- 5 Kasım 2013
- 1.065
- 950
Kilon neden bale benzeri hareketler yapmana engel olsun ki? hatirliyorum ortaokulda kilolu bir arkadas vardi,o zamanlar bizi denge tahtasina cikarirlardi,incecik kizlar tahtada durmayi beceremezken o arkadas, hem dengeyi korur hem de arada bir bacagini tahtadan asagi birakip cekerek estetik hareketler yapardi,Kilolu olmak zarif olmaya engel degil bence.Bugün aslında Ramp it up günümdü, ama ben yeni bir şeyler denemek istedim.
Jessica Smith'in - Full length barre workout (Ballet Burn) videosunu yaptım.
Ayaklarıma parmak uçlarıma kadar kramplar girdi, 90 kiloluk biri neden bale hareketleri yapmaya çalışırki : )
Ogluna nice mutlu yaslar dilerim.Bugun oglumun dogum gunu partisi vardi evde. Yedigim pizza ile pastayi eritmeye yetmez ama aksam burn yaptim. Butun gun de merdiven inip ciktim. Ha bir de 60 jumping jacks yaptim. 5000 tane yapacaktim ama yaslilik iste...
Merhabalar arkadaşlar, öncelikle Derya oğluna sağlıklı mutlu nice yıllar dilerim :)
Ben bu haftasonu pek spor yapamadım midemi üşütmüşüm yediğim hiçbir şey midemde durmadı desem yeridir.. Ctesi Callanetics yapabildim bir tek. Bugün de midem bulanıyor ama Leslie ile yürümeyi deniycem bakalım..
Teşekkür ederim canım. Ben de şimdi gidip 5 miles fatburn yapıcam midem elverdiği ölçüde :)Gecmis olsun canim. Ben de 1,5 saat yurudum geldim.
s.a kızlaar :) bende bugün basladım leslie ye .. baya ter attım cok güzeldi sıkılmadımdabenm yürüyüş yapma imkanıam pek yok calısıyorum diyet ve leslie yeter mi sizce kilo vermeme?
ben bugün 3 mil yaptım ama bu 3 mil ne onu anlamadımDiyet ve leslie ile cok guzel kg verirsin ... Haftada 5_6 gun 3_5 mil arasi yapmalisin. Sonra koruma icin haftada 3e de dusurebilirsin. Ama insan basladi mi birakamiyor.
ben bugün 3 mil yaptım ama bu 3 mil ne onu anlamadımiçimi rahatlattınız ya cok saoln inş kilo verebilirm bende pkoda var hem kilo hem adet düzensizliği hic cekilmiyo
gecmis olsun,biraz duzeldin mi bari.Teşekkür ederim canım. Ben de şimdi gidip 5 miles fatburn yapıcam midem elverdiği ölçüde :)
Evet daha iyiyim teşekkürler :)gecmis olsun,biraz duzeldin mi bari.