ben 27 o 33 yaşında yanlış yazmışımsen 27 o 31 ise aranızda 6 değil 4 yaş var yahu
yanlış anlamışşınız tabiykide diken üstünde bir hayat istemiyorum.ama bir birlik bir beraberlik olsun isterim.olmuyor.evlenince gezilmiyor de ne demek anlayamadım.siz mutluysanız kimseye birsey demk düşmez ama ben mutlu değilim.Ben sizin bakis acinizi da sıkıntılı gördüm. Sizin evlilikten beklentiniz pek saglikli degil. Sahiplenilmek, para hesabi sorulmasi, kiskanclik, gezmek tozmak, vs bunlar evlilikten beklenmeyecek seyler aslinda. Bunlar olsa olsa mutlu bir ciftin astigi sorunlar olur. Benim esimde tembeldir, cuma aksamindan eve bir girer tekrar pazartesi is icin cikar o derece... bu zannettiginiz kadar itici birsey degil ki. Ben çoğu zaman hak veriyorum, yas ilerledikce insanin kafasi daha cok yoruluyor. Canim gezmek istiyorsa da planı ben yapıyorum hadi kalk gidelim diyorum. Evin içinde eglenecegimiz seyler bulmaya calisiyoruz beraber.
o kadar güzel özetlemişşiniz ki yasadıklarımız benziyor. yılda beni geriye çekmek ne kelime yaşam enerjimi sömürdü gitti sinir krizleri geçirtti duvarları yumrukladım oturdum saçımı başımı yoldum o ise sadece güldü sadece güldü.psikiyatriye gittiğimi bile söylemedim sormaz ki naptın bugün diye haplar kullandım haberi bile olmadı.şimdilerde bıraktım haplarıda hap map bu işin çözümü onlar değil.Saygının bittiği yerde,sevgi yeşeremiyor ne yazıkki.
Hayal ettiğin eş ile gerçek çelişiyor..
Eşinle bir şey paylaşamadıktan sonra,evli olmanın bir mantığı yokki.
sürekli tartışma.
seni anlamayan insana, birşeyler anlatmaya çalışmak.
Her hafta sonu,bir yere gitmeme kavgaları.
Bunlar bizim evliliğimizdede olmuştu..
Sahiplenilmemek,arkalanmamak eş olarak..
ve artı olarak kayınvalide faktörü..
bütün bunlar beni boşanmaya itti..
durdum baktım kendime,,,tartışma tartışma nereye kadar..
eşim dışarıdan sessiz efendi gözüküyor..
ama evde kıyametleri koparıyor..
Yaşım 28.
onu düzeltemeyeceğimi anladım.
pes ettim boşandım.
Hayal ettiğin,yaşadığın farklıysa..
yaşını yaşatamıyorsa,yoruyorsa..
hayatında durmasının anlamı nedir ki..
Kimlikte evli yazıcak..ama ömrünü dolu dolu geçirmeyecek ,bir ömür törpüsü olucak..
Belki bu yaştan sonra,nasıl evlenirim.tereddütleri benimde aklımı kurcalıyor..
ama huzursuz yaşamdan
daha iyidir.
yalnız kalmak.
Akil yasta degil bastadir!Sen koskoca kadina cocuk yetistirme adabi ogretmeye kalkarsan o da evinden gider tabii kv hakli orada
bir de memursun kovacam atacam seni diyen bir erkekle hala neden berabersin. sen onu at seni seven biriyle evlen mutlu mutlu yaşaMerhabalar.ben 2 yıllık evliyim.severek evlendik güya.suan 27 yasındayım çocuğumda yok daha doğrusu kavgadan çocuk düşüncek durum yok.ben memurum eşimde öyle.evlendiğimiz günden bu yana hiçbir maddi sorunumuz olmadı.bizim sorun birbirimizle.işte şimdi kafamı taşlara vuruyorumda ahh ahhh.içim nasıl acıo bunları düşününce.şimdi ben özgüveni yüksek,açıksözlü hatta baya baya açıksözlü, içi dışı bir, çıtı pıtı sevimli şirin die tabir edilen bi yapıda insanım.her girdiğim ortamda olduğum gibi davranıp kendimi kasmam.dışarda evde aynı karakterde bir insanım.oysaki eşime herkes derki dışardan sessiz sakin ne kadar efendi biri diye.oysaki onda öyle bir çift karakter varmış ki evdeki adamla dışardaki adam aynı değilmiş.yaşı 31.aramızda 6 yaş var.olgunluk ise sıfır.kıskanmaz,karışmaz,paramada karışmaz biz biz olamadık galiba.aramızdaki karakter çatışmalarının yanı sıra birde cinsel sorunlarımız var.ayda bir iki ayda bir yanıma yaklaşır.artık ev arkadası gibi olduk.o kadar miskin tembel bir insanki.haftasonlarımız tatil uyuyarak geçirir.arkadasımız da yok. hayal ettiğim bu değildi.çok kavgalar ettik karşılıklı şiddet kullandık bisürü sey yıprandım,yoruldum.
