Ooo çok hızlısın :)Bu sabah cok hamarattim. Plank, tibetler, call ve kizimla yarim saat yürüyüs... Artik günlük isler gelebilir kafam rahat.
Deryacığım, ben toplamda 6 ya da 7 kez Call yaptım sanırım. 3 haftadır düzenli olarak spor yapıyorum Call etkisi ne kadardır bilemiyorum ama bacaklarımda ciddi biçimde sıkılaşma oldu özellikle tibetleri yaparken bacaklarıma baktığımda farkı görebiliyorum. Onun dışında kalça ve karın bölgesinde incelme var. Diyetle destekliyorum tabii aynı zamanda. 2 hafta önce ölçülerimi almıştım, birkaç hafta sonra rakamlarla da ifade edebilirim sanırım. :)Basligimizda call yapanlar artti. Kizlar olumlu sonuclar aldiniz mi?
Merhaba arkadaşlar ben 3 gündür 3 miles fast (böyleydi sanırım) yapıyorum. Devam etmeyi çok istiyorum çünkü kendimi çok iyi hissediyorum.
Yuruyus de kardio zaten canim.Bu sabah yarım saat yürüyüş ve bir saat yoga yaptım. Kardiyoya zaman ayıramadım bu seferlik.
Çok teşekkür ederim hoşbulduk.... uzun zamandır başlamayı düşünüyordum ama ev-iş zorladı vakit bulamadım. Artık bir şekilde vakit ayırmaya çalışıyorum. Daha önce de biraz yapıp bıraktığım oldu ama bu kez çok hevesliyim.En sevdigim baslik katilimcilari ben basladim aranizdayim diyenler... Daha da iyi hissedeceksin devam edip vücudunun sekillendigini gördükce. Aramiza hosgeldin.
Evet öyle ama alışınca Leslie ile 5 mile az geldi yarım saat suçlu hissettim kendimiYuruyus de kardio zaten canim.