- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
nice mutlu yıllara....
maşallh...çok tebrik ederim....sende bu azim olduktan sonra gerisi de gelir eminim...
ben de sabah işe gelmeden 3 mil yaptım.
Teşekkür ederim arkadaşım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nice mutlu yıllara....
maşallh...çok tebrik ederim....sende bu azim olduktan sonra gerisi de gelir eminim...
ben de sabah işe gelmeden 3 mil yaptım.
Hanginiz yazmisti, karin icin twist hareketleri daha yararli diye, Az once ingilizce bir yaziya goz attim, isinma, aerobic,twist, mide kasip birakma, ve streching diyor. bu mideyi kasma=birakma ve tummy tuck hareketinin en etkili oldugunu yaziyor. Tae bo karin hareketlerinde de var bu kasma birakma hareketleri, bu derece etkili oldugunu dusunmemistim,artik daha ozenli yaparim o hareketi.
Eveet, bugun de callanetics + skinny jeans + bootcamp abs yapildi.
Arada otururken filan aklima geldikce karnimi kasip birakmaya basladim. Daha bunlarla da olmazsa ne yapak...
Ya arkadaşlar ne güzel ya bir kaç programı beraber yapıyorsunuz imreniyorum valla ev çocuklar derken bir programı anca yapıyorum
Tamamen duz olmasini beklemiyorum elbette,ne kadar giderse o kadar iyi.Bir yastan sonra daha zor oldugunun da bilincindeyim.Ah canim ah hepsiyle hemen olsa benim iki yilda karnimda delik acilirdi. En zor bölge ne dersen de... Bak call dedin aklima getirdin ben de daha yapmadim sabahtan beri temizlik yapiyorum. Kardio olmustur herhalde.
Bence azi kaldi diye dusun daha motive edici olur.Basladigini bitirme konusundaki azmine hayranim.Çalışma takvimim. Azı bitti çoğu kaldı. :)
Kendi adima,bos vakit coklugundan yapabiliyorum,Kucuk cocuk da olmayinca daha kolay,yoksa calisirken,ne mumkundu.Ya arkadaşlar ne güzel ya bir kaç programı beraber yapıyorsunuz imreniyorum valla ev çocuklar derken bir programı anca yapıyorum
Senin yaptiklarin da spor yerine gecmistir.Kolay gelsin.günaydın arkadaşlar ben malesef dün koşuşturmadan birşey yapamamdım sular kesikti dün geldiğinde haldur huldur mutfak temizliği,kış hazırlığı yani konserve ve pazara gidip gelmek şimdide bayram temizliği bakalım inşallah yapabilirim
Bugünün raporu: Ramp it up (3/12). Bu arada ramp it up'ı yaparken hala ölüyorum, hala nefesim kesiliyor.
Bi de kızlar bugün çok mutluyum, mutluluğumu sizinle de paylaşmak istedim.
120 kiloyla başladım ben bu yolculuğa, şuan 89.8 kiloyum. 31 kilo hangi ara gitti farkında bile değilim.
Bu forum, özellikle de bu topik ve bu grup olmasaydı bu kadar kiloyu verebilirmiydim, açıkcası zanetmiyorum.
Çoğu zaman yaptığım sporu düşünerek elim ne pastaya ne böreğe gitti. Ben bu topik sayesinde sporu hayatımın merkezine oturttum ve ömrümün sonuna kadar da bırakmayacağımı biliyorum inşallah.
Günaydın, dün ben de bir şey yapamadım, çok ama çok halsizdim.günaydın arkadaşlar ben malesef dün koşuşturmadan birşey yapamamdım sular kesikti dün geldiğinde haldur huldur mutfak temizliği,kış hazırlığı yani konserve ve pazara gidip gelmek şimdide bayram temizliği bakalım inşallah yapabilirim