Günaydın cancağızımGünaydınlar herkese, hayırlı Cumalar
Aa,nasil yok aretimBu el bende yok ya
Nasılsın cancağzımGünaydın cancağızım
Tehlikeli sular bunlar yavrimuYasakları delmeye çıkıcam birazdan
Çok geçmiş olsun. Her şey üst üste gelmiş.Ay ben de yapamayacağım galiba. Biz de olaylar bitmiyor. Artık hayat 2 gün falan dursa da bir dinlensek mi neee...
Dün de çocuğumun sırtına kene yapışmış koştur koştur acile gittik oradan iftara yetiştik. Duş aldır, nazını gider, oyun oyna, uyut derken vakit gitti yine. Bir de arkadaşımın bebeği anjiyo oldu yine sonucu çok iyi değil, kuzenimin sonucu kanser çıkmış acil amelliyat olması lazımmış. Bugün gazatede okudum bakan açıklama yapmış elimizdeki aşı çok az kalmış, gerisi Haziran'da anca gelirmiş. Her şey üst üste geliyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
İşe geldim bacımTehlikeli sular bunlar yavrimu
Aynen öyle..Çok geçmiş olsun. Her şey üst üste gelmiş.
Gecmis olsun canimAynen öyle..
Ne oldu fülüzüm hayırdırGecmis olsun canim
Yukari dogru çık canim mesajlara biraz kötü gün yasamısNe oldu fülüzüm hayırdır
Ay ben de yapamayacağım galiba. Biz de olaylar bitmiyor. Artık hayat 2 gün falan dursa da bir dinlensek mi neee...
Dün de çocuğumun sırtına kene yapışmış koştur koştur acile gittik oradan iftara yetiştik. Duş aldır, nazını gider, oyun oyna, uyut derken vakit gitti yine. Bir de arkadaşımın bebeği anjiyo oldu yine sonucu çok iyi değil, kuzenimin sonucu kanser çıkmış acil amelliyat olması lazımmış. Bugün gazatede okudum bakan açıklama yapmış elimizdeki aşı çok az kalmış, gerisi Haziran'da anca gelirmiş. Her şey üst üste geliyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
Canım ya hepsi üst üstte gelmiş çok geçmiş olsunAy ben de yapamayacağım galiba. Biz de olaylar bitmiyor. Artık hayat 2 gün falan dursa da bir dinlensek mi neee...
Sağol fülzüm gördüm
KuzucuğumCanımlar
İyiyim cancağızım,sen nasılsın?Nasılsın cancağzım