bu şekide hayat nasıl geçer.sahiplenilmek istorum.kocam var hallaeder demek istiyorum.dertleşmek istiyorum.konuşmak istiyorum sadece KONUŞMAK.nasılsın desin istiyorum okadar bencilki umrumda olmaz.5 6 ay önce işyerinde bir takım sıkıntılar yasadım eve gelip aglıodum.yeter be ne aglıosun diyip başka odaya geçti hep.hasta oldum kalkamadım yataklardan ilgilenmedi.oda hasta oldu bende aynı seyi yaptım.ama fark etmio bu şekilde hersey çok saçma.ağzında bir laf yapışmış ağzına.atacam seni kovacam seni.ben nasıl bir hata yapmışım ahhhhhhhhh.o kadar mutsuzum ki yaşam enerjim bitti.yaşamak dahi istemiyorum çoğu zaman.hep güçlüyüm yaa gene öyle güçlü gözükmeye devam et 2 yıl önce evet derkenki aklına yan.otur pişmanlığına ağla. boşanırsam eğer 27 yaşında cahil cühalanın dilinde dul kaldı laflarına maruz kal.ama güçlüü görünn ahh be kızım ahhh.
o kadar güzel özetlemişşiniz ki yasadıklarımız benziyor. yılda beni geriye çekmek ne kelime yaşam enerjimi sömürdü gitti sinir krizleri geçirtti duvarları yumrukladım oturdum saçımı başımı yoldum o ise sadece güldü sadece güldü.psikiyatriye gittiğimi bile söylemedim sormaz ki naptın bugün diye haplar kullandım haberi bile olmadı.şimdilerde bıraktım haplarıda hap map bu işin çözümü onlar değil.
aynen aynen öyle sakin ılımlı ne kadar efendi ağzı var dili yok maşallah onların ben öylemiyim tam tersiyim ya...samimimiyiz ya olduğumuz gibiyiz ya sahtelik yok fesatlık yok sinsilik yok ama dediğin gibi bunun adı oynak rahat zıpır kadın olur.çok haklısın çok ilk boşansammı acab adediğimde 6 aylıktık şimdi ise 2 yıl oldu hala aynı hala aynı.bi adamı bütün bunları yaparken halk değimiyle içkisi yok kumarı yok karı kızı yok derdin ne rahatmı batıo sanalarıda düşünüyorum.annemin hadi bundan boşandın birdaha evlenceğin adam farklı mı olcak oda aynı olacak belki bununda aldatması olur başka türlü seyleri olur filan diyor kafamı bulandırıyor iyce.bi çocuk yapsanız birbirinizle uğraşmazsınız çocukal uğraşırsınız diyorda ben bu konuda kesin kararlıyım zaten ona çocuk mocuk yok bana kadınlıkmı yaşattı da ben ona babalık yaşatayım...Aynı şeyleri yaşamış, isyan etmiş en sonunda bu benim kaderim deyip kabullenmiş, ama aslında kabullendiğimi sanıyodum ama yaşım 32 ye geldi ve anneyim. Meğer kabullenememişim. Sakın dul dicekler deme . İnan BOŞANNNNNN....Şuan ben keşke boşansaydım diyorum çocuk olmadan. Benim eşimde hhiç sahiplenmedi beni. Hiç dinlemedi. Neyin varx takma geçer demedi. İnan seni okurken kendimi gördüm. Ha boşanmaya kalk herkes seni suçlu bilir. Çünkü onlar efendi, sakin, ılımlı. Sanada zıpır, oynak rahat kadın derler....
Boşan hiç uzatma...
bende öyle olduğunu düşünmüyor değilim.zaten görünürde bu adam bu kadına iyi bile katlandı imajı var.beni üzmekten huzursuz etmekten zevk alıyor.konuşmuyoruz gene bakalım ne kadar daha böyle gidicek.2 aydır cinsellik yok zaten.bir kaç ay önce bir kağıda büyük puntolarla bu evde yasak olan seyler adı altında bir takım seyler sıraladım mesela köpek denmeyecek,atcam seni kovcam seni denmeyecek,gerizekalı, piç denmeyecek (bunlarda bir nevi küfür ama diğer türlü bir küfür etmiyor) karşılıklı saygılı sevgili olunacak gibi gibi 20 kadar çıktı alıp evin heryerine yapıştırdım.naptı tmm tmm dedi söktü yırttı attı hepsini.bi arada mektup yazdım eskiden böyle olmadığını bize ne olduğunu niye böyle davrandığını biraz çaba göstermesi gerektiğinden bahsettim.bak ben sensizde yasıyordum senle mutlu olucaz die evlendim senden tek istediğim sevilmek sayılmak falan filan bi sürü sey sıraladım hepsi BOŞŞ BOŞŞŞŞ
3 yasindaki cocugun anasina sikayet edersin yanlis yetistiriyosun diye. 30 yasindaki adami misafir annesi severken HOPP DUR BAKALIM BOYLE YETISTIRE YETIRSTIRE ADAM EDEMEMISSIN BUNU SEN COCUK YETISTIRMEYI BILMIYOSUN OYLE COCUK MU SEVILIR PUHHH dersen o da sana terbiyesiz der ertesi gun de basar gider normaldir yani. Aynisini sen yaparsan kaynanana sen de aynisini yasarsin dene istersenAkil yasta degil bastadir!
