- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Kurkmantolu
Kayınpederiniz de kandırılmış olabilir. Konunun gidişatını merak ediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah askina yapsana babacim icimden geldi bunlar senin olsun de ne olcak oylr olmaz boyle olur hesabiBenden kimse bilmesin arkadasim bugün kv kp lere gittik eltimle ayni binadalar eltimin kolunda bilezigi yoktu.soramadimda tabi. Kayinpeder bizden para isteyip duruyor apartmanin dışcephesi sıvanacak mış.düsunuyorum o 3 bilezikle gayet guzel yapardi bizede okadar takmayi verseydi?şeytan dior o bilezigi al kp hediye et baba bunu bozdur dışcepheyi bize düşen kısmini öde demek.
kesinlikle yap bunu bence o zaman belli olur zaten kayınbabanında kandırılıp kandırılmadığıBenden kimse bilmesin arkadasim bugün kv kp lere gittik eltimle ayni binadalar eltimin kolunda bilezigi yoktu.soramadimda tabi. Kayinpeder bizden para isteyip duruyor apartmanin dışcephesi sıvanacak mış.düsunuyorum o 3 bilezikle gayet guzel yapardi bizede okadar takmayi verseydi?şeytan dior o bilezigi al kp hediye et baba bunu bozdur dışcepheyi bize düşen kısmini öde demek.
Yok canim söylemedim.yarın kuyumcuya götürcem onu orada duysun eşim.benden duyup içerlemesin,onur u kırılmasın. Bide onu takarken herkes gördü büyüklerden.teyzem afferim kayinpederine ne güzel gelinine hediye taktı dedi bide Kimseye duyurmamam lazim bunu eşimde rezil olur benim büyüklerime.
Gösteriş için 3 sahte bilezik alacak adam.. 99 da emekli ikramiyemle almıştım demezdi bence.. gerçekten biri kaziklamis olabilir.. esiniz bilsin tabi isterse de babasına söylesin.. ben tek kelime etmezdim..
Niye onlardan dUymalarını bekliceksin ki? Bu öyle bişey değil Kimsenin sırrını ifşa etmiyorsun. Bu kadar çekinmene gerek yok.Bebegim hastalandigi icin acamadim konuyu eşime acile falan gittik.ketum diyen arkadas evet biraz ketumumdur dikkatli davranmayi severim.Aslında eltimden ve gorumcemden duymalarini istiyorum esimde fevridir duysa hemen kp e bagarir cagarir kv ve kp diyecegide malum gelin yapmistir diyecekler diye korkuyorum. En kısa surede amlatacagim esime geriside artik allaha kalmiş.
Cevapları ne oldu pekiŞu gösteriş meraki insana yaptirir boyle... bana da nisanimda yaptilar...
Bozuntuya vermedim. Dugunden sonra paraya ihtiyaclari oldu , taktiklari sahteleri koydum önlerine buyrun bozdurun bozdurun harcayin dedim
Oluyor dimi böyleleri? Hala şoktayım ben ve inanmak istemiyorum biliyor musunuz?bu edepsizliktir,saygısızlıktır.Allahından bulsunlar eģer bizi salak yerine koymak icin yaptiysa kpim.Şu gösteriş meraki insana yaptirir boyle... bana da nisanimda yaptilar...
Bozuntuya vermedim. Dugunden sonra paraya ihtiyaclari oldu , taktiklari sahteleri koydum önlerine buyrun bozdurun bozdurun harcayin dedim
Şu gösteriş meraki insana yaptirir boyle... bana da nisanimda yaptilar...
bende merak ettim tepkiler ne olduŞu gösteriş meraki insana yaptirir boyle... bana da nisanimda yaptilar...
Ne olacak kızarıp bozardılar Yok onlar senin hakkın dokunamayız zırvalıkları...bende merak ettim tepkiler ne oldu
Ya ben aslında takısında degilim. Dosta düşmana karşı muhabbetini cok yapiyolar.anlayabiliyorum. ama mesela nişan takılarımı hic durumları olmadigi icin annem babam yerine ben yaptimOluyor dimi böyleleri? Hala şoktayım ben ve inanmak istemiyorum biliyor musunuz?bu edepsizliktir,saygısızlıktır.Allahından bulsunlar eģer bizi salak yerine koymak icin yaptiysa kpim.
Ne olacak kızarıp bozardılar Yok onlar senin hakkın dokunamayız zırvalıkları...
Ben de dedim ki olur muu canımmm biz bi aileyiz, işiniz görülsün sonra yine yaparsınız.nihayetinde sizi çok zorlamaz . Zamanında nasıl yaptınız yine yaparsınız...
Hic esime de bozuntuya vermedim. Simdi bisey de diyemezler zaten esim toz kondurmuyodu iyice köşeye sıkıştılar
Şuan eşim için okadar üzgünüm ki düştüğü durum icin onu çok seviyorum ve kıyamıyorum.
21 gün önce doğum yaptım.4 ay öncede eltim doğum yapmıştı.kayınpederim ikimizin bebeginide ayni zamanda görmeye geldi eltimle evleri ayni apartmanda kışın oraya gelip kaliyorlar ilkbaharda köye gidiyorlar.velhasıl evlerine geldiler sonra ben doğum icin memlekete geldim anneme ,kaynanam kayinpederimde annemlere geldiler bebek dogdu hastanedeyken kayinpederim bana 3lü burma kalın bilezik taktı bundan 3 tane aldim dedi eltime görümceme ve bana. Doğan kızımada kücuk cocuklar icin bileziklerden almiş sagolsun.
Ben taktim koluma bana olan bilezigi ayip olmasin takmadi demesin gönlü kirilmasin diye.o sirada da bebegim kuveze girdi 1 hafta kaldi ,sonra cıktı hep kolumdaydi bu arada sonra eve geldik bebekte cikti bende sevmem uzerimde cok altin bulundurmayi ozel gunlerde takmayi severim sadece.cikardim kolumdan anneme verirken de incelemek istedim.ayar yazmaması dikkatimi cekti esime dedim sahte olabilir mi diye oda yok babam öyle sey yapmaz dedi.müsait bigün carsiya indigimizde gramini tartariz dedi.
Ve bugün carsiya indim inerkende yanima aldim ve kuyumcuya gosterdim.Kuyumcuya da dedim ki bunda ayar yazmiyor ama derken daha sözümu kesip abla bunu heryere gösterme bu gercek degil polislik olursun allah muhafaza dedi.ve benim basimdan aşagi kaynar sular döküldü.
Eşime bunu nasıl söyleyeceğime mi üzüleyim kayinpeder beni eltimi ve gorumcemi salak yerine koydu buna mi yanayim. Eltime vermiş kolunda gördum çünkü ama haberi yok büyük bir ihtimal olsa kaynim eşime söylerdi.görumceme daha vermedi cunku daha gorusmediler.
Kayinpeder cok uyanik biridir kandirilmis dolandirilmiş olamaz onlari satin alirken ve görünüşte gercek gibi burma bilezik agirligi bile var sadece ayar yazmiyor.Resmen bizi aptal yerine koydu esim buna cok üzülecek ve ben nasıl davranacagım bilmiyorum.
Efsane yaŞu gösteriş meraki insana yaptirir boyle... bana da nisanimda yaptilar...
Şu gösteriş meraki insana yaptirir boyle... bana da nisanimda yaptilar...