Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadınlar kulubu modern kadınıda cahilide dul kadın dıye yanıyor yanıyor sıdıklı adamlara tenezzul edıyor
Allahım yarabbım ya !
Merhabalar.ben 2 yıllık evliyim.severek evlendik güya.suan 27 yasındayım çocuğumda yok daha doğrusu kavgadan çocuk düşüncek durum yok.ben memurum eşimde öyle.evlendiğimiz günden bu yana hiçbir maddi sorunumuz olmadı.bizim sorun birbirimizle.işte şimdi kafamı taşlara vuruyorumda ahh ahhh.içim nasıl acıo bunları düşününce.şimdi ben özgüveni yüksek,açıksözlü hatta baya baya açıksözlü, içi dışı bir, çıtı pıtı sevimli şirin die tabir edilen bi yapıda insanım.her girdiğim ortamda olduğum gibi davranıp kendimi kasmam.dışarda evde aynı karakterde bir insanım.oysaki eşime herkes derki dışardan sessiz sakin ne kadar efendi biri diye.oysaki onda öyle bir çift karakter varmış ki evdeki adamla dışardaki adam aynı değilmiş.yaşı 31.aramızda 6 yaş var.olgunluk ise sıfır.kıskanmaz,karışmaz,paramada karışmaz biz biz olamadık galiba.aramızdaki karakter çatışmalarının yanı sıra birde cinsel sorunlarımız var.ayda bir iki ayda bir yanıma yaklaşır.artık ev arkadası gibi olduk.o kadar miskin tembel bir insanki.haftasonlarımız tatil uyuyarak geçirir.arkadasımız da yok. hayal ettiğim bu değildi.çok kavgalar ettik karşılıklı şiddet kullandık bisürü sey yıprandım,yoruldum.
bu şekide hayat nasıl geçer.sahiplenilmek istorum.kocam var hallaeder demek istiyorum.dertleşmek istiyorum.konuşmak istiyorum sadece KONUŞMAK.nasılsın desin istiyorum okadar bencilki umrumda olmaz.5 6 ay önce işyerinde bir takım sıkıntılar yasadım eve gelip aglıodum.yeter be ne aglıosun diyip başka odaya geçti hep.hasta oldum kalkamadım yataklardan ilgilenmedi.oda hasta oldu bende aynı seyi yaptım.ama fark etmio bu şekilde hersey çok saçma.ağzında bir laf yapışmış ağzına.atacam seni kovacam seni.ben nasıl bir hata yapmışım ahhhhhhhhh.o kadar mutsuzum ki yaşam enerjim bitti.yaşamak dahi istemiyorum çoğu zaman.hep güçlüyüm yaa gene öyle güçlü gözükmeye devam et 2 yıl önce evet derkenki aklına yan.otur pişmanlığına ağla. boşanırsam eğer 27 yaşında cahil cühalanın dilinde dul kaldı laflarına maruz kal.ama güçlüü görünn ahh be kızım ahhh.
Canim bende senin yaşadığın sıkıntının bire bir aynısını gördüm evlendigimde yaşım 22 di ve eşim 32 yaşındaydı umursamaz kiskanmaz ilgilenmez evlimiyim arkadaş mıyım belli değildi evin herseyi ile ben ilgilenir her sorun döner dolaşır beni bulurdu dışarda on numara olan adam herkez tarafından sevilen adam eve gelince farklı bir karaktere bürünurdu ve bu böyle gitmedi tabiki ben birde kaçarak evlendim ailemlede gorusemiyordum yani kendi kendime yetmeye çalıştım olmadi katlanamiyordum çünkü sonuç olarak bir buçuk sene sürdü sonra yaptıklarının üstüne birde beni evli bir çocuk sahibi bir kadın ile aldattigini öğrendim tam çekilmez oldu anlaşmalı olarak boşandık ve bu süreçte ben kendime ev tuttum ve duzenimi kurdum tam 6 sene oldu ayrılali kendini heba etme insanlar ne der ne söyler gülüm bu hayat senin güzel yaşamak seninde hakkın ve su bir gerçek ki mutlu olmak her kadının hakkı çok üzüldüm yaşadığın olaylara umarım bir an önce rahata huzura kavusursun senin hissettigin duyguları çok iyi anlıyorum çünkü (Merhabalar.ben 2 yıllık evliyim.severek evlendik güya.suan 27 yasındayım çocuğumda yok daha doğrusu kavgadan çocuk düşüncek durum yok.ben memurum eşimde öyle.evlendiğimiz günden bu yana hiçbir maddi sorunumuz olmadı.bizim sorun birbirimizle.işte şimdi kafamı taşlara vuruyorumda ahh ahhh.içim nasıl acıo bunları düşününce.şimdi ben özgüveni yüksek,açıksözlü hatta baya baya açıksözlü, içi dışı bir, çıtı pıtı sevimli şirin die tabir edilen bi yapıda insanım.her girdiğim ortamda olduğum gibi davranıp kendimi kasmam.dışarda evde aynı karakterde bir insanım.oysaki eşime herkes derki dışardan sessiz sakin ne kadar efendi biri diye.oysaki onda öyle bir çift karakter varmış ki evdeki adamla dışardaki adam aynı değilmiş.yaşı 31.aramızda 6 yaş var.olgunluk ise sıfır.kıskanmaz,karışmaz,paramada karışmaz biz biz olamadık galiba.aramızdaki karakter çatışmalarının yanı sıra birde cinsel sorunlarımız var.ayda bir iki ayda bir yanıma yaklaşır.artık ev arkadası gibi olduk.o kadar miskin tembel bir insanki.haftasonlarımız tatil uyuyarak geçirir.arkadasımız da yok. hayal ettiğim bu değildi.çok kavgalar ettik karşılıklı şiddet kullandık bisürü sey yıprandım,yoruldum.
