sahiplenilmek istiyorum yoruldumm boşanmak istiyorum ama çok korkuyorum:(

Siz çok şirin, bıcır bıcır olduğunuza emin misiniz? :)

Sen koskoca kadina cocuk yetistirme adabi ogretmeye kalkarsan o da evinden gider tabii kv hakli orada
iyide öyle degil iste o kadina ben nasil yetiştirmisin demedim ama ogluna minik bir oglan cocugu gibi davranmasinada katlanamadim.evde olan herseyi annesine anlatiyor.annesine köpek babasına lan diyor ve ben bunlari duydukca bu kadinin buna nasil musamna ettigine anlam veremiyorum. Ustune benim minikboglum diyince sevince olmuyor yani olmuyor. zaten adam 2 yıldır 1 kez karım bile demedi bana.ama yuzkere kopek dedi.

Ee bunlar senin kadina cocuk yetistirme adabi ogretmene bahane mi? Nasi istiyosa oyle sever yani koskoca kadina diklenmene gerek yokmus boyle basit konuda. Kocanin ahlak zaafiyeti baska bi sey. Sana kopek diyosa bunun hesabini kocana soracaksin ailesine degil. Yok cahil cuhela dul demesin bosanamam diyosun sinirini aileden mi cikariyosun anlamadim

herkes kendi hayatının yükünü taşıyor, elalem susmaz, elalem hep birşeyler der...
bak kendin diyorsun evlenmiyormusunuz diyorlardı, boşanıyormusunuz derler, kınarlar...
boşanmazsanız bir kaç zaman sonra "hani bebek?" derler, tamahhül edemediğin, hakaret eden, karşılıklı şiddet uyguladığınız ve ayda bir beraber olduğun adamdan çocuk yapmayı mı düşüneceksin o zaman? el alem çocuk yapın dediğinde nolacak?
elalem hep kadınları kınıyor sanırım, moryel'in çocuğu olmuyor da diyebilirler!
senin ne yaşadığını kimse bilemez...
ailesi de karakteri tuhaf oğullarına bu saatten sonra bir şey yapamaz...

Doğru söylüyorsun eksik bişiler var bende bunun nerde oldugunu çözmeye çalışıyorum.

Doğru söylüyorsun eksik bişiler var bende bunun nerde oldugunu çözmeye çalışıyorum.
3 yasinda cocuk degil ki sana kopek dediginde ailesine sikayet edip bunu yanlis yetistiriyosunuz diyesin. Koca adam. Siddet hakaret her sey varsa muhatabin belli. Bu evde bu kavga gurultude buyuyen cocuklar da gelecegin bas belasi olur. Bosan bosanma diyemem ama cocuk yapma. E o zaman da elalem BUNLARIN NIYE BEBESI OLMUYO KISIR MI BU KADIN YOKSA ADAMIN ERKEKLIGI MI YOK derler diye dusuneceksen, o da senin tercihin

Yani ewet burda yazmaya çalışıyorum ama bölük porcuk oluyor tabi tam mevzular anlatilamiyor.karakteri tuhaf derken cidden ne guzel demissiniz.simdi ben aslinda psikolojik sıkıntısı oldugunu bile düşünüyorum. Geceleri paldir küldur kalkip saga sola bakmalar.birseyler aramalar.bakmalar.bir ara cok korkuyordum simdi ise kalkio konusuo dönüp bakmıyorum bile.evlilik danismanina gitmeyi cok teklif ettim.bende birsey yok sen insan olacaksın sen duzelceksin diyor ve gelmiyor.zaten birseyleri duzeltmek icin bi konusma yaptigimiz yokda olaki konu acilsa kes sesini tamamm tamamm ewet ewet dalga geçiyor benle.offff hangi birini anlatayim ki.

