- 24 Haziran 2015
- 40.147
- 155.256
- 598
Sağol canım benimOooh afıyet olsun kukrimm bende cay demlemek zor geldi kocaman bır bardak su koydum kendıme![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benimOooh afıyet olsun kukrimm bende cay demlemek zor geldi kocaman bır bardak su koydum kendıme![]()
Dön aşkom biz bekliyoruzAaa unutmustum bak nevosumhakikaten döneyim ya
![]()
Hıııhı senBenmi töbe![]()
Ay valla o da az değil al beni gezdir diye çığlık atıyorAh kıyamam yaa kaynamasın arada bıdık![]()
Çaysamışsın o zamanSağol canım benimbende her akşam demlemem bugün içimden geldi
![]()
Hadi ya hergün demlemez misinSağol canım benimbende her akşam demlemem bugün içimden geldi
![]()
Kız, tosuna bakamıyorsan ablana yolla. Eylül bakar onaEvet canım bebe kızların arasında kaynıyor yavrumaz önce eziyorlardi koşarken çocuğu
![]()
Küçücük boyuyla herseyı yaptırıyor onlarAy valla o da az değil al beni gezdir diye çığlık atıyor![]()
Eylül bakar mı yoksa onada çıldır gelip filizi mahvederler mi bilemedimKız, tosuna bakamıyorsan ablana yolla. Eylül bakar ona![]()
Kaç aylık oldu:)Ay valla o da az değil al beni gezdir diye çığlık atıyor![]()
Ne için yasoDilekçeni verdin mi kukrişim![]()
Eylül yavrum kucakta diyemiyor alayım onu çumagima diyorKız, tosuna bakamıyorsan ablana yolla. Eylül bakar ona![]()
Biz kahveciyiz nevosum ama bu 20 günde herhalde demleyecegimHadi ya hergün demlemez misin![]()
5 aylıkKaç aylık oldu:)
Kahvede içerim ama 1 tane:)Biz kahveciyiz nevosum ama bu 20 günde herhalde demleyecegim![]()
Ay hele o iki numara yok mu felaketKüçücük boyuyla herseyı yaptırıyor onlar![]()
Okuyorum canım şuanda bitirmeme az kaldı bu ara biter bitmez yenisine başlıyorum.sen okuyor musun birşey şuandaÇaysamışsın o zamanal kitabınıda eline oh keyfe bak
![]()