Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Ben sahurda abartmam. Bir dilim ekmek, bol söğüş falan. Ama mesela dün sahurun sonunda iki dilim baklava gömüp yattım.
Afiyet olsun:)
Yok ben tatlı yiyemiyorum.Bir şey yersemde erken yiyorum mesela 1-2 gibi sonra üstüne 3 litre su ve 5 bin adım yürüyorum:)Sonra 5 gibi yatıyorum:)Yani yesemde sindiriyorum

Beni yakan tatlı. Ama sen geçen diyordun ya hani iftarda bir şey yiyesin gelmiyormuş falan. Benim geliyor valla.
Orucu mide koruyucu ve metformin ile açıyorum (2 bardak su), ardından 1 bardak limonlu ılık su. Çorba da içince doymuş oluyorum
Bu ara eşim patates kızartması istiyor iftarda, ondan yiyorum bende birkaç çatal. Yemekler kaldı

Ben de her Ramazan 5 kilo alırım.

Beni yakan tatlı. Ama sen geçen diyordun ya hani iftarda bir şey yiyesin gelmiyormuş falan. Benim geliyor valla.
Ahahah sen de ben gibisin tek fark ben sahurda da yerim boll bolll ..
Agizimda uzun süre bir şey cignemeyince kendimi çok kötü hissediyorum sanki dişlerimin görevini yerine iyi getiremiyormusum gibi geliyor

Ben hiç susamıyorum. Bir yudum suyla orucumu açardım eskiden. Bu sene bir bardağı zorla da olsa bitiriyorum. O kadar su içince yer kalmıyor tabii doğal.

Ahahah sen de ben gibisin tek fark ben sahurda da yerim boll bolll ..
Agizimda uzun süre bir şey cignemeyince kendimi çok kötü hissediyorum sanki dişlerimin görevini yerine iyi getiremiyormusum gibi geliyor
Biz yemek için yaratılmışız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…