• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte takı

yaa o değil de kardeş bu altın ya, köşe başı kuyumcu kaynıyor ortalık, kıymetli taş olsa, cidden sahtesini gerçeğini ayırt edecek az yer olsa anlayacağımda len altın bu, annem bile bir bakışta anlar sahte mi değil mi? hangi akla hizmet sahte alıyorlar anlamıyorum ki? bide millet altın mı takıyor, eninde sonunda bozuduruluyor bunlar, ya böyle bir şey yapacağına hiç yapma en azından rezil olmazsın.

Ne olacak kızarıp bozardılar :-) Yok onlar senin hakkın dokunamayız zırvalıkları...
Ben de dedim ki olur muu canımmm biz bi aileyiz, işiniz görülsün sonra yine yaparsınız.nihayetinde sizi çok zorlamaz . Zamanında nasıl yaptınız yine yaparsınız...

Hic esime de bozuntuya vermedim. Simdi bisey de diyemezler :-) zaten esim toz kondurmuyodu iyice köşeye sıkıştılar
Anne beni bilezikleri nakit olarak ödeyin desenize :)

sahte takan düşünsün sen değil

bebeğinle ilgilen gereksiz şeylerle değil
kim ne kadar üzülecekse üzülecek senin yüzünden değil ya

altın kolye,gümüş yüzük,gümüş kolye,kolye,yüzük modelleri,altın kolye modelleri,yüzük,kolye modelleri,altın kolye fiyatları,altın yüzük,alyans modelleri,takı modelleri,altın küpe,pırlanta,alyans,tek taş,altın yüzük modelleri,tek taş yüzük,altın bilezik,takı tasarım,pırlanta yüzük,altın bileklik,tek taş yüzük fiyatları,tektaş,takı seti,altın yüzük fiyatları,gümüş alyans,altın küpe modelleri,gümüş takı,küpe modelleri,küpe,gümüş küpe,bilezik modelleri,tektaş fiyatları,yüzük fiyatları,altın küpe fiyatları,altın set fiyatları,gümüş kolye fiyatları,tektaş yüzük,altın takı seti,altın bilezik modelleri,tek taş fiyatları,tek taş pırlanta,gümüş kolye modelleri,tektaş yüzük fiyatları,bayan kolye,takı aksesuar,erkek kolye,altın bileklik modelleri,altın takılar,yüzükler,alyans fiyatları,bilezik,isimli kolye,gümüş,erkek gümüş bileklik,aksesuar takı,bileklik,takı yapımı,altın kolye ucu,altınbaş kolye,tektaş modelleri,gümüş bileklik,inci kolye,yüzük çeşitleri,kolye altın,en güzel takılar,tektaş pırlanta,altın setler,tek taş modelleri,erkek takı,takı çeşitleri,takı markaları,takı siteleri,bayan takı,kolye fiyatları,altin yuzuk,pırlanta kolye,bilezik modelleri ve fiyatları,kolye modelleri 2017,kolye çeşitleri,takı satın al,ucuz takı,altın küpe modelleri ve fiyatları,küpe fiyatları,takı fiyatları,

