- 14 Haziran 2019
- 13.317
- 47.067
Yaa sol ayagım cok guzel ama cok duygusal ben begenmıstım iyi okumalar kukrişimBen bu ay iyi okudum galiba .Bende şuan sol ayağım i okuyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa sol ayagım cok guzel ama cok duygusal ben begenmıstım iyi okumalar kukrişimBen bu ay iyi okudum galiba .Bende şuan sol ayağım i okuyorum.
Evet biraz öyle hüzünlü canım , teşekkür ederimYaa sol ayagım cok guzel ama cok duygusal ben begenmıstım iyi okumalar kukrişim
Bende aynı öyle canım dersler di yemek telaşı ev işleri akşam ediyoruz işteİyiyim canimm sen nasilsjn şükür afacanlarla zaman geçiyor
İnşallahTamam bulunmuş belki bir yolu vardır
Aşılama yapmadı di mi? Yanlış anlamadım? vücut spermi öldürmesin diye doktor aşı mı vurdu?Canım benim arkadaşın durum böyle idi yani vücut spermi düşman olarak algılıyormus olmuyordu .Sonra bende eczane de bir arkadaş ile konuşurken o da bir yere gelmiş bizim burda Ankara dan bu Dr a tedaviye o da memnun kalmış sonra arkadaşım da gitti bir iki kere galiba Dr asi hazırladı yaptı ondan sonra tüp bebek oldu.Yani her yer yapmıyor sanırım bu tedaviyi
Balgaymaksin merviskomEvet nevos ama hanı biz alısmısız ya menemen bıberli domatesli falan gozukmesıne ondan o daha cok goz yumurta gıbı gözüküyordu amaa sunum şahaneydı cook nostaljikti mesela gercı ondada cook cok ıyı oy aldı
Canım nevoşum, tatlı nevoşumZirve soğuk olur bebeğim sakın üşüme
Burası da kapanmaya girmişbura çok sakin kızlar
Aynen canım aşılama değil eşinden alınan kanla hazırlanmış birşey ,sonra kadına vuruldu işte.İnşallah
Aşılama yapmadı di mi? Yanlış anlamadım? vücut spermi öldürmesin diye doktor aşı mı vurdu?
Kimseler kalmamış
Bunu öğrendiğim süper oldu Allah razı olsunAynen canım aşılama değil eşinden alınan kanla hazırlanmış birşey ,sonra kadına vuruldu işte.
Senden de canımBunu öğrendiğim süper oldu Allah razı olsun
Herkesler erken uyudu herhalde bugün nevosumTarif olmayınca böyle oluyorBazen deniyor ya oylama hep gizli olsa
İşte tarif olmayınca böyle sessiz sakin olur
Eşler evde fırsat bulamıyorlardırHerkesler erken uyudu herhalde bugün nevosum
Sorma canım 20 gün böyle olur .Eşler evde fırsat bulamıyorlardır
Ama dediğim gibi tarif yok hareket yok