• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı Zayıflayalım Bir Ömür Zayıf Kalalım

Unutmadan 40 dk yurudum
Buu hafta uc kez oldu yuruyusum
Artik haftayada 3 e tamamlarim ins.
Bugun cok yorgunum kizimi uyutup hemen yataga atliycam
Sabah eperkenden burdayim
Byeeee:KK53:

Kızlar merhaba menüler paylaşılacak gibi değil düzensiz ve Saçma sapan pazartesi evimde olcam inşallah dönüşüm muhteşem olacak sizler süper gidiyorsunuz maşallah bende taktım kafama bu kez başarıcam hep beraber başarıcaz

Günaydın Çıtırlarım
dün erkenden uyudum cok da iyi ettim bugun dinlenmiş hissediyorum
kahvaltım
tavada 2 yumurta
salatalık
1 çatal peynir

Kızlar merhaba menüler paylaşılacak gibi değil düzensiz ve Saçma sapan pazartesi evimde olcam inşallah dönüşüm muhteşem olacak sizler süper gidiyorsunuz maşallah bende taktım kafama bu kez başarıcam hep beraber başarıcaz

Tatlım elbette beraber basarıcaz
pazartesinden sonra azimli yakamozumuzu bekliyoruz
seni cok iyi anlıyorum
kendi düzeninde daha kolay olacak
kendine iyi bak canım

yarın da misafirlik var
sabah saf protein yiyip orda da hafif ne varsa azıcık yiycem
su diyete tam motive olmuşken bozulsun istemiyorum
daha uzun bir yolım var verilecek 7 kilo
ama zamanda geçiyor öyle böyle
neyse bu kadar lakırdı yeter
icraat lazım simdi yesilçay zamanı
öğlene görüşürüz sekerler

buarada mavimiiiiiiii nerdesin özletme kendini sekerim

elimden geldiğince çok gelip menülerimi yazıcam hatta telefona yüklesem güzel olur:KK76:

kahvaltım

tereyağlı yumurta 2 adet
1 kase yoğurt

öğlen yemeğim

tavuk ızgara (elim kadar)
zeytinyağlı taze fasülye
ve bi kase yoğurt

şuan limonlu yeşil çay içiyorum akşam için de sağlıklı güzel bir şeyler bulucam inşallah :D

Ben gün içerisinde fazla birsey yemiyorum hani koşturmaca ev işi çocuk filan derken fazla yemiyorum kendimi stoppluyorum ama aksam çocuğu yatağa atip tv karşısina geçtikten sonra abur cubur dayanamıyorum :KK43:fazla bir kilom yok bir ara eve hiç cikolota almadım ve bu sayede dogum kilolarimi birazini attim..ideal kiloma geri dönmek istiyorum.suan hani hamile kalmadan önceki kiloma 61 di..
Şimdi 10 kilo.fazla var ama kilolu bir bayan değilim fazlam yok..boyum 1.62...yinede 40 beden giyiyorum hamile kalmadan önce 38 beden giyiyordum..o bedeni tkr giyebilirsem tamamdir..yani abur cubur u nasil kesebilirim..

Ben gün içerisinde fazla birsey yemiyorum hani koşturmaca ev işi çocuk filan derken fazla yemiyorum kendimi stoppluyorum ama aksam çocuğu yatağa atip tv karşısina geçtikten sonra abur cubur dayanamıyorum :KK43:fazla bir kilom yok bir ara eve hiç cikolota almadım ve bu sayede dogum kilolarimi birazini attim..ideal kiloma geri dönmek istiyorum.suan hani hamile kalmadan önceki kiloma 61 di..
Şimdi 10 kilo.fazla var ama kilolu bir bayan değilim fazlam yok..boyum 1.62...yinede 40 beden giyiyorum hamile kalmadan önce 38 beden giyiyordum..o bedeni tkr giyebilirsem tamamdir..yani abur cubur u nasil kesebilirim..

Canım bence öğünlerinde karnını iyice doyur ama karbonhidrat(ekmek pilav makarna kek bisküvi vs) fazla tüketmeden
çünkü özellikle aksam az yediğinde gece acıkır abur cubura saldırırsın. eve de bir süre alma yemedikçe canın istemez
kolay gelsn canım

selamlar kızlarr

akşam yemeğim
2 kepçe tarhana çorbası
biraz lavaş içine biraz peynir
çok alakasız ama yedim:KK53:

kahvaltım
2 haşlama yumurta
peynir
zeytin
süt ve ceviz

öğlen de balık var yehhuuuuuuu çinekopp :D:KK73::D:KK73::D:KK73:

Selamlsr millet mavimi yoksa kimse yok desenizee :KK11::KK11:

