- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
birşeylerin bittiğinin bende farkındayım da cesarete ihtiyacım var.olumlu gözüken taraflarıda yazayım :tek bildiği yemek yemek.o yüzden de mutfakla ilgili merakı var bişiler pişirir yeriz evide temizlememe yardım eder.ama şöylede bir durum var oda temizlemesin bende bir temizlikçi çağırıp çözülebilir bu meselede.
size yeni evlendiğimizde kayınvalidemle yasadığım olayı anlatayım.aynı yerde yasamıyoruz evlendikten sonra ilk defa evime geldiler ev görmeyede denebilir.ama biz ya 3. ay yada 4.aydayız.1 haftadırda küstük.son anda annesi gilin gelceğini söylemişti.neyse akşam oldu oturuyoruz.bi konu açıldı annesi dediki yapamaz benim oğlum çok hassastır dayanamaz annesinin totosu gibi gibi sanki 3 yasındaki bir çocukla muhattap olur gibi bir konuşma geçip bu oğlancıkta mayışınca ben dellendim.bakın dedim karşınızdaki 3 yaşında değil 30 yaşında adam neyden korkuyor.siz böyle yapmaya devam ederseniz bu da sorumluluk sahibi olmaz tabi dedim.kayınvalide başladı bagırmaya terbiyesiz filan dedi bana sonra dediki babası bize ne anlatıonuz kendiniz buldunuz kendiniz istediniz neyi paylaşamıyonuz.beni alakadar etmez duymak istemiyorum sorunlarınızı dedi.neyse bir hır gür yattık.sabah kalktık ki ne görelim annesi babası çekip gitmiş sessizce evden.ben onları kovmadım ki öyle bir muhabbet değil benim oğlunuzla ilgili sorunlarım var hatta bana tokat attı bakın bu ilişki kötüye gidiyor belki bi yardımları olur diye konuyu açtım .oysakıi annesi babasıda bencil olacakki çareyi çekip gitmekte buldular.kötü insanlar değil aramızda bir sorunda yokta işte zor durumda kaçıp gitmeyi öğretmişler demekki çocuklarına.
Öyle idim ama artik o eski halimden eser yok.Siz çok şirin, bıcır bıcır olduğunuza emin misiniz? :)
Ben de bundan istiyorum.sahiplenilmek istorum.dertleşmek istiyorum.konuşmak istiyorum sadece KONUŞMAK.
iyide öyle degil iste o kadina ben nasil yetiştirmisin demedim ama ogluna minik bir oglan cocugu gibi davranmasinada katlanamadim.evde olan herseyi annesine anlatiyor.annesine köpek babasına lan diyor ve ben bunlari duydukca bu kadinin buna nasil musamna ettigine anlam veremiyorum. Ustune benim minikboglum diyince sevince olmuyor yani olmuyor. zaten adam 2 yıldır 1 kez karım bile demedi bana.ama yuzkere kopek dedi.Sen koskoca kadina cocuk yetistirme adabi ogretmeye kalkarsan o da evinden gider tabii kv hakli orada
Ee bunlar senin kadina cocuk yetistirme adabi ogretmene bahane mi? Nasi istiyosa oyle sever yani koskoca kadina diklenmene gerek yokmus boyle basit konuda. Kocanin ahlak zaafiyeti baska bi sey. Sana kopek diyosa bunun hesabini kocana soracaksin ailesine degil. Yok cahil cuhela dul demesin bosanamam diyosun sinirini aileden mi cikariyosun anlamadimiyide öyle degil iste o kadina ben nasil yetiştirmisin demedim ama ogluna minik bir oglan cocugu gibi davranmasinada katlanamadim.evde olan herseyi annesine anlatiyor.annesine köpek babasına lan diyor ve ben bunlari duydukca bu kadinin buna nasil musamna ettigine anlam veremiyorum. Ustune benim minikboglum diyince sevince olmuyor yani olmuyor. zaten adam 2 yıldır 1 kez karım bile demedi bana.ama yuzkere kopek dedi.
Doğru söylüyorsun eksik bişiler var bende bunun nerde oldugunu çözmeye çalışıyorum.Ee bunlar senin kadina cocuk yetistirme adabi ogretmene bahane mi? Nasi istiyosa oyle sever yani koskoca kadina diklenmene gerek yokmus boyle basit konuda. Kocanin ahlak zaafiyeti baska bi sey. Sana kopek diyosa bunun hesabini kocana soracaksin ailesine degil. Yok cahil cuhela dul demesin bosanamam diyosun sinirini aileden mi cikariyosun anlamadim
3 yasinda cocuk degil ki sana kopek dediginde ailesine sikayet edip bunu yanlis yetistiriyosunuz diyesin. Koca adam. Siddet hakaret her sey varsa muhatabin belli. Bu evde bu kavga gurultude buyuyen cocuklar da gelecegin bas belasi olur. Bosan bosanma diyemem ama cocuk yapma. E o zaman da elalem BUNLARIN NIYE BEBESI OLMUYO KISIR MI BU KADIN YOKSA ADAMIN ERKEKLIGI MI YOK derler diye dusuneceksen, o da senin tercihinDoğru söylüyorsun eksik bişiler var bende bunun nerde oldugunu çözmeye çalışıyorum.
