• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte takı

neden eşiniz utanıcak diye düşünüyorsunuz ki... kp utansın. belki de haberi bile yok gerçekten. sahte olduğunu bilse öyle reklamını yapa yapa sağa sola söyleyerek takar mıydı onu.

bence eşinizle beraber daha önce siz kuyumcuya göstermemişsiniz gibi kuyumcuya gidin. zaten öyle yapcağınızı yazmışsınız. sonra da eşiniz babasını arasın. ya baba bu bilezik sahteymiş hangi kuyumcu bu gidelim hesap soralım falan desin.

sizin de eşinizin de utanıcak bişeyi yok.
benim o uyanık mı uyanık kv bile zamanında kuyumcudan 24 ayar metrelik zincir almış. seneler sonra bozdurmak istediğinde sahte olduğunu anlamış.

Deli mıdır nedir ? Böyle uyanıklık yapcagina keşke hiç takmasaymis. Bence şöyle yemedigini anlasın

Bende eşinize neden söyleyemediğinize takıldım, neden mahçup olsun eşiniz alan babası, sonuçta ben olsam eşime söylemeden duramazdım,sonrada kayınpedere söylerdim bir şekilde hayır belkide adam gerçekten dolandırıldı, yada beni saf yerine koymaması gerektiğini bilmesi lazım diyerek söylerdim.

Bnce çaktırmadan eltinin bilezigine de bak bi
Onada taktiysa esine soyle ilk
Yok eger sadece sana taktiysa herkesin icinde gerceyi soyle
Seni aptal yerine koymak neymis gorsun

99 da aldıysa kv nizin de haber olması lazım. Ya da almadıysa adamın bu yalanın altında kalması lazım. Kv de de var bi iş o zaman

adam uyanık olabilir ama değerli bir bilezikse bozdurma ihtimaliniz de yuksek, illa ki gunun birinde göturdugunuzde anlasılır, adam bunu bile bile sahte takmış olamaz.

Benim yaşadığım yerde de bilenzik diyolar.. ilk zamanlar düzeltmekten helak oldum. Sonrasında sal gitsin dedim..:rolleyes::rolleyes:
@Lknrokan35 amacım dalga geçmek ya da küçümsemek değil yanlış anlaşılmak istemem ama sizin söylediğiniz bilenzik ya da bilerzik kelime olarak daha zor,bilezik daha kolay değil mi fazladan harf koyuyorsunuz araya :KK48: maraşlı bir komşumuz vardı onlar da bilenzik derlerdi anahtara da anaktar aklıma o geldi :bicak:

Konu sahibi arkadaş sen eşinle kuyumcuya git orada gerçeği öğrensin.

Olmazsa kv kp olduğu bir ortamda boll köpüklü bir bulaşık yıka bilezik kolundayken.

Ben kayınpederin bilmediğine veya kandırıldığına kesinlikle inanmıyorum.O yaşta bir insan ayarsız sahte bilezik almaz.Bu arada görüntüsünden de belli değil mi sahte olduğu ben sahte altını ne kadar iyi olursa olsun hemen anlıyorum.

Konu sahibi arkadaş sen eşinle kuyumcuya git orada gerçeği öğrensin.

Olmazsa kv kp olduğu bir ortamda boll köpüklü bir bulaşık yıka bilezik kolundayken.

Ben kayınpederin bilmediğine veya kandırıldığına kesinlikle inanmıyorum.O yaşta bir insan ayarsız sahte bilezik almaz.Bu arada görüntüsünden de belli değil mi sahte olduğu ben sahte altını ne kadar iyi olursa olsun hemen anlıyorum.
Biraz kullanik hafif rengi atık ama agirligi var. Bende 1999 da aldigi icin durmaktan rengi o hale gelmistir diye düşünmüştüm.Ama ne bileyim iste allahindan bulsun ama dolandirilmadigins bizi salak yerine koyduguna adım gibi eminim.

Ay lütfen ne yaparsan yap ama kocanı kuyumcuda şoke etme. Yazık adama. Kendini koy bir yerine ne kadar utanır insan. Siz karı kocasınız aranızda utanma olmaz ama kuyumcunun karşısında küçük düşebilir.

Back