Son düzenleyen: Moderatör:
altın kolye,gümüş yüzük,gümüş kolye,kolye,yüzük modelleri,altın kolye modelleri,yüzük,kolye modelleri,altın kolye fiyatları,altın yüzük,alyans modelleri,takı modelleri,altın küpe,pırlanta,alyans,tek taş,altın yüzük modelleri,tek taş yüzük,altın bilezik,takı tasarım,pırlanta yüzük,altın bileklik,tek taş yüzük fiyatları,tektaş,takı seti,altın yüzük fiyatları,gümüş alyans,altın küpe modelleri,gümüş takı,küpe modelleri,küpe,gümüş küpe,bilezik modelleri,tektaş fiyatları,yüzük fiyatları,altın küpe fiyatları,altın set fiyatları,gümüş kolye fiyatları,tektaş yüzük,altın takı seti,altın bilezik modelleri,tek taş fiyatları,tek taş pırlanta,gümüş kolye modelleri,tektaş yüzük fiyatları,bayan kolye,takı aksesuar,erkek kolye,altın bileklik modelleri,altın takılar,yüzükler,alyans fiyatları,bilezik,isimli kolye,gümüş,erkek gümüş bileklik,aksesuar takı,bileklik,takı yapımı,altın kolye ucu,altınbaş kolye,tektaş modelleri,gümüş bileklik,inci kolye,yüzük çeşitleri,kolye altın,en güzel takılar,tektaş pırlanta,altın setler,tek taş modelleri,erkek takı,takı çeşitleri,takı markaları,takı siteleri,bayan takı,kolye fiyatları,altin yuzuk,pırlanta kolye,bilezik modelleri ve fiyatları,kolye modelleri 2017,kolye çeşitleri,takı satın al,ucuz takı,altın küpe modelleri ve fiyatları,küpe fiyatları,takı fiyatları,
Reklam yapmak yasak değil mi Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne mi yaptim hicbisey! Gorumceme eltime ve bana takti kayinpeder.tapu mevzumuz varken bozdurmak icin gittik esimle ve esim şok.sahte oldugunu ögrendi.sesimi cikarmadim yorum yapmadim sadece esime kavga cikarma dedim .kayinvalidemlerin eve geldik,esim söyledi,gorumcem nasil olur diye kizdi uzuldu nasil olur dedi,kaynim desen oyle köpurdüler.kayinpeder ve kaynana hiç uzülmedi bilmem dedi kayinpeder okadar.insan bi uzulur dimi nasil olur der aldigi yeri bulmaya calisir mahcup oldum der vs.bakildiginda enaz 30 grlik burma bilezik.görücemde görduğünde hissetmis ama konduramamis.velhasil konu kapandi tüm cocuklar babaya kizgin ve dargin.

Ne mi yaptim hicbisey! Gorumceme eltime ve bana takti kayinpeder.tapu mevzumuz varken bozdurmak icin gittik esimle ve esim şok.sahte oldugunu ögrendi.sesimi cikarmadim yorum yapmadim sadece esime kavga cikarma dedim .kayinvalidemlerin eve geldik,esim söyledi,gorumcem nasil olur diye kizdi uzuldu nasil olur dedi,kaynim desen oyle köpurdüler.kayinpeder ve kaynana hiç uzülmedi bilmem dedi kayinpeder okadar.insan bi uzulur dimi nasil olur der aldigi yeri bulmaya calisir mahcup oldum der vs.bakildiginda enaz 30 grlik burma bilezik.görücemde görduğünde hissetmis ama konduramamis.velhasil konu kapandi tüm cocuklar babaya kizgin ve dargin.

Eh bu durumda pek de kapanmış sayılmaz konu. Her şey ortaya çıkmış sonunda. Herkes de ne olduğunu biliyor. Zaten daha fazla ne olabilirdi ki? Kprin bilerek yaptığını düşünüyorduk zaten, e bu durumda bir de aa nasıl olur diye şov yapması komik olurdu.

Nasıl babaymıs yani pes, yazık ya

altın takmak zorunda değil ki neden böyle birşey yapar koca insan.

açıkçası konuyu okurken ne şanslı hatunlar var bana bişey takan olmadı diye düşünmüştüm sonunu okuyana kadar tabi:)))

Şuan eşim için okadar üzgünüm ki düştüğü durum icin onu çok seviyorum ve kıyamıyorum.

21 gün önce doğum yaptım.4 ay öncede eltim doğum yapmıştı.kayınpederim ikimizin bebeginide ayni zamanda görmeye geldi eltimle evleri ayni apartmanda kışın oraya gelip kaliyorlar ilkbaharda köye gidiyorlar.velhasıl evlerine geldiler sonra ben doğum icin memlekete geldim anneme ,kaynanam kayinpederimde annemlere geldiler bebek dogdu hastanedeyken kayinpederim bana 3lü burma kalın bilezik taktı bundan 3 tane aldim dedi eltime görümceme ve bana. Doğan kızımada kücuk cocuklar icin bileziklerden almiş sagolsun.

