Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Basligimizda call yapanlar artti. Kizlar olumlu sonuclar aldiniz mi?

Basligimizda call yapanlar artti. Kizlar olumlu sonuclar aldiniz mi?
Deryacığım, ben toplamda 6 ya da 7 kez Call yaptım sanırım. 3 haftadır düzenli olarak spor yapıyorum Call etkisi ne kadardır bilemiyorum ama bacaklarımda ciddi biçimde sıkılaşma oldu özellikle tibetleri yaparken bacaklarıma baktığımda farkı görebiliyorum. Onun dışında kalça ve karın bölgesinde incelme var. Diyetle destekliyorum tabii aynı zamanda. 2 hafta önce ölçülerimi almıştım, birkaç hafta sonra rakamlarla da ifade edebilirim sanırım. :)

Kızlar ben şimdi jillian i bitirmeme az kaldı .Ama farkettim ki benim üst bölgem özellikle kollarım kalın
Hangi programı önerirsiniz ?

Günaydın. Dün akşam p90x3, yoga ve cvx ikisini birlikte yaptım. Cuma gününün takvimi bu akşama kaydı. Belki bugün, belki yarın yaparım. :KK48: Ama ben dayanamam herhalde. Bitse de hergün spor yapmasam artık.

Merhaba arkadaşlar ben 3 gündür 3 miles fast (böyleydi sanırım :KK70: ) yapıyorum. Devam etmeyi çok istiyorum çünkü kendimi çok iyi hissediyorum.

En sevdigim baslik katilimcilari ben basladim aranizdayim diyenler... Daha da iyi hissedeceksin devam edip vücudunun sekillendigini gördükce. Aramiza hosgeldin.

Merhaba bir süredir yazamadım ama leslie yapmaya devam ettim hergün yapamadım nöbetli çalıştığım için ama şimdi bakınca bacaklarmda incelme görüyorum fazla değil ama bacaklarımı birleştirdiğimde üst kısımda iç bölgede portakal kabuğu görünümü vardı ama artık yok bunu gördükten sonra daha çok yapmak istiyorum bundan sonra nöbetlerim dışında yani haftada 4-5 gün yapmaya devam edicem ayrıca leslie yapınca bacaklarımda karıncalanma gibi hissediyorum yani sanki yağlar eriyor gibi bu acayip güzel bir his :)

Bu sabah yarım saat yürüyüş ve bir saat yoga yaptım. Kardiyoya zaman ayıramadım bu seferlik. :oops:

En sevdigim baslik katilimcilari ben basladim aranizdayim diyenler... Daha da iyi hissedeceksin devam edip vücudunun sekillendigini gördükce. Aramiza hosgeldin.
Çok teşekkür ederim hoşbulduk.... uzun zamandır başlamayı düşünüyordum ama ev-iş zorladı vakit bulamadım. Artık bir şekilde vakit ayırmaya çalışıyorum. Daha önce de biraz yapıp bıraktığım oldu ama bu kez çok hevesliyim.

Aa sabah call yaptim yazmayi unutmusum. Aksam da yapacaktim bir seyler ama bütün günüm kosturmakla gecti hic halim kalmadi. Sabah ne yaparsan yanina kar kaliyor yorulmadan.

Kardio yapacaksam 4 mile yapıyorum, eğer sıkılaşma egzersizleri yapacaksam p4p, butt bible plates 2-3 mile yapıyorum.. İyi hissediyorum, inş hep böyle gider.

Icim rahat etmedi 40dk karin bacak pilatesi yaptim.

X