6 yaş cok da bişi değil de boşanmış zaten :)27 yaşındasın o 31 aranızda 6 yaş var
sevmiyorsan boşan çekmeye değer mi bu kadar şefkatsiz adamı
Daha iyi olucaksın. Hiç bi eşyanı alıp o eve sokma ztn. Gelecek güzel günleri düşün ilerde geçmiş aklına gelince oh diceksin iyiyki bitmiş şükür Allahıma diceksin. Basınıda eyme dik dur.bu aşamada sana cok laf eden okucak hemde kan bagındakiler. Hiç umursama hemde hiç. Ekmegin onalrdan gelmiyo moralini bile bozmasil baştan bir hayata başladım düzen dersen bi düzenimi kurdum şimdilik huzuluyum fena değilim.evden giden ben oldum ve sadece bavulumu alıp çıktım.eşya meşya hiçbirsey almadım alamadım falan filan uzun hikaye sorun yok alırım elbet...böylesi daha iyi çünkü eşyalarda insanın içini acıtabilirdi şimdi ise hiç bilmediğim bir evde hiç bilmediğim eşyaların üzerinde yeni hayatıma alışmaya çalışıyorum.
merhalar içimden geçenleri paylaşmak istedim sizlerle. ilk konumu açalı 1,5 yıl olmuş tekrardan okudum içim burkulmadı desem yalan olur ve artık bu iş tamamen ama tamamen bitti ve boşandık,ayrıldık...mahkemede yaşadıklarımdan bahsedeyim sizlere :
Ne kadar tuhaftı hersey tir tir titriodum tek başıma gittim oraya oda öyleydi.anlaşmalı olduğu için 10 dk da bitti hersey.günahmı işlemiştim ki mübaşir isimlerimizi söylediğinde başım eğik girdim salona.elimi kolumu nereye koyacağımı bilemeden ve ses titrememeli,ağlanmamalı,güçlü durmalı,güçlü görünmeli birsürü saçma sapan düşünce beynimde gezirken hakimden bir ses geldi:''BOŞANMALARINA KARAR VERİLMİŞTİR'' ELVEDA evlilik merhaba Kırık dökük MORYEL...
Her ne olursa olsun onca yaşanmışlık,bir arpa boyu yol gidememiş olmanın verdiği kaybetmişlik hissi, işte tuhaf duygular boğazımda düğümlendi her şey bir rüya olmalı derken, dışarı çıktım hava buz gibi çarptı yüzüme gerçekleri 28 yaşındayım bu yaşıma kadar böyle ciğerim parçalanana kadar ağlamadım.İlk defa böyle ağladım bağıra bağıra içimden bişiler koptu gitti gitmeliydi belkide oymuş demekki.Şimdi daha iyiyim...Allahım aklıma fikrime sahip ol beni senden uzaklaştırma ve ne olur beni iyilerle karşılaştır.
Sevgiler dostlar....
okurken icim sizladi niye bilmiyorum zor olmali bayan olarqk bavulu alip gitmek daha zor olmali bilemedim insallah hersey guzel olirsil baştan bir hayata başladım düzen dersen bi düzenimi kurdum şimdilik huzuluyum fena değilim.evden giden ben oldum ve sadece bavulumu alıp çıktım.eşya meşya hiçbirsey almadım alamadım falan filan uzun hikaye sorun yok alırım elbet...böylesi daha iyi çünkü eşyalarda insanın içini acıtabilirdi şimdi ise hiç bilmediğim bir evde hiç bilmediğim eşyaların üzerinde yeni hayatıma alışmaya çalışıyorum.
