Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Hanginiz yazmisti, karin icin twist hareketleri daha yararli diye, Az once ingilizce bir yaziya goz attim, isinma, aerobic,twist, mide kasip birakma, ve streching diyor. bu mideyi kasma=birakma ve tummy tuck hareketinin en etkili oldugunu yaziyor. Tae bo karin hareketlerinde de var bu kasma birakma hareketleri, bu derece etkili oldugunu dusunmemistim,artik daha ozenli yaparim o hareketi.

Ben yazmistim canim twist hareketleri, ayrica yogda da cok var, karin cevresini korse gibi saran kaslari calistiriyor. Karni kasip birakma da derindeki karin kaslarini güclendiriyor, streching de malum calisan kaslarin uzamasi her bölgede oldugu gibi. Neler ögreniyoruz isin icine girince degil mi? Eskiden yap bir mekik yeter derdik.

Eveet, bugun de callanetics + skinny jeans + bootcamp abs yapildi.
Arada otururken filan aklima geldikce karnimi kasip birakmaya basladim.:cool: Daha bunlarla da olmazsa ne yapak...:KK54:

Eveet, bugun de callanetics + skinny jeans + bootcamp abs yapildi.
Arada otururken filan aklima geldikce karnimi kasip birakmaya basladim.:cool: Daha bunlarla da olmazsa ne yapak...:KK54:

Ah canim ah hepsiyle hemen olsa benim iki yilda karnimda delik acilirdi. En zor bölge ne dersen de... Bak call dedin aklima getirdin ben de daha yapmadim sabahtan beri temizlik yapiyorum. Kardio olmustur herhalde.

Çalışma takvimim. Azı bitti çoğu kaldı. :)

Eklentiler

• P90X3_Calendar_Lean.jpg
    P90X3_Calendar_Lean.jpg
    249,1 KB · Görüntüleme: 55
Ya arkadaşlar ne güzel ya bir kaç programı beraber yapıyorsunuz imreniyorum valla ev çocuklar derken bir programı anca yapıyorum :KK35:

Ya arkadaşlar ne güzel ya bir kaç programı beraber yapıyorsunuz imreniyorum valla ev çocuklar derken bir programı anca yapıyorum :KK35:

Günde en az yarim saat ilave hareket hic bir sey yapmamaktan iyidir. Ayrica illa birkac program bir arada yapilacak diye bir kural yok. Arada bir degistirmek önemli vücut alismasin diye.

günaydın arkadaşlar ben malesef dün koşuşturmadan birşey yapamamdım sular kesikti dün geldiğinde haldur huldur mutfak temizliği,kış hazırlığı yani konserve ve pazara gidip gelmek şimdide bayram temizliği bakalım inşallah yapabilirim

Herkeslere gunaydin.
Ah canim ah hepsiyle hemen olsa benim iki yilda karnimda delik acilirdi. En zor bölge ne dersen de... Bak call dedin aklima getirdin ben de daha yapmadim sabahtan beri temizlik yapiyorum. Kardio olmustur herhalde.
Tamamen duz olmasini beklemiyorum elbette,ne kadar giderse o kadar iyi.Bir yastan sonra daha zor oldugunun da bilincindeyim.
Çalışma takvimim. Azı bitti çoğu kaldı. :)
Bence azi kaldi diye dusun daha motive edici olur.Basladigini bitirme konusundaki azmine hayranim.
Kendi adima,bos vakit coklugundan yapabiliyorum,Kucuk cocuk da olmayinca daha kolay,yoksa calisirken,ne mumkundu.
günaydın arkadaşlar ben malesef dün koşuşturmadan birşey yapamamdım sular kesikti dün geldiğinde haldur huldur mutfak temizliği,kış hazırlığı yani konserve ve pazara gidip gelmek şimdide bayram temizliği bakalım inşallah yapabilirim
Senin yaptiklarin da spor yerine gecmistir.Kolay gelsin.

Bugünün raporu: Ramp it up (3/12). Bu arada ramp it up'ı yaparken hala ölüyorum, hala nefesim kesiliyor.

Bi de kızlar bugün çok mutluyum, mutluluğumu sizinle de paylaşmak istedim.
120 kiloyla başladım ben bu yolculuğa, şuan 89.8 kiloyum. 31 kilo hangi ara gitti farkında bile değilim.
Bu forum, özellikle de bu topik ve bu grup olmasaydı bu kadar kiloyu verebilirmiydim, açıkcası zanetmiyorum.
Çoğu zaman yaptığım sporu düşünerek elim ne pastaya ne böreğe gitti. Ben bu topik sayesinde sporu hayatımın merkezine oturttum ve ömrümün sonuna kadar da bırakmayacağımı biliyorum inşallah.

tebrikler canım

Günaydın, dün ben de bir şey yapamadım, çok ama çok halsizdim. :KK43:

İşler hiç bitmiyor kızlar, en güzeli sabah erkenden kalkmak. Yoksa her gün bir şey çıkıyor, hele çocuk da olunca...
Saat sabah 5-6 oldumu zıplıyorum yataktan. Erkenden yapınca sporu, sonra bütün gün rahat oluyorum.

Spor yapmak istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum, zamanım yok, yorgunum...ne yapabilirim ki dediğini duyuyorum.

Yürüyüşle bir başlangıç yapmaya ne dersin?

Her şeyin başı kararlılık. Hareket etmeye, vücuduna bakmaya, kendini sevmeye kararlıysan başlamaman için bir neden yok.

Kendin için bir gün seç, en uygun saati belirle, şurada yürüsem çok hoşuma gider dediğin bir yer bul sonra giy spor ayakkabılarını ve kendin için keyif dolu "1" saat ayır. Sadece 1 saat boyunca zihnin yerine bedeninin sesini dinle, nasıl hissettiğine odaklan. Ne kadar iyi hissettiğini görünce yine kendine 1 saat hediye etmek isteyeceksin.

Yürümek en güzel aktivitelerden bir tanesi. Hele kapalı spor salonları yerine açık havada yürümek demek temiz havayı ciğerlerine çekmek, doğanın güzelliğine tanık olup stresten uzaklaşmak, bir yıl boyunca farklı mevsimlere tanık olmak ve bu sayede attığın her adımda vücudunla barışmak, vücudunu sevmek, vücuduna saygı duymak demek.

Hadi kendinize kocaman "1" saat hediye edin ve atın kendinizi dışarıya yürüyün zihniniz ve vücudunuz temizlensin.

Y.Ataç

Bugün aslında Ramp it up günümdü, ama ben yeni bir şeyler denemek istedim.
Jessica Smith'in - Full length barre workout (Ballet Burn) videosunu yaptım.
Ayaklarıma parmak uçlarıma kadar kramplar girdi, 90 kiloluk biri neden bale hareketleri yapmaya çalışırki : )

X