aaaa ewet gerçekten tamda dediğiniz gibi olur.bu adamdan bi halt olmazda ahh işte.daha dün ben seni istemiyorum bu şekilde olmaz dedim oda göndercem zaten seni atcam seni evden dedi gitti.hani sen niye böyle diyorsun bizim sorunumuz ne bu kadın ne istiyor hiçbirini düşünmüyor.
Sizin yaptığınız da normal değil. Medeni insanlarız ben gidiyorum boşanıyorum ayrılıyorum kafa dinliycem gibi bir sürü şeysöylemek vvarken yüzüğü bırakıp gitmek olmamış. Ben üç kere de aramazdım eşin aramış yine[/QUOTE][QUOTEy0, post: 41742100, member: 690412"]Merhabalar şimdi ben yüzüğü mu masanin uzerine bırakıp cekip geldim ailemin yanina.3 sefer aradi acmadim.bu kadar iste.yani insan bekliyor tabi arasin daha cok arasin msj atsin ama yok iste.sizce bu yaptigi normalmi?
yazarak anlatmak o kadar zor ki sinir krizleri geçiyorum artık böyle saçımı başımı yoluyorum duvarları yumrukluyorum. bir evlik terapistine gittik kadın gerçekten cok sinir bozucuydu bizi anladığını düşünmüyorum. yapılacaklar listesi verip ilk görüşmede sarılın, ilişkiye girin, yok birlikte banyo edin gibi birsürü sey yazıyor. bu nasıl bir mantık biz hiçbir sekilde oturup konuşamıyorken nasıl olurda bunları yapabiliriz. herneyse bu da hüsranla sonuçlandı. geçen hafta gece kalkıp (gece kalkıp bagırması uyurgezer modda ne yaptığını ne söylediğini hatırlamamaları vardır) bagıra bagıra sen tam bir gerizekalısın gerizekalının tekisin ne biliyim bişi soruyor su nerde nereye koydun gibi ama uyuyor gibi birsey korkarak uyandım nasıl sinirliyim hala daha düşününce bunlar neden oluyor bu adam delimi salak mı ,manyak mı, ruh hastası mı neden geceleri kalkıp bagırıyor anlam veremiyorum.
Allahım kabus gibi hepsi sonra ertesi günü keskin zıpkın gibi birseyi şakasına üstüme şöyle saplıcaksın diyince bende ayar kaçtı gene sinir krizleri filan 1 haftadır hiçç konuşmuyorum.
oda sen niye konuşmuyorsun demiyor. umursamıyor gibi.Ayrı ayrı takılıyoruz evin içinde iyi bir ev arkadası bile değiliz biz hiçbişeyiz.
bir kaç sayfasını okudum. bir de son sayfayı.
baban da arkanda duracak biri belli.
e çocuk yok. işin var.
ne diye bu adamı çekiyorsun sen?
çıkıp gitsene. gidip boşanma davasını açsana.
hem bir kaç yıla adam gibi biriyle daha güzel bir hayat kurarsın belki.
bir kere evet dedin evlendin diye öyle bir adama mecbur değilsin.
ciddi ciddi düşünüyorum artık suan 28 yasıma girmeme az kaldı .aynı yatakta yatıpta birbirimize dokunmamak için itina ederek sabahı edip suratsız bir sekilde ne bi günaydın ne bir selam vermeden hazırlanıp işe gidiyorsak Terapist filan tek taraflı mücadele ile çözüm değilmiş onu anladım.geçmez geçmez böyle ömür geçmez
Acaba aranizda cinsellik problemi oldugu icin boyle sorunlar yasiyor olmayasiniz?
Butun sayfalari okumadim belki sorulmuştur ama bu soguklugun bir sebebi var mi? Siz yaklassanizda o sizden kaciyor mu? Hic bu sorun icin doktora basvurdunuz mu? Ya da oturup neden boyle oldugunu konustunuz mu?
Belki bu konu duzelirse diger konularda arkasindan otomatik olarak duzelir.
Resmen hasta bu adam Bir kere denediniz tekrar olmayacağını da gördünüz çocuğunuz da yok aileniz de arkanızda Boşanmalısınızyazarak anlatmak o kadar zor ki sinir krizleri geçiyorum artık böyle saçımı başımı yoluyorum duvarları yumrukluyorum. bir evlik terapistine gittik kadın gerçekten cok sinir bozucuydu bizi anladığını düşünmüyorum. yapılacaklar listesi verip ilk görüşmede sarılın, ilişkiye girin, yok birlikte banyo edin gibi birsürü sey yazıyor. bu nasıl bir mantık biz hiçbir sekilde oturup konuşamıyorken nasıl olurda bunları yapabiliriz. herneyse bu da hüsranla sonuçlandı. geçen hafta gece kalkıp (gece kalkıp bagırması uyurgezer modda ne yaptığını ne söylediğini hatırlamamaları vardır) bagıra bagıra sen tam bir gerizekalısın gerizekalının tekisin ne biliyim bişi soruyor su nerde nereye koydun gibi ama uyuyor gibi birsey korkarak uyandım nasıl sinirliyim hala daha düşününce bunlar neden oluyor bu adam delimi salak mı ,manyak mı, ruh hastası mı neden geceleri kalkıp bagırıyor anlam veremiyorum.
Allahım kabus gibi hepsi sonra ertesi günü keskin zıpkın gibi birseyi şakasına üstüme şöyle saplıcaksın diyince bende ayar kaçtı gene sinir krizleri filan 1 haftadır hiçç konuşmuyorum.
oda sen niye konuşmuyorsun demiyor. umursamıyor gibi.Ayrı ayrı takılıyoruz evin içinde iyi bir ev arkadası bile değiliz biz hiçbişeyiz.
tabi artık hem benim anne babamın hem onun anne babasının haberi var.Annenizin bu duurmlardan haberi var mı,ailenizde uzakta mı oturuyorsunz ?