Neyse oglen yemegum
yesilllik ve 5 cinekop kizartma
bi kac kasik corrba
bi kac kasik da irmik helvasi

Aksam yemegim
2 kepce tarhana corbasi
bi kac dilim de pide

Sonrasinda kâhve

Veeeee en guzeli 1 saat kadar yuruyus ve egzersizz yaptimm alkiss banaa:KK54::KK22::oops::D:D

Selamlar tatlimm
bebisi uyuttuktan sonra tv karsina gecmeyip abur cubur istegini tetikleyen seyin onune gecebilirsin bir sureligine baska farkli elini agzina goturmeyi engelleyecek mesgul edecek bir seyler bulabilirsin bindusun bakalim. Abur vubur olmazdiktan sonra hayatimizda bi sekilde gider kilocuklar inaniyorum :KK15::KK49:

Gunaydinlar
Dun aksam birturli firsat bulupta gelemedim
Dunku menum
Ogle
Iki kasik kiymali melemen
Bir kase yogurtlu ispanak

Aksam disarida yedik ve malesef biraz gecti

Karisik izgara
Bolca meze
Ve biraz pide:eek:of kotu oldu ama bugun hemen toparliyorum
Neyse gorusmek uzere
Aksam menulerimle birdayim

Selamlar kizlar
kahvaltim
bir haslanmis yumurta
bi kac catal peynir

Oglen yemegim
1 lahmacun
Cacik

Simdilik bu kadar kizlar aksam da yuruyus yaparim insallah

Vaaauuv kimse gelmemiss nerdesiniz kizlarr bakalim kacamak mi yapiyorsunuz sizi siziii

Aksam yemegimmm
Yok

Evet maalesef yok vaktim olmadi sonrasinda da cok gec oldugu icin bir sey yiyemedim simdi acliktan gozum donuyo maalesef :KK14:

Bi kac kuruyemisle ve cay icmistim saat 6 gibi artik bunlarla duruyorum :KK17::KK17:

Aaaaa kimsecikler gelmemisss yaramazlik mi yapiuorsunuzzz cekerimmm kulaklarinizi :KK20:

Kahvaltim
patatesli yumurta
biraz peynir
elma ve muz
vee limonlu cay

Bolca su iciyorum yarin tarti gunumuz herkesi bekliyorum kizlar birakmayin kendinizi lutfen :KK20::stop:

Selamlar gunluk gelenin gidenin olmamis yine olsun saglik olsun mavimin burda :KK53:

Aksam yemegim
Yesil Mercimek corbasi
Biraz peynir
Salgam suyu

Birazdan da kahve icicem yarin da tarti bildirim gunum reglim gerci ama yine de yaparim bildirim hadi bakalim mavimi bi ise yarasin insallah :KK53::KK45:

Günaydın güzeller
hafta sonu fırsat bulupta giremedim
cok yogundum dün de misafirim vardı az ama saglıksız ve düzensiz oldu hemen yazayım

6 aralık ctesi
sabah yok(misafirliğe gidecegm diye)

ögle
2 küçük dolma
6-7 sarma
1 dilim ispanaklı kek

aksam
iki dilm ekmek
azcık peynir

7 aralık pazar
sabah
1 dilmn ekmek üzerine tahin pekmez

ögle
4 kasık etli bulgur pilavı
3 kasık yoğurt

aksam
bir kase baharatlı yoğurt

Selamlar gunluk gelenin gidenin olmamis yine olsun saglik olsun mavimin burda :KK53:

Aksam yemegim
Yesil Mercimek corbasi
Biraz peynir
Salgam suyu

Birazdan da kahve icicem yarin da tarti bildirim gunum reglim gerci ama yine de yaparim bildirim hadi bakalim mavimi bi ise yarasin insallah :KK53::KK45:

tatlım tebrikler menüleri süper

Gelelim tartıya
gecen hafta-67.1
bu hafta-66.7
giden-400gr

bu düzensizlikle iyi bile
hafta ici bu rakamı görmüştüm zaten haftasonu dikkat etsem negüzel olacaktı:KK20:
neyse bu hafta daha sıkı tutucam
gereksiz tek lokma yemiycem:D

Son düzenleme:
Bugün kahvaltım
2 has yumurta
süt

öğlen yemeğimi evden getirdim
3 kasık kadar patlıcan salatası
bolca yoğurt(içine keten tohumu baharat biber vs ekliycem)

yine yedikten sonra yazarım cıtırlar
ayrıca gecen haftaki gibi 3 gün yürüyüşüm olacak
ilki bugün hadi bakalım

Aksam yemegim
Yesil Mercimek corbasi
Biraz peynir
Salgam suyu

Tatlım kesin eksidesin
bu hafta cok iyiydin sporun falan da var
kesin güzel olacak sonuç:KK19:

Back
X