Yani ewet burda yazmaya çalışıyorum ama bölük porcuk oluyor tabi tam mevzular anlatilamiyor.karakteri tuhaf derken cidden ne guzel demissiniz.simdi ben aslinda psikolojik sıkıntısı oldugunu bile düşünüyorum. Geceleri paldir küldur kalkip saga sola bakmalar.birseyler aramalar.bakmalar.bir ara cok korkuyordum simdi ise kalkio konusuo dönüp bakmıyorum bile.evlilik danismanina gitmeyi cok teklif ettim.bende birsey yok sen insan olacaksın sen duzelceksin diyor ve gelmiyor.zaten birseyleri duzeltmek icin bi konusma yaptigimiz yokda olaki konu acilsa kes sesini tamamm tamamm ewet ewet dalga geçiyor benle.offff hangi birini anlatayim ki.herkes kendi hayatının yükünü taşıyor, elalem susmaz, elalem hep birşeyler der...
bak kendin diyorsun evlenmiyormusunuz diyorlardı, boşanıyormusunuz derler, kınarlar...
boşanmazsanız bir kaç zaman sonra "hani bebek?" derler, tamahhül edemediğin, hakaret eden, karşılıklı şiddet uyguladığınız ve ayda bir beraber olduğun adamdan çocuk yapmayı mı düşüneceksin o zaman? el alem çocuk yapın dediğinde nolacak?
elalem hep kadınları kınıyor sanırım, moryel'in çocuğu olmuyor da diyebilirler!
senin ne yaşadığını kimse bilemez...
ailesi de karakteri tuhaf oğullarına bu saatten sonra bir şey yapamaz...
Köpek bile demek bir hakaret degilmidir.
aaaa ewet gerçekten tamda dediğiniz gibi olur.bu adamdan bi halt olmazda ahh işte.daha dün ben seni istemiyorum bu şekilde olmaz dedim oda göndercem zaten seni atcam seni evden dedi gitti.hani sen niye böyle diyorsun bizim sorunumuz ne bu kadın ne istiyor hiçbirini düşünmüyor.Boşansanız bile boşanıp gittiğinizi fark etmesi uzun sürer gibi geldi banaEneee boşanmışız ya biz hiç haberim yok insan bi söyler derse şaşırmayın.Bide,haber versenizde dert etmez bence.O yüzden,boşanın?
Muhtemelen esin bu evliligi bitirmek istiyor. Senin sabrini deniyor. Belki de senin bitirmeni bekliyor. onun icin duzelme yoluna hic girmiyor. Duzeltmek icin de ugrasmiyor.
Evliliginizde saygi bitmis. Saygi olmazsa evlilik biter. Sizinki ev arkadasligi bile degil gibi, birakin evliligi. Ev arkadasi bile kufur etmez. Muhtemelen evliligin bitmesi sucunu kendi uzerinden atmak icin seni yildirip ilk adimi belki de senin atman icin yapiyor bunlari.
Bir de soyledigin bir sey dikkatimi cekti. Bazen gece uykusundan kalkip konusuyor falan gibi birsey soylemissin. Esinin hayatinda biri olabilir mi? Is yerinden falan da olabilir. Cunku genelde erkekler hayatina biri girince digerini yildirma politikasina girerler ve de aldatan erkekler gece uykudayken kabus gorup uyanirlar uykularindan. Hatta konusurlar kendi kendilerine.
Dikkatimi ceken su da var. Evliligin ilk aylarinda baslamis sorunlariniz. 2 yil olmus. Giderek de daha kotuye gitmis. Oysa 2 yil da daha cicim aylarinda gibi olmaniz gerekir. Cunku genelde cocuk olduktan sonra ciftler uzaklasir birbirinden. Olmuyorsa bi dusunmek lazim. Belki de karsilikli bu karari vermeniz gerekir. Kimsenin yuvasinin yikilmasini istemem ama adam da hic bir caba yok gibi. Sizi sevmiyor sanirim. Olabilir de hic degilse saygisini korusa bari. Kopek dediginde ciddi tavrinizi da belirtin ki bir daha diyemesin.[/QUOb
bende öyle olduğunu düşünmüyor değilim.zaten görünürde bu adam bu kadına iyi bile katlandı imajı var.beni üzmekten huzursuz etmekten zevk alıyor.konuşmuyoruz gene bakalım ne kadar daha böyle gidicek.2 aydır cinsellik yok zaten.bir kaç ay önce bir kağıda büyük puntolarla bu evde yasak olan seyler adı altında bir takım seyler sıraladım mesela köpek denmeyecek,atcam seni kovcam seni denmeyecek,gerizekalı, piç denmeyecek (bunlarda bir nevi küfür ama diğer türlü bir küfür etmiyor) karşılıklı saygılı sevgili olunacak gibi gibi 20 kadar çıktı alıp evin heryerine yapıştırdım.naptı tmm tmm dedi söktü yırttı attı hepsini.bi arada mektup yazdım eskiden böyle olmadığını bize ne olduğunu niye böyle davrandığını biraz çaba göstermesi gerektiğinden bahsettim.bak ben sensizde yasıyordum senle mutlu olucaz die evlendim senden tek istediğim sevilmek sayılmak falan filan bi sürü sey sıraladım hepsi BOŞŞ BOŞŞŞŞ.