Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba menüler paylaşılacak gibi değil düzensiz ve Saçma sapan pazartesi evimde olcam inşallah dönüşüm muhteşem olacak sizler süper gidiyorsunuz maşallah bende taktım kafama bu kez başarıcam hep beraber başarıcaz
Ben gün içerisinde fazla birsey yemiyorum hani koşturmaca ev işi çocuk filan derken fazla yemiyorum kendimi stoppluyorum ama aksam çocuğu yatağa atip tv karşısina geçtikten sonra abur cubur dayanamıyorum
elimden geldiğince çok gelip menülerimi yazıcam hatta telefona yüklesem güzel olur
kahvaltım
tereyağlı yumurta 2 adet
1 kase yoğurt
öğlen yemeğim
tavuk ızgara (elim kadar)
zeytinyağlı taze fasülye
ve bi kase yoğurt
şuan limonlu yeşil çay içiyorum akşam için de sağlıklı güzel bir şeyler bulucam inşallah
Ben gün içerisinde fazla birsey yemiyorum hani koşturmaca ev işi çocuk filan derken fazla yemiyorum kendimi stoppluyorum ama aksam çocuğu yatağa atip tv karşısina geçtikten sonra abur cubur dayanamıyorumfazla bir kilom yok bir ara eve hiç cikolota almadım ve bu sayede dogum kilolarimi birazini attim..ideal kiloma geri dönmek istiyorum.suan hani hamile kalmadan önceki kiloma 61 di..
Şimdi 10 kilo.fazla var ama kilolu bir bayan değilim fazlam yok..boyum 1.62...yinede 40 beden giyiyorum hamile kalmadan önce 38 beden giyiyordum..o bedeni tkr giyebilirsem tamamdir..yani abur cubur u nasil kesebilirim..
Selamlar tatlimmBen gün içerisinde fazla birsey yemiyorum hani koşturmaca ev işi çocuk filan derken fazla yemiyorum kendimi stoppluyorum ama aksam çocuğu yatağa atip tv karşısina geçtikten sonra abur cubur dayanamıyorumfazla bir kilom yok bir ara eve hiç cikolota almadım ve bu sayede dogum kilolarimi birazini attim..ideal kiloma geri dönmek istiyorum.suan hani hamile kalmadan önceki kiloma 61 di..
Şimdi 10 kilo.fazla var ama kilolu bir bayan değilim fazlam yok..boyum 1.62...yinede 40 beden giyiyorum hamile kalmadan önce 38 beden giyiyordum..o bedeni tkr giyebilirsem tamamdir..yani abur cubur u nasil kesebilirim..
Selamlar gunluk gelenin gidenin olmamis yine olsun saglik olsun mavimin burda
Aksam yemegim
Yesil Mercimek corbasi
Biraz peynir
Salgam suyu
Birazdan da kahve icicem yarin da tarti bildirim gunum reglim gerci ama yine de yaparim bildirim hadi bakalim mavimi bi ise yarasin insallah![]()
Tatlım kesin eksidesinSelamlar gunluk gelenin gidenin olmamis yine olsun saglik olsun mavimin burda
Aksam yemegim
Yesil Mercimek corbasi
Biraz peynir
Salgam suyu
Birazdan da kahve icicem yarin da tarti bildirim gunum reglim gerci ama yine de yaparim bildirim hadi bakalim mavimi bi ise yarasin insallah![]()