- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
- 1.123
- Konu Sahibi Kurkmantolu
bilerzik ne ya
gözlerimiz kanadı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilerzik ne ya
Bilerzik = Bilezikbilerzik ne ya
Bilerzik = Bilezik
sabah sabah iyi güldüm günüm güzel geçer inşallahyöresel bir kullanım sanırım bilemedim...
bilerzik ne ya
Benim yaşadığım yerde de bilenzik diyolar.. ilk zamanlar düzeltmekten helak oldum. Sonrasında sal gitsin dedim..yöresel bir kullanım sanırım bilemedim...
@Lknrokan35 amacım dalga geçmek ya da küçümsemek değil yanlış anlaşılmak istemem ama sizin söylediğiniz bilenzik ya da bilerzik kelime olarak daha zor,bilezik daha kolay değil mi fazladan harf koyuyorsunuz araya maraşlı bir komşumuz vardı onlar da bilenzik derlerdi anahtara da anaktar aklıma o geldiBenim yaşadığım yerde de bilenzik diyolar.. ilk zamanlar düzeltmekten helak oldum. Sonrasında sal gitsin dedim..
Kv nin haberi yokmuş onlari aldiklarindan.99 da aldıysa kv nizin de haber olması lazım. Ya da almadıysa adamın bu yalanın altında kalması lazım. Kv de de var bi iş o zaman
Biraz kullanik hafif rengi atık ama agirligi var. Bende 1999 da aldigi icin durmaktan rengi o hale gelmistir diye düşünmüştüm.Ama ne bileyim iste allahindan bulsun ama dolandirilmadigins bizi salak yerine koyduguna adım gibi eminim.Konu sahibi arkadaş sen eşinle kuyumcuya git orada gerçeği öğrensin.
Olmazsa kv kp olduğu bir ortamda boll köpüklü bir bulaşık yıka bilezik kolundayken.
Ben kayınpederin bilmediğine veya kandırıldığına kesinlikle inanmıyorum.O yaşta bir insan ayarsız sahte bilezik almaz.Bu arada görüntüsünden de belli değil mi sahte olduğu ben sahte altını ne kadar iyi olursa olsun hemen anlıyorum.