Teşekkür ederim iftar yaptım ya acikmamama rağmen çok iyi geldi. Enerjim bitmiş demek kiNasılsın canım?
Hahahah sen yapıp yollarsin diye bekliyordum aslındaBil bakalım ne eksik? ÖYLE BİRİ.
Sen nerdesin ki? Bugün çayın yanına hazır tatlı aldık bu sefer. Tulumba.Hahahah sen yapıp yollarsin diye bekliyordum aslında
Ömür Akkor’a yazdım. Deneyebilir. O yaparsa buradan tedarik edebileceğim.
Iyi kuduruyo desemEylül nasıl şu anda, ilaçlarını kullandırdın mı FilizCan?
Eşimde canı çekmiş almış bir şeyler ama şerbetli tatlılar hiç bana göre değilSen nerdesin ki? Bugün çayın yanına hazır tatlı aldık bu sefer. Tulumba.
Bende acıkmamama rağmen bir şeyler yedim. Ama başım geçmedi bir türlüTeşekkür ederim iftar yaptım ya acikmamama rağmen çok iyi geldi. Enerjim bitmiş demek ki
Sen nasılsın?
Migren mi var yoksa uzun süre yememekten mi?Bende acıkmamama rağmen bir şeyler yedim. Ama başım geçmedi bir türlü
Yok canım. Sahurda sadece çay içiyorum normalde. Dün gece ne çay içtim ne de yeterince suMigren mi var yoksa uzun süre yememekten mi?
Aman diyimAman, iyi olsunda kudursun
Tüm gün nasıl dayanıyorsun ay aç aç...Yok canım. Sahurda sadece çay içiyorum normalde. Dün gece ne çay içtim ne de yeterince su
Muhtemelen o yüzden başım tuttu.
Çay içmediğin için ağrımıştır:)Yok canım. Sahurda sadece çay içiyorum normalde. Dün gece ne çay içtim ne de yeterince su
Muhtemelen o yüzden başım tuttu.
İyi akşamlar canım hoş geldin
Iyi mi akşamlar
İyi akşamlar
Iyi mi akşamlar
Gecmis olsun canimÇay içmediğin için ağrımıştır:)
Bugün benimde başım çok ağrıdı:)
Seninde mi caysizliktan?Çay içmediğin için ağrımıştır:)
Bugün benimde başım çok ağrıdı:)
Şimdi full enerji aretimBugün pek enerjim yoktu aretimm
İyi akşamlar canım hoş geldin
Iyi akşamlar canımlarİyi akşamlar