Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Bugün aslında Ramp it up günümdü, ama ben yeni bir şeyler denemek istedim.
Jessica Smith'in - Full length barre workout (Ballet Burn) videosunu yaptım.
Ayaklarıma parmak uçlarıma kadar kramplar girdi, 90 kiloluk biri neden bale hareketleri yapmaya çalışırki : )
Kilon neden bale benzeri hareketler yapmana engel olsun ki? hatirliyorum ortaokulda kilolu bir arkadas vardi,o zamanlar bizi denge tahtasina cikarirlardi,incecik kizlar tahtada durmayi beceremezken o arkadas, hem dengeyi korur hem de arada bir bacagini tahtadan asagi birakip cekerek estetik hareketler yapardi,Kilolu olmak zarif olmaya engel degil bence.

Bugun oglumun dogum gunu partisi vardi evde. Yedigim pizza ile pastayi eritmeye yetmez ama aksam burn yaptim. Butun gun de merdiven inip ciktim. Ha bir de 60 jumping jacks yaptim. 5000 tane yapacaktim ama yaslilik iste...

Arkadaşlar bu leslie hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim. Yyürüme bandımı leslie mi hangisi daha fydalı

Gunaydin,herkese iyi Pazarlar.
Bugun oglumun dogum gunu partisi vardi evde. Yedigim pizza ile pastayi eritmeye yetmez ama aksam burn yaptim. Butun gun de merdiven inip ciktim. Ha bir de 60 jumping jacks yaptim. 5000 tane yapacaktim ama yaslilik iste...
Ogluna nice mutlu yaslar dilerim.

Sana da iyi pazarlar, Dilek. Ne güzel yürüyüş yapmışsınız, İstanbulda yağmur ve fırtına var.

89 kiloyu görmenin etkisiyle 2-3 gündür canımın istediği her şeyi yiyiyordum, bir nevi 30 kilo verdiğim için kendimi "ödüllendirdim". Sporu bırakmadan tabiiki. Ama o da ne? Göbek hemen fırlamış, şişmiş... Ne zor bölge şu göbek, ilk göbek yağlanır, en son da o erir, toparlanır.

5 day slim down yapıldı.

Merhabalar arkadaşlar, öncelikle Derya oğluna sağlıklı mutlu nice yıllar dilerim :)

Ben bu haftasonu pek spor yapamadım midemi üşütmüşüm yediğim hiçbir şey midemde durmadı desem yeridir.. Ctesi Callanetics yapabildim bir tek. Bugün de midem bulanıyor ama Leslie ile yürümeyi deniycem bakalım..

Merhabalar arkadaşlar, öncelikle Derya oğluna sağlıklı mutlu nice yıllar dilerim :)

Ben bu haftasonu pek spor yapamadım midemi üşütmüşüm yediğim hiçbir şey midemde durmadı desem yeridir.. Ctesi Callanetics yapabildim bir tek. Bugün de midem bulanıyor ama Leslie ile yürümeyi deniycem bakalım..

Gecmis olsun canim. Ben de 1,5 saat yurudum geldim.

s.a kızlaar :) bende bugün basladım leslie ye .. baya ter attım cok güzeldi sıkılmadımda :KK9: benm yürüyüş yapma imkanıam pek yok calısıyorum diyet ve leslie yeter mi sizce kilo vermeme? o_O

Diyet ve leslie ile cok guzel kg verirsin ... Haftada 5_6 gun 3_5 mil arasi yapmalisin. Sonra koruma icin haftada 3e de dusurebilirsin. Ama insan basladi mi birakamiyor.

Diyet ve leslie ile cok guzel kg verirsin ... Haftada 5_6 gun 3_5 mil arasi yapmalisin. Sonra koruma icin haftada 3e de dusurebilirsin. Ama insan basladi mi birakamiyor.
ben bugün 3 mil yaptım ama bu 3 mil ne onu anlamadım :KK48: içimi rahatlattınız ya cok saoln inş kilo verebilirm bende pkoda var hem kilo hem adet düzensizliği hic cekilmiyo :mad:

ben bugün 3 mil yaptım ama bu 3 mil ne onu anlamadım :KK48: içimi rahatlattınız ya cok saoln inş kilo verebilirm bende pkoda var hem kilo hem adet düzensizliği hic cekilmiyo :mad:

Her mil yaklasik 1,5 km ye denk geliyor. Yani 3 mil yapinca nerdeyse 5 km yurumus oluyorsun.

Merhaba, bu akşam p90x3'e başladım 10'uncu dakikalarda yapmıyorum diye bıraktım. Bu sefer ileri zamanlarda yapacağım pilates videosuna göz attım. Baktım meraktan çatlayacağım, tekrar spor kıyafetlerimi giyip, başladım kaldığım yerden. Bugün işyerinde sol dizim çok ağrıdı, biraz bırakmamı o etkilemişti. Meraktan 2 günü birlikte yaptım. Çarşamba günü, yoga günü yarına kaydı. :-) Yarın sadece yogayı yaparım. Diğer günde yine 2 günü birlikte, zaten bayramda geliyor.
p90x3 - 16/90

X