6 yaş cok da bişi değil de boşanmış zaten :)
Okadar içten yazmışşınızki sizi hissettim okurken.senin adına çok sevindim.tekrardan bir yola girdiğin için ,inandığın için ,umudun olduğu için...umarım bu kez kırılmazsın umarım bu kez üzülmezsin..
ahhh ne güzel yazmışşın 2 kez okudum.hayat devam ediyor alışıyorum alışıcam tecrübe işte bütün yaşananlar..inşallah, son yorumunu sonradan gördüm, boşanmışsın. bir şey diyeyim mi hiiiiiç üzme kendini. ben de ne kadar kötü bi evlilikten ayrılsam da mahkeme atmosferi filan ağlama krizlerine giriyodum her duruşma sonrası. ve bizimki 2 yıl sürdü çekişmeli. sonra mahkeme reddetti bi de üstüne anlaşmalı boşandık. başta öyle boğuyo olaylar insanı da. sonra mutlu olmaya başlayınca ay ben ne yaşamışım öyle diyorsun. ve gram üzülmüyorsun inan. ben şimdi 4 yıl öncesine bakıyorum da bi daha mutlu olamam sanıyodum. inan tek bi an bile boşandığıma pişman olmadım tek bi an. sen de şimdi kendini dinle mutlu olabileceğin ne varsa onları yap. çevrene mümkün olduğunda kulak asma. karşına biri çıkıverir hepsi ağzı açık bakakalır.
seni gerçekten seven gerçekten dilinden anladığın biri inşallah karşına çıkar. ve sana şunu söyleyebilirim ki, bu kötü evlilikleri yaşadığımz için emin ol artık ne istediğimizi çok iyi biliyoruz. ben önceden bilmezdm nasıl biriyle mutlu olcağımı. baktım efendi iyi evleniyim dedm.
o evlilikte neyden mutlu olcağımı neyin beni boğacağını çok iyi öğrendiğim için karşıma çıkanları hep ona göre değerlendirdim. şimdi aynı şans senin elinde. ayağa kalk ve mutlu ol. geçmişte bıraktıklarını da Allah'a havale et. çok daralırsan kapan secdelere ağla. ben çok seccade ıslattım. şimdi şükür secdesi yapıyorum. bu süreçte dua etmeyi de ihmal etme çok işe yarıyor.
bundan sonraki hayatında çok mutlu ol inşallah ve bikaç yıl sonra sen de benim gibi buraya mutluluğunu yaz Allah hakknda hayrlısını nasip etsn. hayat kötü değil korkma sakın ve kendini arabeske bağlama. ben diyodum ki ay bulaşık leğenimi bile özlicem nasıl boşanıcam.
şimdi ha hayt diyorum tükürdüm bulaşık leğenine diyorum :)) bi leğene iyi ki hayatımı yakmamışım diyorum. duygusallık illaki olcak ama çok arabeske vurma kendini gerçekçi ol ve gerçek mutluluğu ara.
mutsuz bi evlilikte eşyaların olcağına hiç bilmediğin evde bilmediğin eşyalarda gerçek mutluluğu ara.
umarım umarım umarım...teşekkür ederim hepimiz için öyle hakkımızda hayırlısı olsun...acaba sonucu yazmışmıdır diye sayfa sayfa bakındım ve boşandıgınız okudum hakkınızda hayırlısı olsun ,
kendi ayakları üzerinde duran kadınların böyle sümsük heriflerin kahrını çektikleri zaman çok üzülüyorum ,
uımarım gönlünüze göre bir eş bulur çok mutlu olursunuz
ailem yanımda çok şükür ki yani yanımda yaşamıyorlar manevi anlamda.birde onlardan ters bir laf gelseydi hiç dayanılcak gibi değilmiş gerçekten.toplum dersen biliyorum hep konuşurlar konuşşunlar bakalım kınanıcak mevzular değil bunlar hemde hiç değil...Daha iyi olucaksın. Hiç bi eşyanı alıp o eve sokma ztn. Gelecek güzel günleri düşün ilerde geçmiş aklına gelince oh diceksin iyiyki bitmiş şükür Allahıma diceksin. Basınıda eyme dik dur.bu aşamada sana cok laf eden okucak hemde kan bagındakiler. Hiç umursama hemde hiç. Ekmegin onalrdan gelmiyo moralini bile bozma