Ben taktim koluma bana olan bilezigi ayip olmasin takmadi demesin gönlü kirilmasin diye.o sirada da bebegim kuveze girdi 1 hafta kaldi ,sonra cıktı hep kolumdaydi bu arada sonra eve geldik bebekte cikti bende sevmem uzerimde cok altin bulundurmayi ozel gunlerde takmayi severim sadece.cikardim kolumdan anneme verirken de incelemek istedim.ayar yazmaması dikkatimi cekti esime dedim sahte olabilir mi diye oda yok babam öyle sey yapmaz dedi.müsait bigün carsiya indigimizde gramini tartariz dedi.

Ve bugün carsiya indim inerkende yanima aldim ve kuyumcuya gosterdim.Kuyumcuya da dedim ki bunda ayar yazmiyor ama derken daha sözümu kesip abla bunu heryere gösterme bu gercek degil polislik olursun allah muhafaza dedi.ve benim basimdan aşagi kaynar sular döküldü.

Eşime bunu nasıl söyleyeceğime mi üzüleyim kayinpeder beni eltimi ve gorumcemi salak yerine koydu buna mi yanayim. Eltime vermiş kolunda gördum çünkü ama haberi yok büyük bir ihtimal olsa kaynim eşime söylerdi.görumceme daha vermedi cunku daha gorusmediler.

Kayinpeder cok uyanik biridir kandirilmis dolandirilmiş olamaz onlari satin alirken ve görünüşte gercek gibi burma bilezik agirligi bile var sadece ayar yazmiyor.Resmen bizi aptal yerine koydu esim buna cok üzülecek ve ben nasıl davranacagım bilmiyorum.

Eşine söylemelisin, babasına o kendisi sorsun, belki gerçekten kandırılmıştır adam
Ama saklama, yarın öbür gün bir durum olur, eşin bileziği bozmak falan ister, sahteliği o zaman anlaşılırsa üzerine kalma ihtimali var

Nasıl bir babaymış. Yaptığından da utanmıyor.

Amca nın yüz keçeden herhalde :) bilmem diye cevap mı olur? Bal gibi de biliyorsun millete yalan dolan yaptın güya gelen giden kp burma taktı desin tüm derdi o.
utanma duygusu yok demekki adamın, çocukları babalarına koysunlar mesafeyi

benimde nisanimda takilan, ozenerek sakladigim altin kaplama saatim sahte cikti. Gosterislide bi model kuzenimin nisaninda takiyim dedim kordon ici cil cil kararmis :halay::halay::halay: kv bide utanmadan soruyo naaptiniz saati diye :KK53::skandal:

benimde nisanimda takilan, ozenerek sakladigim altin kaplama saatim sahte cikti. Gosterislide bi model kuzenimin nisaninda takiyim dedim kordon ici cil cil kararmis :halay::halay::halay: kv bide utanmadan soruyo naaptiniz saati diye :KK53::skandal:
Ben inanmiyorum kayinpederin kandirildigina cunku uyanik adamdir.neymis yillar once almis bilmem ne.görümcemde kizdi ben gelin oldum takmadi 2 cocugum oldu takmadi dugunumden 1 hafta sonra altinlarimi istedi.simdi bu neyin nesi neden bunca zamandir takmadida simdi takası tuttu dedi.kaynanamda saf diyor ki o saklamistir ama kaynananin haberi yok 20 yildir sakladigindan.e adam bi 5 katlı birfr koye 6 katli ev yapmis ondan bundan borc alarak? Neden borc aliyor elinden kini bozmaz mi insan? Bide durumuda cok iyi degil.1emekli maasi var ama hala yevmiyelere gider biriktirir.cocuklari yaslandin yapma desene yapar.bizim kizdigimiz takmak zorunda degilsin takma!neden hem kendini hem bizleri mahcup ediyorsun?

Hemen gidip ver anne baksana buna ne olmus de.insani salak yerine koyuyorlar.

Back