Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım
Ay ben de yapamayacağım galiba. Biz de olaylar bitmiyor. Artık hayat 2 gün falan dursa da bir dinlensek mi neee...Kritik yapamadığımız için sakin demek ki. Nasıl psikolojik baskı yaptıysak kimse abartmamış.
Cok geçmis olsun canım, rabbim herkesin yardımcısı olsun inş ❤Ay ben de yapamayacağım galiba. Biz de olaylar bitmiyor. Artık hayat 2 gün falan dursa da bir dinlensek mi neee...
Dün de çocuğumun sırtına kene yapışmış koştur koştur acile gittik oradan iftara yetiştik. Duş aldır, nazını gider, oyun oyna, uyut derken vakit gitti yine. Bir de arkadaşımın bebeği anjiyo oldu yine sonucu çok iyi değil, kuzenimin sonucu kanser çıkmış acil amelliyat olması lazımmış. Bugün gazatede okudum bakan açıklama yapmış elimizdeki aşı çok az kalmış, gerisi Haziran'da anca gelirmiş. Her şey üst üste geliyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
Çok geçmiş olsunAy ben de yapamayacağım galiba. Biz de olaylar bitmiyor. Artık hayat 2 gün falan dursa da bir dinlensek mi neee...
Dün de çocuğumun sırtına kene yapışmış koştur koştur acile gittik oradan iftara yetiştik. Duş aldır, nazını gider, oyun oyna, uyut derken vakit gitti yine. Bir de arkadaşımın bebeği anjiyo oldu yine sonucu çok iyi değil, kuzenimin sonucu kanser çıkmış acil amelliyat olması lazımmış. Bugün gazatede okudum bakan açıklama yapmış elimizdeki aşı çok az kalmış, gerisi Haziran'da anca gelirmiş. Her şey üst üste geliyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
Sağolun kizlar. Allah herkese sağlık sıhhat versin.Cok geçmis olsun canım, rabbim herkesin yardımcısı olsun inş ❤
Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim kuzenine de bebişede şifa versinAy ben de yapamayacağım galiba. Biz de olaylar bitmiyor. Artık hayat 2 gün falan dursa da bir dinlensek mi neee...
Amin canım. Her şey insan başına işte. Şu mübarek ramazan herkes iyi haberler alır inşallahhhh.Çok geçmiş olsun canım. Rabbim kuzenine de bebişede şifa versin
Canim olur mu oyle şey hiç, burda herşeyi paylaşıyoruz. Hep iyi şeyler olmaz ki hayatta. Hepsinden birer ders alırız bizde.Sahur vakti de üzdüm sizi hakkınızı helal edin. Öyle kaç zamandır tuttum ya içimde bir an dokesim geldi herhalde.
iyi bari ,gülmek güzeldirHayroşcuğum mu hiç güleceğim yoktu
İyiyim canım şükürNaber canım evde savaş var şimdi oturdum daha
uzaklardaydım aretimJenna16 aretim nereye kayboldu
Aksiyonsuz bir günü, günden saymıyorumYine aksiyon yine aksiyon
Ay ben de yapamayacağım galiba. Biz de olaylar bitmiyor. Artık hayat 2 gün falan dursa da bir dinlensek mi neee...
Günaydın bebeğimGünaydın,hayırlı Cumalar.
Günaydın tatlım❤Günaydın bebeğim