- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Abla tarifmi alcaz napcaz ben bilmiyoreee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle deme hemşom sen daga ne oylar alırsın var yaaGörüp göreceğim bir tek oymuş işte.
Olsun tek kişilik sofra.mukemmrlSahuru tek başıma yapiyorum ama ben
Tarif değil sofra kurulacak perişim, masada bir yemek olacak labneli sadece resim çekilecekAbla tarifmi alcaz napcaz ben bilmiyoreee
Bütün mamaları kendime mi yapayimOlsun tek kişilik sofra.mukemmrl
Tamam çiçeğim çok sağol buarada ondesiiiinTarif değil sofra kurulacak perişim, masada bir yemek olacak labneli sadece resim çekilecek
Sahurda unutuyorum içmeyiGeçmiş olsunBenimde bahar alarjim var allahtan ilaç aldım hemen hapşuruyorum gözlerim kaşınıyor bununakıyor ama ilacım var onu içince olmuyor şimdi başlar temmuza kadar böyle
Yok sofraAbla tarifmi alcaz napcaz ben bilmiyoreee
Yeni kategori hayırlı olsun canım
Bütün mamaları kendime mi yapayim
❤Tamam çiçeğim çok sağol buarada ondesiiiin
Ben öyle düşünürüm de millet öyle düşünmüyor sofralar gelince görürüzMinimal düşün bebeğim
İkişer tane yollasak... alsem
Bu fikre katılanlar olarak beni de sabitlenen mesaja etiketler misin bakırla sunum yapılmayacaktır da yazsın mesaja, bak onu eklemeyi unutmuşsunARKADAŞLAR! Lütfen masalarımızı abartmayalım. Her akşam sahurda ne yiyorsak onu paylaşalım. 48 çeşit börek pasta çörek yapmaya, paylaşmaya gerek yok.
Nevreste lütfen mesajımı ilk mesajda sabitler misin?