• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte takı

O degil de bu sahte kp , sucu size atmasin ?
" Ben gercek altin almistim , gelin satip sahtesini almis... " demesin ?
Sahte bilezik takan insandan hersey beklenir..

Eşinin karalar bağlayacağını sanmıyorum. Ne yapsın alamamıştır da diyebilir...Ya da sana inanmayabilir. Kendi zamanı gelince anlasın bence

Eşinize söyleyin ama kayınpedere söylemeyelim diyin bence. Görümce söyler belki ihale size kalmasın

Bence hicbirsey bilmiyormus gibi kuyumcuya gidip orda esinizi bozmaniz hic hos degil ben onceden soylerdim esimden saklamam.
Ayrica kbabaniz dolandirilmis olabilir.cok uyanik diyorsunuz ya nice avukat savci doktorlar dolandirildi tv haberlerde hic izlemediniz mi.emin olmadan kimseyi suclu ilan etmeyin.

Benim kp 3lü burma getirse gördüğüm an anlardım sahte olduğunu :D 3lü burma ve kp aynı cümlede bile durmuyor çünkü :D

Hey yareppim koca adamın kendini düşürdüğü komikliğe bak :olamaz:

Ben olsam kpe bişey diyemezdim utandığımdan, direk eşime bırakırdım konuyu..

Ilginc bir durum.

Hic takmasaymis daha iyi.

Neden boyle bir yola basvurmus?

Gosterisi seven biri midir?

Hic dusunmemis mi belki elleri daralir bozdurmak isterler sahte oldugu ortaya cikar diye.

Ben olsam ben tarttırmayı unuttum diyerek esime verirdim.

Esim gitsin kuyumcuya anlasin diye.

Sonra da hic sesimi cikarmazdim.

Kimseye de sahte mahte demezdim.

Siz nasil anladiysaniz herkes kendi anlasin.

Bilemedim simdi belkide kuyumcu degilde bir sahis satti. Elim daraldi sana daha uyguna vereyim dedi o da tamam dedi.

Bile bile sahte almaz diye dusunuyorum. Cunku er ya da gec ortaya cikar.
Kesinlikle bu arkadaşın fikrini uygulayın ki eşinizle aranız açılmasın..erkekler ummadıkları zamanlarda anacı babacı çıkarlar suç sizin olur

Zaten 1.5 yillik evliyim cok haşır neşır degilim eşimin ailesiyle kardesleriyle ve cok uzak oturuyoruz zaten esimin ailesi kardesleriyle falan.esimin maddi durumu gorumceme ve kaynima göre iyi sayilir ama dugunden kalma cok borclarimiz kaldi hatta eşim belki bozdururuz da borclarin bi kismini karsilar dedi. Ben zaten kaynanama kayinpederime kendim soramam laf söyleyler kaldıramam.

Benim tek ve tek üzüldügum esim duyunca onur u kırılacak.Bide babama o altinlari emeklilik ikramiyesiyle aldim 1999 yilinda dedi.Hatta babamda iyi saklamissim falan dedi kayinpederde güldu. Sizin dediginiz gibi davranmak en iyisi.
Ayyy belki de adamın sakladığı yerden biri aldı sahtelerini koydu kim bilir:skandal:

Pat diye ortallikta söyle. Belki peder dolandırılmış

Bence bilerek sahte taktı ve yolunu yapmak için 99 da aldım dedi. Sonuçta farkederseniz gidelim hesabını soralım dersiniz. Saklayın bence kayinpederiniz paradan borçlardan dert yanarsa babacim al sen bu bileziği bozdur diye çıkartın ortaya

:KK70:

Eltimde ben givi takmişti koluna oda bilmiyordu ozaman bence, bilsem ben takmazdim ozaman.

Yarin kayinpederime gidicez eltimle ayni apartmandalar acaba eltimin ağzinimi yoklasam?eşime hala söylemedim.

Bebege alınan bilezik gerçek.

Kizlar benim basima bizzat geldi hemde dugunumde malesef var boyle kayinpederler yaslarindan baslarindan utanmiorlar insan kandiriorlar beni dugunde kuyumcuya goturup begendirip 22 ayar set denildi dugunden sonra balayindan sonra baktmki yesil altin yazik dedm ben utandm.insanligimdan kendini kandirdi beni deil allaha biraktm

Bence kayinbabaniz da kandirilmis. Ben oyle dusunuyorum yani gram akli olan bi insan yapmaz bunu. Eninde sonunda ortaya cikip rezil olacagini bilir.

Eltimde ben givi takmişti koluna oda bilmiyordu ozaman bence, bilsem ben takmazdim ozaman.

Yarin kayinpederime gidicez eltimle ayni apartmandalar acaba eltimin ağzinimi yoklasam?eşime hala söylemedim.

Bebege alınan bilezik gerçek.
Eltine soyleme iste. Ortaligi niye karistiriyosun. Kocan bilsin yeter.

Bence bilerek sahte taktı ve yolunu yapmak için 99 da aldım dedi. Sonuçta farkederseniz gidelim hesabını soralım dersiniz. Saklayın bence kayinpederiniz paradan borçlardan dert yanarsa babacim al sen bu bileziği bozdur diye çıkartın ortaya
İşte böyle bomba fikirlerden dolayı seviyorum bu siteyi

Back