Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Hastayım bir haftadır. Serum ve iğne ile ayakta durmaya çalışıyorum. Spor yapamadım maalesef.
Sağlık ne kadar önemli Allah'ım.

Hastayım bir haftadır. Serum ve iğne ile ayakta durmaya çalışıyorum. Spor yapamadım maalesef.

Gecmis olsun canim tabii ki sagligimiz herseyden önemli. Iyilesince devam edersin.

Kizlar bu arada hepinize iyi Bayramar dilerim. Biz yurtdisinda bayramlardan pek bir sey anlayamiyoruz maalesef. Ben sporuma devam edecegim herhalde sizler yogun olursunuz.
Bugün 2 saat bahcede calistim, bol bol egilip kalktim, merdiven inip ciktim.

Herkese iyi bayramlar simdiden.
Ben dun 3 fast mil disinda iki uc gundur spor yapmiyorum.Moralim bozuk.Daha evvel verdigim kilolardan ucunu geri aldim.Normalde diyetime dikkat edip sporu da yaptigim halde gelisme ve incelme saglayamadim.Onceden faydasi oluyordu oysa.Ben de menopoz, hormonlar vb sebebi var mi diye bayramdan sonra doktora gitmeye karar verdim.

Gecmis olsun.

Herkese iyi bayramlar simdiden.
Ben dun 3 fast mil disinda iki uc gundur spor yapmiyorum.Moralim bozuk.Daha evvel verdigim kilolardan ucunu geri aldim.Normalde diyetime dikkat edip sporu da yaptigim halde gelisme ve incelme saglayamadim.Onceden faydasi oluyordu oysa.Ben de menopoz, hormonlar vb sebebi var mi diye bayramdan sonra doktora gitmeye karar verdim.

Gecmis olsun.

Sporla kas yapmis da olabilirsin.

2 saat cocuklarla yürüdük, eve dönünce de pilates yaptim. Hava güzel giderse bayram günlerini cocuklarla acik havada gecirmeye calisacagim.

Merhaba arkadaşlar ben dün 9 saat yoldaydım Kusadasina geldik spor falan yapamadım tabii.. bu sabah bir saat yürüdüm yarım saat yüzdüm. Öğleden sonra da bir saat tibetlerimi ve yogami yaptım. :)

Selam arkadaşlar bu sabah bir saat yürüdüm. tibetlerimi ve yogami yaptım. Herkese iyi bayramlar diliyorum bu arada :)

Günaydin kizlar. Ben güne pilates ve tibetlerimle basladim. Bu aralar bu sakin sporlar sardi beni, disarda yürüyüs te yapiyorum ama hiit kardio yapmadim ne zamandir.

Günaydin kizlar... Bu sabah ancak tibetlerimi ve metabolizmami hizlandiracak birkac hareket yaptim. Daha sirada temizlik ve bahce isleri var. Bu arada 40dk bahce calismasi yaklasik 200 kalori harcatiyormus bence daha fazla ama olsun.

Bugün 2 mil ile başlıyorum kızlar.Zor kilo veren biriyim ama umarım etkisi olur

Alistiktan sonra 3 mile cik kilo vermek istiyorsan canim. O zaman birkac hafta icinde fayda görmeye baslarsin.

Kizlar saatlerce foruma giremedim sizde de ayni sorun oldu mu?

X