Bende wcye girerken annemden saklıyordum.Yok kağıtsız olmaz, alışmışım her cuma oğlandan kalem saklicam diye köşe bucak kaçarak yazıp tartılmaya, eksikliğini hissederim çokkk
Bence de artık gereksiz, saklayacak neyimiz var ki, kimseyi de kandıracak değiliz.. Yarışta gerekliydi ama sahtekarlık olmaması için..
Kim yapiyo la sahtekarlikYok kağıtsız olmaz, alışmışım her cuma oğlandan kalem saklicam diye köşe bucak kaçarak yazıp tartılmaya, eksikliğini hissederim çokkk
Bence de artık gereksiz, saklayacak neyimiz var ki, kimseyi de kandıracak değiliz.. Yarışta gerekliydi ama sahtekarlık olmaması için..
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. Amin diyin ulaEve gelince insallah.
Amin diyin topluca
Topiğin en seksisini seçip çiğnenmiş sakız vericekler haberin yok muKim yapiyo la sahtekarlikula yapsa ne yapmazsa ne vucut senin vucudun. Muhahaha sanki para ödülü var
Cok beklicen sanki
E kolay mı gözünde taç töreni canlanıyor.
Sen bizi sattip gittin baska takima ulaListeye girmeyen geyikci kadrosundan da alim yapiyor musunuz kizlar
Kop gel günahlarındanListeye girmeyen geyikci kadrosundan da alim yapiyor musunuz kizlar
Canin cektigini sanmistir ya. Canim yaaaUla 50dk az mi
Bana teklif edip duruyor
Ostomi posetini degistircemkala kaldim
Sizle ilgili degil takim yarisma isleri bunun stresi alerji yapti bana orada da barinamadim.Sen bizi sattip gittin baska takima ula
4. Takim aynisi olabilerrBişey sorcam bu topikte de hiyerarşi var mı?