- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Bende veririmBen de her Ramazan 5 kilo alırım.
Tatlıya mı abanıyorsun, gece ağır yiyecekler mi yiyorsunBen de her Ramazan 5 kilo alırım.
Sana da iyi akşamlar cancağızımİyi akşamlar cancağzım
Bak o olabilir:)Yok baktırmadım:)Tansiyona baktın mı?
Biz sahurda yiyemiyoruz:)Tatlıya mı abanıyorsun, gece ağır yiyecekler mi yiyorsun
Bende almadan geçireceğim:)Ben de her Ramazan 5 kilo alırım.
Beni yakan tatlı. Ama sen geçen diyordun ya hani iftarda bir şey yiyesin gelmiyormuş falan. Benim geliyor valla.Tatlıya mı abanıyorsun, gece ağır yiyecekler mi yiyorsun
Ben hiç yiyemiyorumBiz sahurda yiyemiyoruz:)
Ben sahurda abartmam. Bir dilim ekmek, bol söğüş falan. Ama mesela dün sahurun sonunda iki dilim baklava gömüp yattım.Biz sahurda yiyemiyoruz:)
Bizde bu yıl öyleyiz canım:)Ben hiç yiyemiyorum
Bazen midem bulanıyor, ya yeşil zeytin atıyorum ağzıma, evirip çeviriyorum ya da 2 çatal peynir
Benimki de aynı ama her şey sunum yüzünden yoksa güzel yapıyoruz bizBenim tatlım doğru düzgün oy bile almadı zaten boşver.
İşte bu nasıl oluyor ya nasıl nasıl nasıl neden ben öyle olamıyorumBen hiç yiyemiyorum
Bazen midem bulanıyor, ya yeşil zeytin atıyorum ağzıma, evirip çeviriyorum ya da 2 çatal peynir
Heee bendeBen sahurda abartmam. Bir dilim ekmek, bol söğüş falan. Ama mesela dün sahurun sonunda iki dilim baklava gömüp yattım.
Afiyet olsun:)Ben sahurda abartmam. Bir dilim ekmek, bol söğüş falan. Ama mesela dün sahurun sonunda iki dilim baklava gömüp yattım.
Orucu mide koruyucu ve metformin ile açıyorum (2 bardak su), ardından 1 bardak limonlu ılık su. Çorba da içince doymuş oluyorumBeni yakan tatlı. Ama sen geçen diyordun ya hani iftarda bir şey yiyesin gelmiyormuş falan. Benim geliyor valla.
Hayırlısıyla mübarek ayımız bitiyor, yarıdan düştük, geri sayıyoruz artık.Bizde bu yıl öyleyiz canım:)
1 gün yersek 5 gün yemiyoruz:)Akşam yemeğine bağlı:)
Ben de her Ramazan 5 kilo alırım.
Ahahah sen de ben gibisin tek fark ben sahurda da yerim boll bolll ..Beni yakan tatlı. Ama sen geçen diyordun ya hani iftarda bir şey yiyesin gelmiyormuş falan. Benim geliyor valla.
Ben hiç susamıyorum. Bir yudum suyla orucumu açardım eskiden. Bu sene bir bardağı zorla da olsa bitiriyorum. O kadar su içince yer kalmıyor tabii doğal.Orucu mide koruyucu ve metformin ile açıyorum (2 bardak su), ardından 1 bardak limonlu ılık su. Çorba da içince doymuş oluyorum
Bu ara eşim patates kızartması istiyor iftarda, ondan yiyorum bende birkaç çatal. Yemekler kaldı
Alışmak ile alakalı sanırım canım.İşte bu nasıl oluyor ya nasıl nasıl nasıl neden ben öyle olamıyorum
Biz yemek için yaratılmışız.Ahahah sen de ben gibisin tek fark ben sahurda da yerim boll bolll ..
Agizimda uzun süre bir şey cignemeyince kendimi çok kötü hissediyorum sanki dişlerimin görevini yerine iyi getiremiyormusum gibi geliyor