- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
He bizim burası öyleydi acayip bende evde oturmuş instada takip ediyorum yağım yok salçam bitmiş
Valla ben çok sıkıldım sorumsuz pis insanlar yüzünden eve tıkılmaktan cennamEvet ,duydum ben de, kıyafet mi yiyecekler bunlar anlamadımMarketlerde kuyruk ,Corona resmen gel gel yapıyor
Sweatshirt kızartması,pantolon dolması yapacaklarKikinin önü doluymus bayramda evde giycekler sanki
Başım ve gözümün zonklaması haricinde iyiyim cancağzımİyiyim cancağızım,sen nasılsın?
Teşekkür ederimGecmis olsun canim
Aynen işte biri bunlara marketlerin hafta içi açık olduğunu anlatması lazımeee bugunde acik zaten yarin diger günler aç kalmayiz yani
Ben de öyle canım,bizim canımız yok ,evde oturalım,bunlar toto gezdirsinValla ben çok sıkıldım sorumsuz pis insanlar yüzünden eve tıkılmaktan cennam
Teşekkür ederim canimcimGeçmişler olsun canım
Gel anlatak senleAynen işte biri bunlara marketlerin hafta içi açık olduğunu anlatması lazım
Çıkmaya mazeret ,maksat bağcıyı dövmekAynen işte biri bunlara marketlerin hafta içi açık olduğunu anlatması lazım
Teşekkür ederim canım çok sağolCanım ya hepsi üst üstte gelmiş çok geçmiş olsun
Ne oldu bilmiyorum ama gecmis olsunTeşekkür ederim canimcim
Geçmiş olsun yasom sana ne olduBaşım ve gözümün zonklaması haricinde iyiyim cancağzım
1ekmek bahanesiyle sokak sokak gezicekler isteÇıkmaya mazeret ,maksat bağcıyı dövmek
Aile hekimlikleri açık mı acaba?He bizim burası öyleydi acayip bende evde oturmuş instada takip ediyorum yağım yok salçam bitmiş
Yazsın valla ama cezadan da anlamıyorlarkiBen de öyle canım,bizim canımız yok ,evde oturalım,bunlar toto gezdirsinYazsin cezayı polis,ne bu yani bu kadar
Boş yere tıktılar bizi eve,bizim millet akillanmaz
maalesef... dün avm'ye gittik flo'dan bana ayakkabı tabanlığı almaya. koton'un önünden geçtik. aklım durdu. her şeyde %50 indirim varmış. nasıl desem?.. kasadan avm bahçesine kadar kuyruk vardı. kuyrukta en az 80-90 kişi vardır. belki de daha fazla çünkü arada duvardan göremediğim yerler vardı. millet şaşırmış. koşa koşa kaçtık.Kiz simdi aradi anne trafik felaket adim atilmiyo hepside ise gitmiyodur heralde zor geldim işe dedi ne polis ne denetleyen var dedi