- 23 Ekim 2017
- 924
- 843
- Konu Sahibi Meltemesintisi80
Spor ve diyet konusunda kararsızım aşırı zayıfladım bu süreçte ki zaten hiçbir zaman 55 kilonun üzerine çıkan biri olmadım ama evde sizin gibi pilates yapabilirim bu da daha fazla zayıflatmaz diye düşünüyorum. Her sabah güne başlama saatim sabah ezanı. Sonrasında uyumuyorum sabah namazı sonrasını dua ibadet ve pilatese meditasyona ayırabilirim aslında. En büyük korkum yalnız yaşamak çünkü daha önce hiç yalnız yaşamadım eski eşim evde olmadığı zamanlarda bile uyuyamazdım tek başıma korkardım. Bir şekilde hayatımı yoluna koymam gerek. Siz neden evliliği düşünmüyorsunuz özel olmayacaksa? Benim en büyük isteklerimden biri hayırlı sağlıklı çocuklarımın olmasıydı ve bence kadınların tekamülü açısında çocuk sahibi olmak(bilinçli bir şekilde) önemli. Tabi o da Allah ın nasibi.belirsizliğe tahammülsüzlük o kadar anlaşılabilir ki ..Hangi sayfadadır bilmiyorum ama ben de yazmıştım bunu. Şimdi geçmiş yazılarınıza baktım. İlk olarak geçmiş olsun..Olmuş bitmiş birşey artık. Önüne bakma zamanı.Doğulu olduğunu söylemişsin; döner misin olduğun yerde mi kalırsın? Evlenir misin başkasıyla yoksa bir süre kendini mi dinlemek istersin? Bunlara hep sen karar vereceksin.. Bebek adımları ile başla..Ne olursa ;ister diyet ister günlük meditasyon ister günlük dua okumaları... Kendine bir konu aç ;o da senin günlüğün olsun..Hiçbir şey kolay değil hele biz kadınlar için...Ancak hayırlısı ile elbette herşey çok güzel olacak