Denk gelemedik bir türlüCe ee yapıp kaçıyoz jennanasılsın
Canım iki gün oruç tutmadım hafifledi. Bugün tekrar niyetlendim yine başladı. Her Ramazan aynı şeyi yapıyor bu zalim dert...Şimdi oruç tutmayıp ne zaman tutacağım...Migrenin nasıl oldu ?Elhan
Çok geçmiş olsun ablamCanım iki gün oruç tutmadım hafifledi. Bugün tekrar niyetlendim yine başladı. Her Ramazan aynı şeyi yapıyor bu zalim dert...Şimdi oruç tutmayıp ne zaman tutacağım...susuzluk mu tetikliyor napiyor...Jennam canım bacım
Aynen yok
Susuzluk tetikler ablam. Geçmişler olsunCanım iki gün oruç tutmadım hafifledi. Bugün tekrar niyetlendim yine başladı. Her Ramazan aynı şeyi yapıyor bu zalim dert...Şimdi oruç tutmayıp ne zaman tutacağım...susuzluk mu tetikliyor napiyor...Jennam canım bacım
Canim bugun acildeydik bütün gün eylul koltuktan düsup boynu kakildi röntgen falan anca iftari yaptik simdi yikadim kremledim yeni oturdum
Çok geçmişler olsun, bir sıkıntı yok inşallahCanim bugun acildeydik bütün gün eylul koltuktan düsup boynu kakildi röntgen falan anca iftari yaptik simdi yikadim kremledim yeni oturdum
Nazar oldu minnak pandayaCanim bugun acildeydik bütün gün eylul koltuktan düsup boynu kakildi röntgen falan anca iftari yaptik simdi yikadim kremledim yeni oturdum
O bugün geldi,neti az:)
Filmde bisey çıkmadi ama agliyo sürekli aciyo diye bütün gün onla ugrastimNazar oldu minnak pandaya
Çok geçmiş olsun canımCanim bugun acildeydik bütün gün eylul koltuktan düsup boynu kakildi röntgen falan anca iftari yaptik simdi yikadim kremledim yeni oturdum
Kıyamam yaFilmde bisey çıkmadi ama agliyo sürekli aciyo diye bütün gün onla ugrastim
İncinmiştir o zaman, ödem de oluşmuş olabilirFilmde bisey çıkmadi ama agliyo sürekli aciyo diye bütün gün onla ugrastim
Bugun yeni oturdum desem yeri canimyaKıyamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?