Oglunum yanlisini soylemeyecek mi kadin?
Oglu sapik olsa "bakin oglunuzu bu konuda yanlis egitmissiniz, boyle boyle yapiyor " dese
"Sen bana bu yaşta çocuk yetistirme adabi.mi ogretiyosun?" deme hakki var mi?
Tabiki soyler tabiki elestirir tabiki ogretir#
Toplumda yanlis cocuk yetistirmekten geliyi basimiza ne geliyosa !
Kimse bisey demeye demeye bu hale geldik zaten!
bende öyle olduğunu düşünmüyor değilim.zaten görünürde bu adam bu kadına iyi bile katlandı imajı var.beni üzmekten huzursuz etmekten zevk alıyor.konuşmuyoruz gene bakalım ne kadar daha böyle gidicek.2 aydır cinsellik yok zaten.bir kaç ay önce bir kağıda büyük puntolarla bu evde yasak olan seyler adı altında bir takım seyler sıraladım mesela köpek denmeyecek,atcam seni kovcam seni denmeyecek,gerizekalı, piç denmeyecek (bunlarda bir nevi küfür ama diğer türlü bir küfür etmiyor) karşılıklı saygılı sevgili olunacak gibi gibi 20 kadar çıktı alıp evin heryerine yapıştırdım.naptı tmm tmm dedi söktü yırttı attı hepsini.bi arada mektup yazdım eskiden böyle olmadığını bize ne olduğunu niye böyle davrandığını biraz çaba göstermesi gerektiğinden bahsettim.bak ben sensizde yasıyordum senle mutlu olucaz die evlendim senden tek istediğim sevilmek sayılmak falan filan bi sürü sey sıraladım hepsi BOŞŞ BOŞŞŞŞ
şimdi şöyle bir durum var.oturup konuşamıyoruz sorunlardan bahsetmeye başlasam kes sesini bende bişi yok ne yapıom ki ,sen düzel, bütün suç sende... ee diorum bana köpek diosun yoo ben sana demiorum ki tv açıksa işte ordakilere diorum ,genelde bunları sessiz söylüoyor ama duyuluyor tabi diyorumki artık delircem duymadığımı mı sanıyorsun o diyorki sana demiyorum iyce kafayı tırlattırcak bana, dışardada desene arkadaslarının yanında diyorum niye rol yapıyorsun abuk sabuk haraketler mantıklı hiçbişi yok anlayacağınız.sonra bide tutturmuş kadınlık görevin senin diye ütü yap şunu yap bunu yap bende diyorum rica etmediğin sürece hiçbirini yapmıcam.bekarken ütünü kim yapıyordu ben seninle bir hayatı paylaşmak için evlendim gönlümü hoş tut,erkeklik görevlerini yap ben zaten gerisini yaparım diyorum.işte böyle...Hic oturup konustunuzmu bu konulari kocanizla?
şimdi şöyle bir durum var.oturup konuşamıyoruz sorunlardan bahsetmeye başlasam kes sesini bende bişi yok ne yapıom ki ,sen düzel, bütün suç sende... ee diorum bana köpek diosun yoo ben sana demiorum ki tv açıksa işte ordakilere diorum ,genelde bunları sessiz söylüoyor ama duyuluyor tabi diyorumki artık delircem duymadığımı mı sanıyorsun o diyorki sana demiyorum iyce kafayı tırlattırcak bana, dışardada desene arkadaslarının yanında diyorum niye rol yapıyorsun abuk sabuk haraketler mantıklı hiçbişi yok anlayacağınız.sonra bide tutturmuş kadınlık görevin senin diye ütü yap şunu yap bunu yap bende diyorum rica etmediğin sürece hiçbirini yapmıcam.bekarken ütünü kim yapıyordu ben seninle bir hayatı paylaşmak için evlendim gönlümü hoş tut,erkeklik görevlerini yap ben zaten gerisini yaparım diyorum.işte böyle...