bu şekide hayat nasıl geçer.sahiplenilmek istorum.kocam var hallaeder demek istiyorum.dertleşmek istiyorum.konuşmak istiyorum sadece KONUŞMAK.nasılsın desin istiyorum okadar bencilki umrumda olmaz.5 6 ay önce işyerinde bir takım sıkıntılar yasadım eve gelip aglıodum.yeter be ne aglıosun diyip başka odaya geçti hep.hasta oldum kalkamadım yataklardan ilgilenmedi.oda hasta oldu bende aynı seyi yaptım.ama fark etmio bu şekilde hersey çok saçma.ağzında bir laf yapışmış ağzına.atacam seni kovacam seni.ben nasıl bir hata yapmışım ahhhhhhhhh.o kadar mutsuzum ki yaşam enerjim bitti.yaşamak dahi istemiyorum çoğu zaman.hep güçlüyüm yaa gene öyle güçlü gözükmeye devam et 2 yıl önce evet derkenki aklına yan.otur pişmanlığına ağla. boşanırsam eğer 27 yaşında cahil cühalanın dilinde dul kaldı laflarına maruz kal.ama güçlüü görünn ahh be kızım ahhh.
Aranizda 4 yaş mi var 6 yas mi?Merhabalar.ben 2 yıllık evliyim.severek evlendik güya.suan 27 yasındayım çocuğumda yok daha doğrusu kavgadan çocuk düşüncek durum yok.ben memurum eşimde öyle.evlendiğimiz günden bu yana hiçbir maddi sorunumuz olmadı.bizim sorun birbirimizle.işte şimdi kafamı taşlara vuruyorumda ahh ahhh.içim nasıl acıo bunları düşününce.şimdi ben özgüveni yüksek,açıksözlü hatta baya baya açıksözlü, içi dışı bir, çıtı pıtı sevimli şirin die tabir edilen bi yapıda insanım.her girdiğim ortamda olduğum gibi davranıp kendimi kasmam.dışarda evde aynı karakterde bir insanım.oysaki eşime herkes derki dışardan sessiz sakin ne kadar efendi biri diye.oysaki onda öyle bir çift karakter varmış ki evdeki adamla dışardaki adam aynı değilmiş.yaşı 31.aramızda 6 yaş var.olgunluk ise sıfır.kıskanmaz,karışmaz,paramada karışmaz biz biz olamadık galiba.aramızdaki karakter çatışmalarının yanı sıra birde cinsel sorunlarımız var.ayda bir iki ayda bir yanıma yaklaşır.artık ev arkadası gibi olduk.o kadar miskin tembel bir insanki.haftasonlarımız tatil uyuyarak geçirir.arkadasımız da yok. hayal ettiğim bu değildi.çok kavgalar ettik karşılıklı şiddet kullandık bisürü sey yıprandım,yoruldum.
aramızda 6 yaş var.hayat umarım güzellikler getirir hepimize teşekkür ederim.Aranizda 4 yaş mi var 6 yas mi?
Evlendim boşandım. Bosanma aşaması ilk başladığında 27 yaşındaydim.
Kimse dul demedi.
Hiç bir gittiğim yerde kimseden oyle bir muamele görmedim.
Bu kişinin kendisi ile akalali. Hayatta duruşunuzla.
Hayat size guzellikler getirsin inşallah
Çok haklısın bitip gitmişşş....3-5 arkadaş görüp onların birbirine davranışlarını görünce kıskançlıktan delire delire, benim neyim eksim o kızlardan diye diye 2 yılı geçirdim. Allahım Bana Güç kuvvet ver bu işten beni bir an önce kurtar....bu evlilik değil ki
zoraki bir birliktelik, boşanmasanız da bitmiş gitmiş.
elalem şunu bunu diyecek diye ömür tüketmeye değer mi?
Cute seni kocaman öpüyorum .kadınlar kulubu modern kadınıda cahilide dul kadın dıye yanıyor yanıyor sıdıklı adamlara tenezzul edıyor
Allahım yarabbım ya !
bir terapist denememiz oldu ama terapistin tavrından dolayı bir daha gidesimiz gelmedi.Terapiye gitmenizi oneririm.
Ahh canım ya hic zannetmiyorum. Zaten o kadar umursamazki sanki bu sorunlari ben tek basima yaşıyorum gibi hissediyorum.ona göre normal hersey Allahtan ya 2 yıllık evlikte bir kez hasta olmustum ondada gördüm günümü bir dahada yataklara dusurmedi Allah.Keşke o hastayken sana yaptığı muameleyi yapmasaydın belki insanlık dersi alırdı
Bence dikkat et kendine hic normal degil.gerci diger konu da yazmislar arkadaslar ama her ne varsa bu adamda seni dusman gibi gordugu kesin.Onunla konusmuyorum tahammulum kalmadi artik ama evde Hastalikli bir sekilde defalarca Elimde kalcek .elimde kalcek .elimde kalcek....diyip duruyor.ALlahim deliricemmmm
Elimde ''kalcek'' mi? Eşiniz nereli? Valla beni gülme tutar kalcek kalcek dese suratına suratına gülerim. Bir de bu adamla yuva kurtarmaya mı çalışıyorsunuz? Hayırlısı olsun.Onunla konusmuyorum tahammulum kalmadi artik ama evde Hastalikli bir sekilde defalarca Elimde kalcek .elimde kalcek .elimde kalcek....diyip duruyor.ALlahim deliricemmmm