HosbuldumTabi ki hoş geldiniz
Kilo almanıza sebep olan alışkanlıklarınız neler? Nasıl bir yol haritası izlemeyi düşünüyorsunuz?Hosbuldum
Boyum 170, 93 kiloyum.
Bugün itibari ile başlıyorum, hedefim öncelikle 70 kiloya inmek sonrasında da 55-60 arası bir kiloya park etmek. Umarım bu sefer başarabilirim
Ya bu ısrar meselesi beni de çok zorluyor. İnsanlara açıklama yapmak istemiyorum.Gunaydin
Diyette 2 haftam dun bitti,baslarken cok hizli kilo verecegim diyerek basladigim icin bir sure modum dustu ama sindi iyi hissediyorum belli ki az gidecek.
2 haftada 2 kilo verdim.
Yapabildiklerim:
Menuleri disariciksam da bozmadim.
Her turlu ikrama hayir dedim.
Annemde 4 gun kaldim yine de bozmadim her turlu israra,vicdana ragmen.
Yapamadiklarim:hareket ve egzersiz.neredeyse hep evde ve hareketsizdim.
Bu aralar yalan dunyayi tekrar izliyorum.Ya bu ısrar meselesi beni de çok zorluyor. İnsanlara açıklama yapmak istemiyorum.
Bu sabah toplantı için bir sürü kuru pasta, poğaça vs alınmış. Sabah gittim, herkes ikram halinde. Bunun olacağını tahmin etmiştim. Bu nedenle insanlara gluten intöleransı teşhisi aldığımı, bu nedenle artık unlu yiyecek tüketemeyeceğimi söyledim.
İş yerinde yönetici ve denetçi pozisyonunda olmam nedeniyle insanlar ile genel olarak mesafeliyim, dolayısıyla diyet vs. gibi konulara girmek istemiyorum. Bu açıklama işimi çözdü. Konu sağlık olunca kimse ısrar etmedi.
ben de dün bu kararla başladım ve bugün konunuz karşıma çıktı sizi diğer konunuzdan da hatırlıyorum :) benim sorunum da karbonhidrat ve yedikten sonra aşırı iştahımı açıyor vücudumda aşırı ödem yapıyor. son iki yıldır defalarca başlamama rağmen başarılı olmadım sanırım sıkılmıştım da artık dün kendimi tamamen hazır hissettim ve acele etmeden beslenme ve sporu hayatıma oturtmak istiyorum umarım burda verdiğimiz kilolarla birbirimizi teşvik ederizHerkese yeniden merhaba,
Karbonhidrat ile ilgili bir bağımlılığım olduğunu, bunun duygusal durumum ile bağlantılı olarak tetiklendiğini ve kilo al-ver döngüsünden bir türlü çıkamama sebep olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle alkol veya sigara bağımlılığı ile mücadele eden insanlar gibi karbonhidratı birden bırakmaya karar verdim. Bugünden itibaren yıl sonuna kadar unsuz ve şekersiz beslenmeye niyet ettim. Ayrıca gazlı içecek ve işlenmiş gıda da tüketmeyeceğim. Yıl sonunda geldiğim noktayı değerlendireceğim. 150 günlük bir süreci buradan takip etmek istiyorum.
konunuzu okudukça kendimi görüyorum ya hep ya hiç ve battı balık yan gider mantığı beni de mahvetti. arkadaşlarım öğlen çok yiyince akşam dengeliyor bense o gün yatana kadar yiyorum ve buda diğer günleri etkiliyor bu kısır döngü kılo veremememin en büyük nedeniİyi akşamlar hanımlar
Sizin kilo almanıza sebep olan alışkanlıklarınız neler? Ben benimkileri yazayım. Zira bu alışkanlık döngüsünü kıramazsak, verdiğimiz kiloları geri almak kaçınılmaz olacaktır.
1. Hızlı yemek yemek
2. Hareketsiz yaşam
3. Büyük porsiyonlar yemek
4. Battı balık yan gider mantığı
5. Ya hep ya hiç düşüncesi
Diyetisyenle 1 haftaniz mi doldu, sonuc 2.4 kgsa valla super, hafta sonu da yeterince sinav vermissiniz.Herkese Selam!
2 günlük aile ziyaretinde nelerle sınandım bilseniz. Kızartmalar sütlaçlar wafflelar çikolatalar daha neler neler.
Yemeyince bozuluyorlar, iki öğün besleniyorum diye ama sen niye yemiyorsun diyorlar. Tüm bu yoldan çıkartıcı durumlara rağmen bence yine iyi toparladım.
İlk gün çok iyiydi birebir uyudum. Yalnız ikinci gün üç an öğün yaptım ve son öğün akşam geç oldu. Bir de gece dışarı çıktık , 2.00 de herkes pasta waffle vs yerken ben sadece ananaslı süt içtimbi çatal waffle tadına baktım. Düşündüm de normalde ben de bi koca pasta yerdim, normalde.
Tüm yediklerimde uzun uzun çiğneyerek yedim. Düşünerek farkına vararak.. dedim ki “ böyle de oluyormuş”
Ve akşam evime döndüm.
Sabah zor olsa da kahvaltımı hazırladım.
9.00 da sade kahve içtim.
Evdeyken tartıldım: 75.5 kg
1 hafta önce 77.9 kg çıkmıştım.
Diyetisyenime sonuçları attım.
Dönüş bekliyorum .
:)Diyetisyenle 1 haftaniz mi doldu, sonuc 2.4 kgsa valla super, hafta sonu da yeterince sinav vermissiniz.
Şunu soracagim, ben cok hizli ve neredeyse cignemeden yerim.
Hatta bazen cignemesi kolay urunleri secerim
Yemek aninda cok cigeneyecegim ve yavas yiyecegim cumlesi nasil kliniza geliyor, benim asla aklima gelmiyor o an cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?