Salata çok lezzetli görünüyorsabah kahvaltım
aslında yanında bir dilim karabuğday ekmeği vardı ancak henüz temin edemedim.
Eki Görüntüle 3465047
Selamlar,İyi akşamlar hanımlar
Sizin kilo almanıza sebep olan alışkanlıklarınız neler? Ben benimkileri yazayım. Zira bu alışkanlık döngüsünü kıramazsak, verdiğimiz kiloları geri almak kaçınılmaz olacaktır.
1. Hızlı yemek yemek
2. Hareketsiz yaşam
3. Büyük porsiyonlar yemek
4. Battı balık yan gider mantığı
5. Ya hep ya hiç düşüncesi
Bu çocukların tabaklarında kalanı yeme bende de vardı. Şimdi yemekleri ortaya koyuyorum. Herkes istediği kadarını tabağına alsın, tabağa giren bitmek zorunda dedim. Bizde işe yaradı. Hem çocuklar yiyecekleri kadar alıyor hem de ben arta kalanları yemek zorunda kalmıyorum.Selamlar,
Benim yeme alışkanlıklarım:
1. Dönem dönem ekmeği aşırı abartma
2. Sıkıntıdan saçma sapan atıştırma
3. Hızlı yeme, az çiğneme
4. Sevdiğim bi yemekse aç olmasam da yeme isteği
5. Tabağımı bitirmek zorunda hissetmenin yanında çocukların yarım kalan tabaklarını da bitirmek zorunda hissetme
6. Üşengeçlikten ötürü hareketsizlik
Ay bitmiyordu
Hızlı yemek yeme işini çözmemiz lazım. Benim bu ara en çok odaklanmaya çalıştığım konu bu.Kilo almama sebep olan alışkanlıklarım neler?
1. Tatlıyı çok sevmek, yedikçe yiyesim gelir.
2. Akşam yemeğinden sonraki atıştırmalar
3. Hızlı yemek yemek
4. Hareketsiz yaşam
5. Hamurişi olunca hayır diyememek
Bunlar için ilk etapta yapacaklarım:
1. Tatlı ihtiyacımı paketli gıdadan değil doğal kuru meyvelerden ve hurmadan alacağım
2. Akşam yemeğinden sonra yemek işini keseceğim
3. Lokmaları yavaş yavaş tadını ala ala çiğneyeceğim.
4. Haftada 3, 15 dk yüzeceğim (havalar serinleyince de öğle araları yürüyüş yapabilirim bunun yerine)
5. Eve hamurişi almamaya çalışıcam, biri getirirse hayır diyemem büyük ihtimalle
Nasıl bir diyet programı ile ilerleyeceksin? Yasaklar ve serbest şeyler neler?
Merhaba, yazdiginiz cozumlere benzer yasamaya calisiyorum ben de.Buraya akşamları bir çeşit Z raporu yazmaya karar verdim. Gün içerisinde ne yedim ve daha önemlisi neleri yemeyi reddettim. İyi yapabildiklerim, zorlandıklarım ve yapamadıklarım üzerine genel bir değerlendirme yapmak istiyorum. Yapabilen olursa sizden de bekliyorum.
Tabi ki hoş geldinizMerhaba, yazdiginiz cozumlere benzer yasamaya calisiyorum ben de.
Araniza katilabilir miyim?
Tesekkur ederim hoş bulduk.Tabi ki hoş geldiniz
Nasıl bir diyet programı ile ilerleyeceksin? Yasaklar ve serbest şeyler neler?
Bunu deneyebilirim aslında bakalım bizde işe yarayacak mıBu çocukların tabaklarında kalanı yeme bende de vardı. Şimdi yemekleri ortaya koyuyorum. Herkes istediği kadarını tabağına alsın, tabağa giren bitmek zorunda dedim. Bizde işe yaradı. Hem çocuklar yiyecekleri kadar alıyor hem de ben arta kalanları yemek zorunda kalmıyorum.
Tabi ki hoş geldinizMerhaba, ben de aranıza katılabilir miyim? Uzun bir süredir arada başarılı olsam da bir süre sonra motivasyonumu kaybedip tekrar kilo almaya başlıyorum üstüne koyarak. Artık bu döngüyü kırmak istiyorum, beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?