Olsun,niyetin anarşikişe geldim işeeeeeeeeeeeee
sokaklar gene arı kovanı gibi. değişen hiçbir şey yokOlsun,niyetin anarşik
Boş yere tıktılar bizi eve,bizim millet akillanmazsokaklar gene arı kovanı gibi. değişen hiçbir şey yok
Kiz simdi aradi anne trafik felaket adim atilmiyo hepside ise gitmiyodur heralde zor geldim işe dedi ne polis ne denetleyen var dedisokaklar gene arı kovanı gibi. değişen hiçbir şey yok
Yazıklar olsun yaa ,bu mallar yüzünden biz evde hapisKiz simdi aradi anne trafik felaket adim atilmiyo hepside ise gitmiyodur heralde zor geldim işe dedi ne polis ne denetleyen var dedi
Çok üzgunum hemsomYazıklar olsun yaa ,bu mallar yüzünden biz evde hapis
Bizim burda 2 gündür kıyamet vardı aç kalıcam diye istif yapanmı dersin olmayan bayram için kıyafet kuyruklarımı dersinBoş yere tıktılar bizi eve,bizim millet akillanmaz
Ben de valla hemşom,son kapanma olsun inşallah demiştim ama yok,daha çok kapanirizÇok üzgunum hemsom
Allah iyilik versin canım benim çok şükür bende iyiyimİyiyim canım ,sen nasılsın?
Kikinin önü doluymus bayramda evde giycekler sankiBizim burda 2 gündür kıyamet vardı aç kalıcam diye istif yapanmı dersin olmayan bayram için kıyafet kuyruklarımı dersin
Evet ,duydum ben de, kıyafet mi yiyecekler bunlar anlamadımBizim burda 2 gündür kıyamet vardı aç kalıcam diye istif yapanmı dersin olmayan bayram için kıyafet kuyruklarımı dersin
Yok canim bu millete bakkal cakkal bile kapali olmasi lazim disari cikamamasi icinBen de valla hemşom,son kapanma olsun inşallah demiştim ama yok,daha çok kapaniriz
Hep iyi ol kuzumAllah iyilik versin canım benim çok şükür bende iyiyim
He bizim burası öyleydi acayip bende evde oturmuş instada takip ediyorum yağım yok salçam bitmişKikinin önü doluymus bayramda evde giycekler sanki
Aynen öyle, çantasını alan yolda şu anYok canim bu millete bakkal cakkal bile kapali olmasi lazim disari cikamamasi icin