- Emoji Skoru
- 54.103
- Puanlar
- 598
Şömine bi deBu fikre katılanlar olarak beni de sabitlenen mesaja etiketler misinbakırla sunum yapılmayacaktır da yazsın mesaja, bak onu eklemeyi unutmuşsun
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şömine bi deBu fikre katılanlar olarak beni de sabitlenen mesaja etiketler misinbakırla sunum yapılmayacaktır da yazsın mesaja, bak onu eklemeyi unutmuşsun
![]()
Nisan sonunda sahurda şömineyle sunum yapılırsa yuh derim artık zatenŞömine bi de![]()
Başka ne yasak olsun hemşom?Nisan sonunda sahurda şömineyle sunum yapılırsa yuh derim artık zaten![]()
Hımmm, bir düşüneyimBaşka ne yasak olsun hemşom?sen yaz ben @Nevreste nin aklını çelicem
![]()
+1Hımmm, bir düşüneyim
Sadece peynir ,zeytin olsun beya, hamur işi gece gece yakar mideyi, sabah kıvranırlar sonra1 dilim pınar Labneli ekmek sürsünler yeter o kadar
![]()
Ya seni yerim kızım ya bu kadar tatlı olmak zorunda mısınARKADAŞLAR! Lütfen masalarımızı abartmayalım. Her akşam sahurda ne yiyorsak onu paylaşalım.48 çeşit börek pasta çörek yapmaya, paylaşmaya gerek yok.
@Nevreste lütfen mesajımı ilk mesajda sabitler misin?![]()
Sahuru da kırışık çarşafların içinde yapsın,, iyi fikirYa seni yerim kızım ya bu kadar tatlı olmak zorunda mısın![]()
Yalniz ayşom tepsi sunumunda çok iyiydi senin, bunu gözden geçir![]()
Ya seni yerim kızım ya bu kadar tatlı olmak zorunda mısın
Yalniz ayşom tepsi sunumunda çok iyiydi senin, bunu gözden geçir![]()
aslında iyi fikirSahuru da kırışık çarşafların içinde yapsın,, iyi fikir![]()
Bence mantıklı, sahurda herkes yarı uyanık zaten canimSahuru da kırışık çarşafların içinde yapsın,, iyi fikir![]()
Arkadaşlar sahurda hepimiz böyleyiz. Lütfen kendimizi kandırmayalım. Sofralarınız da bu adam gibi gerçekçi olsun.![]()
Hahahha aynenArkadaşlar sahurda hepimiz böyleyiz. Lütfen kendimizi kandırmayalım. Sofralarınız da bu adam gibi gerçekçi olsun.![]()
Kesinlikle katılıyorum. hiçbirimiz röbdoşambrımızı giyip tüylü terliklerimiz ve Karaca pearlshine yemek takımlarımızla saur yapmıyoruzArkadaşlar sahurda hepimiz böyleyiz. Lütfen kendimizi kandırmayalım. Sofralarınız da bu adam gibi gerçekçi olsun.![]()
Ha şöyle gerçekçi olsun herkes yaa ayşom, birbirimizi kandırmayalımKesinlikle katılıyorum. hiçbirimiz röbdoşambrımızı giyip tüylü terliklerimiz ve Karaca pearlshine yemek takımlarımızla saur yapmıyoruzkahvaltılık kabından bile çıkarmıyorum çoğu zaman ben peynir zeytini
![]()
48 değil 58 bile yaparlar valla abartmada üstümüze yokARKADAŞLAR! Lütfen masalarımızı abartmayalım. Her akşam sahurda ne yiyorsak onu paylaşalım.48 çeşit börek pasta çörek yapmaya, paylaşmaya gerek yok.
@Nevreste lütfen mesajımı ilk mesajda sabitler misin?![]()
Bi de çıkarmaya mi uğraşacağızKesinlikle katılıyorum. hiçbirimiz röbdoşambrımızı giyip tüylü terliklerimiz ve Karaca pearlshine yemek takımlarımızla saur yapmıyoruzkahvaltılık kabından bile çıkarmıyorum çoğu zaman ben peynir zeytini
![]()
Dediler ve gold sunumluk kullandılar...Kesinlikle katılıyorum. hiçbirimiz röbdoşambrımızı giyip tüylü terliklerimiz ve Karaca pearlshine yemek takımlarımızla saur yapmıyoruzkahvaltılık kabından bile çıkarmıyorum çoğu zaman ben peynir zeytini
![]()
MuhtemeldirDediler ve gold sunumluk kullandılar...![]()
ya ya tabiiDediler ve gold sunumluk kullandılar...![]()
Keşke herkes böyle düşünüp sofra kursaHa şöyle gerçekçi olsun herkes yaa ayşom, birbirimizi kandırmayalım![]()
İnandırıcı olmayanları diskalifiye etsinlerMuhtemeldirsunuma gelince coşuyorlar
![]()