Tartı paylaşımlarının haftasonu olması fikri benimde hoşuma gitti kaptanımAksam ilk post da tablo icin ornek yollarim. Tamam derseniz @_Vera_ duzenlersin kuzum. Kural isi soyle olsun
Tarti paylasimi mutlaka belirlendigi gun olsun.
Kacamaklar spor cezasi
Menu bildirimi de olsun. Bu kadar yeter
Zaten ne kaldı yavrum
Hellö 4. Takımzedeler
Allah dirliğimizi birliğimizi bozmasın amintrellaaa
Vera delisinin eline düştük Allah sonumuzu hayra çıkarsın üç beş akıllımız kaldıysa da hunileri takar yakındır
Ben saat 5te tartiliyorum. Haftasonu olsun pliesTartı paylaşımlarının haftasonu olması fikri benimde hoşuma gitti kaptanım
İşe yetişmek için sabahki şişliğimizle tartılıyoruz çoğumuz
Nasıl olur sence?
Tartı paylaşımlarının haftasonu olması fikri benimde hoşuma gitti kaptanım
Nasıl olur sence?
Bencede guzel fikirTartı paylaşımlarının haftasonu olması fikri benimde hoşuma gitti kaptanım
Nasıl olur sence?
Herkes senin gibi entel zirt pirt haftasonu kacamagi yapsin ulaCuma aksami icmeyin diyorsun
O zaman 2 gun mu yapsak ne yapsam, haftasonu kisa tatil yapanlar hep tarti tasiyacak, sorun olur mu ki.
Bana uyar ama, ben genelde evdeyim, öyle bazi arkadaşlar gibi gezmek sureti ile çilekeş bir şekilde yaşamıyorum
O zaman haftasonu yapalım ama hangi gün pazar mı? Cumartesi mi?Cuma tarti gunu olmasin. Cogunlukta boyle istiyor. Cogumuzda calisiyoruz
Ona karar verin hemen.O zaman haftasonu yapalım ama hangi gün pazar mı? Cumartesi mi?
Pazar yapalım mı her haftanın sonunda bi tartım yaparız haftalık değerlendirme yaparız.Ona karar verin hemen.
Pazar yapalım mı her haftanın sonunda bi tartım yaparız haftalık değerlendirme yaparız.
Çarşamba günü de bi kontrol yaparız ne alemde tartımız diye.
Kağıt koymayız ama dimi bişey diyin ben o kağıttan nefret ediyorum
Herkes haftasonu diyor sen cuma diyon zilli zarife
Muhahaha tmm kagit koymiyakPazar yapalım mı her haftanın sonunda bi tartım yaparız haftalık değerlendirme yaparız.
Çarşamba günü de bi kontrol yaparız ne alemde tartımız diye.
Kağıt koymayız ama dimi bişey diyin ben o kağıttan nefret ediyorum