• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte takı

Kizlar benim basima bizzat geldi hemde dugunumde malesef var boyle kayinpederler yaslarindan baslarindan utanmiorlar insan kandiriorlar beni dugunde kuyumcuya goturup begendirip 22 ayar set denildi dugunden sonra balayindan sonra baktmki yesil altin yazik dedm ben utandm.insanligimdan kendini kandirdi beni deil allaha biraktm
Ben zaten yüzlerine bisey diyemem kaynanama desem hemen kp imi savunur. Eşimi üzmek istemesemde ona bunu söylemem lazim.doğru zamani kolluyorum söylemek için ama cok mahcup olacak.

Hiç kimse durup dururken böyle bir şeyin altına girmez...

Sonuçta sen veya eltin doğum yaptı diye adam bilezik takmak zorunda değil,ufak bir şey de yapabilirdi neden sahte bilezik alsın Bile isteye veya ihtiyacınız olduğunda bozdurabileceğiniz hiç mi aklına gelmez??

O işte başka bir iş var bence...

O kadar uyanık adam böyle aptalca hareket etmez.Hadi düğün falan olsa zoraki takılması gerekse ya da uzak akraba falan olsan huylanır insan ama Doğumda takma zorunluluğu da yokken niye sahte bilezik taksın.
Kandırılmış bence.

Onu bozdurabileceğinizi ( en az 60 yaşında olsa) 60 yaşında millete rezil rüsva olacağını düşünemedi mi bu adam?? Gurur onur diye bişey var utanmaza bak derler?
Kayınpederiniz de bilmiyor olmasın yada kandırılmış kocaman adam bu rezilliği göze alamaz bence ya.
Eltinizinkine bakma fırsatınız var mı bi karşılaştırsanız

Bence eşine söylemeli gerisine karışmamalısın. Babayla oğul kendi arasında halletsin. Onlar birbirine ne dese affeder ama senin dediklerin unutulmaz. İhale sana kalır.

Belkide adami kandirmislardir elden birinden ucuza falan aldiysa.yoksa bi insan neden boyle bisey yapsin hee yapilir ama bir hırs bir kin olur yapılır

Sizdede boyle bir durum sozkonusu degil sanirim

Benim dugunumde esimin amcalariyda kv kpeder küslerdi adamlar bayada zenginler hepsi bana bilezik takti.

Birkac takı bozdururken onların taktıklarinida bozduralim dedik megerse sahteymis kuyumcu dediki goturun bunlari kim taktiysa onlarin cocuklarina takin

Adamlar bile isteye yaptilar yani sizde boyle bir durumda yok

Ben olsam eşime hemen soylerdim durum neyse ortaya cikar icin rahatlar en azindan

Bence tutun eşinizin elinden gidin bir kuyumcuya doğrusunu öğrensin sonra da baban dolandırılmış sanıyorum deyin. Olaysız halledin. Kayınbabaya uygun bir dille oğlu anlatır artık belki de adam cidden bilmiyordu günahına girmeden olayın aslını öğrenin derim.

Zaten 1.5 yillik evliyim cok haşır neşır degilim eşimin ailesiyle kardesleriyle ve cok uzak oturuyoruz zaten esimin ailesi kardesleriyle falan.esimin maddi durumu gorumceme ve kaynima göre iyi sayilir ama dugunden kalma cok borclarimiz kaldi hatta eşim belki bozdururuz da borclarin bi kismini karsilar dedi. Ben zaten kaynanama kayinpederime kendim soramam laf söyleyler kaldıramam.

Benim tek ve tek üzüldügum esim duyunca onur u kırılacak.Bide babama o altinlari emeklilik ikramiyesiyle aldim 1999 yilinda dedi.Hatta babamda iyi saklamissim falan dedi kayinpederde güldu. Sizin dediginiz gibi davranmak en iyisi.
Erkekler ne olursa olsun gururlu davranır ve ailelerine laf söyletmezler. Eşin zaten bozdurur borç öderiz dediyse, borç günü geldiğinde ver eline göndert kuyumcuya kendi öğrensin. Belki bilerek aldı belki kandırıldı onu bilemeyiz ama sen ailesi ile ilgili ve taktıkları takı ile ilgili tek kelime etme.
Sonuçta sana takılmış olabilir ama eşine verilmiş değer eğer ki bilerek alındıysa...
Eğer ki aldatıldıysa onun da derdine eşin düşsün ailesine kendi söyleşin.
Senin karışmaman çok önemli, sabırlı ol kardeşim.

Çekinecekk bir durum yok eğer kasten kp sahte bilezik takmadıysa sorun olmaz , kuyumcuda altın sahte çıktı söylersin artık kp iftira atıyormu bilemeyiz minareyi çalan kılıfını hazırlar misali tongoya düşen sen olma..
Ya kandırıldı kp yada birileri tarafından gerçek altınla sahtesi değişti yada son ihtimal bilerek sahte bilezik aldı her durumda çok adı ve sinsice planlanan hilekarlikit tuzak umarım gerçek şu yüzüne çıkar çamuru sana bulaşmaden canım

Ben zaten yüzlerine bisey diyemem kaynanama desem hemen kp imi savunur. Eşimi üzmek istemesemde ona bunu söylemem lazim.doğru zamani kolluyorum söylemek için ama cok mahcup olacak.
Mahcup olurmuş kocam diyorsunda kve kp kocanı dolduruşa getiripde ip biz gerçek altın taktik karın bize yalan iftira yapıyor kimbilir sattı napti etti şimdide suçlu arıyor
bizemi yoksa henüz
1 buçuk senelik karına mi inanacaksın dersler ne yapacaksın herzaman oyunlar kurallara göre oynanmaya biliyor maalesef...

Bence kp kandirilmiş olabilir cunkı sizin satma ihtimalinizi de dusunmustur sonuçta bence eşine soyle ama suclar gibi söyleme babasi sonucta

Sahte rakı okudum iyi mi . :KK50:
Uykum geldiyse eğer :KK57:
Burada kp nin pek de kurnaz olduğunu sanmıyorum
-Kandırıldık - diyebilir ....zira öyle görünüyor

Siz kimseden bilezik istememissinizki. Kendi takmış. Ben direk götürür iade ederdim polisle başım belaya girebilir çünkü sahteymis baba derdim.. bu ne terbiyesizlik yahu

Cok ayip. Hayir yani bilerzik takmak zorundamiydin be adam sahte bilerzik taktin.. O bilerzik sahte oldugu icin kararma yapar. Kayinpederin eve gelincede kararmis bilerzigi koluna tak ve baba aldigin bilerzik karardi diye goster. Gozune gozune sok:KK12:

bilerzik ne ya :kahve:

Back