla mübarek ayımız bitiyor, yarıdan düştük, geri sayıyoruz artık.
Şükür tutabiliyoruz orucumuzu
Tatlı yersen 9 gibi falan yiyorum oda çok yemiyorum.Üstüne yürüyorumFerah tatlı istiyorum bu ara. İçimi yakmayan, ama yemeyeyim diye meyve yiyorum
Ben bu ara yürümüyorum, ama bahçede uğraşıyorum. O da midemi bulandırıyorTatlı yersen 9 gibi falan yiyorum oda çok yemiyorum.Üstüne yürüyorum
Sahurda yersem yine yürüyorum
Eşim diyor parkeler eskidi
Ahajahsajsjs o bir yudum suyu da prosedür gereği içiyorum zaten yoksa ben de direkt dalarım.Hamile olmasam su icmem bile direk çorbaya dalarım. Ne gereği var ki boş boş cignenmez edilmez tek seferde gup diye gidiyor zaten hepsi
Oda hareket olur:)Ben gündüz pek hareket edemiyorum ama yarından sonra ufak ufak işlere başlıyacağız:)Ben bu ara yürümüyorum, ama bahçede uğraşıyorum. O da midemi bulandırıyor
Bugün bahçede salıncakta yatayım biraz dedim. Rahat vermediler
Susuzluk ve çaysızlığa tahammülüm yokturAhajahsajsjs o bir yudum suyu da prosedür gereği içiyorum zaten yoksa ben de direkt dalarım.
İşte bol bol su içmek lazım:)Ahajahsajsjs o bir yudum suyu da prosedür gereği içiyorum zaten yoksa ben de direkt dalarım.
Günde en az 4-5 litre sıvı tüketiyorum.Oda en az:)Susuzluk ve çaysızlığa tahammülüm yoktur
Bu ara o kadar su içemedim. O da baş ağrısı yapar.Günde en az 4-5 litre sıvı tüketiyorum.Oda en az:)
Ben hep çok içiyorum:)Bu ara o kadar su içemedim. O da baş ağrısı yapar.
Sen ne güzel içiyorsun.
Normalde bende içerim, ne olduysa bu ara içemiyorum. 2 litre içersem, rahatımBen hep çok içiyorum:)
Ama kışın bir dönem su çok soğuyor.Erinirsem içmem
Yoksa hep büyük bardak ya da kavanozlarla su içerim:)
Su içmezsem ödem oluyor:)
Benim ağzım çok kuruyor:)Normalde bende içerim, ne olduysa bu ara içemiyorum. 2 litre içersem, rahatım
2-3 gündür içemiyorumBenim ağzım çok kuruyor:)
Çok korkuyorum sanki susuz kalacağım:)
Ondan sonra sabaha kadar wc deyim
Bende istiyorum
İhtiyaç duymuyor demek:)2-3 gündür içemiyorum
Bende istiyorum