Genel olarak bu gecimsizlik saygisizlik hali warda cocugunda yokken kesinlikle bosannnnnnnnnnnnnn.ayni durumlarda belki dahada beter bi ese sahibim.ustelik ew isi yemekmis onlarada elini surmez ne artisi war bana göre yok.bi muhabbet bile edip dertlesemedkten sonra.benomde kaynwaldemlerle bi sorunum yok ama ayni babasi onun hareketleri ama tutupta onlara bisey denmiyo tabi saygszlk olmasn diye ogullarinin suclu oldgnu biliyolar ama ben bosanmaya kalknca ben kötüyüm. Benim kzm war bu yüzden bin kere düşüne düşüne 29 uma geldm.ama sen akln warsa hic düşünme.ben bile bosanabilrm gbi her an boguluyorm tukendm artk heba olan koskoca 9 yil

Insana köpek denmesi tabiki hakarettir.bin beterlerini duydm ben köpek gunluk laf gbi oldu bizde ne yazikki insan icinde bulndugu igrenc durumda bazen duymazdan gelmeye calisiyor ama için hiiiic kabullenmiyor. We saygi gittikten sonra sewgn de bitiyor

Muhtemelen esin bu evliligi bitirmek istiyor. Senin sabrini deniyor. Belki de senin bitirmeni bekliyor. onun icin duzelme yoluna hic girmiyor. Duzeltmek icin de ugrasmiyor.
Evliliginizde saygi bitmis. Saygi olmazsa evlilik biter. Sizinki ev arkadasligi bile degil gibi, birakin evliligi. Ev arkadasi bile kufur etmez. Muhtemelen evliligin bitmesi sucunu kendi uzerinden atmak icin seni yildirip ilk adimi belki de senin atman icin yapiyor bunlari.
Bir de soyledigin bir sey dikkatimi cekti. Bazen gece uykusundan kalkip konusuyor falan gibi birsey soylemissin. Esinin hayatinda biri olabilir mi? Is yerinden falan da olabilir. Cunku genelde erkekler hayatina biri girince digerini yildirma politikasina girerler ve de aldatan erkekler gece uykudayken kabus gorup uyanirlar uykularindan. Hatta konusurlar kendi kendilerine.
Dikkatimi ceken su da var. Evliligin ilk aylarinda baslamis sorunlariniz. 2 yil olmus. Giderek de daha kotuye gitmis. Oysa 2 yil da daha cicim aylarinda gibi olmaniz gerekir. Cunku genelde cocuk olduktan sonra ciftler uzaklasir birbirinden. Olmuyorsa bi dusunmek lazim. Belki de karsilikli bu karari vermeniz gerekir. Kimsenin yuvasinin yikilmasini istemem ama adam da hic bir caba yok gibi. Sizi sevmiyor sanirim. Olabilir de hic degilse saygisini korusa bari. Kopek dediginde ciddi tavrinizi da belirtin ki bir daha diyemesin.

Boşansanız bile boşanıp gittiğinizi fark etmesi uzun sürer gibi geldi bana Eneee boşanmışız ya biz hiç haberim yok insan bi söyler derse şaşırmayın.Bide,haber versenizde dert etmez bence.O yüzden,boşanın?

aaaa ewet gerçekten tamda dediğiniz gibi olur.bu adamdan bi halt olmazda ahh işte.daha dün ben seni istemiyorum bu şekilde olmaz dedim oda göndercem zaten seni atcam seni evden dedi gitti.hani sen niye böyle diyorsun bizim sorunumuz ne bu kadın ne istiyor hiçbirini düşünmüyor.

Ben sizin bakis acinizi da sıkıntılı gördüm. Sizin evlilikten beklentiniz pek saglikli degil. Sahiplenilmek, para hesabi sorulmasi, kiskanclik, gezmek tozmak, vs bunlar evlilikten beklenmeyecek seyler aslinda. Bunlar olsa olsa mutlu bir ciftin astigi sorunlar olur. Benim esimde tembeldir, cuma aksamindan eve bir girer tekrar pazartesi is icin cikar o derece... bu zannettiginiz kadar itici birsey degil ki. Ben çoğu zaman hak veriyorum, yas ilerledikce insanin kafasi daha cok yoruluyor. Canim gezmek istiyorsa da planı ben yapıyorum hadi kalk gidelim diyorum. Evin içinde eglenecegimiz seyler bulmaya calisiyoruz beraber.

Ben mi yazdım diye okudum bir an... Sana boşan yada boşanma diyemem ama sakın bu şartlar altında çocuk yapma sakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…