Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Merhabalar arkadaşlar nasılsınız bakalım? Ben de bütün gün dışarıdaydım bugün ama akşam eve geldiğimde eşimin de geç gelecek olmasını fırsat bilip akşam yemeği yerine önce Tibetlerimi, sonra Leslie ile 5 miles fat burn ve Callanetics yaptım. :KK48:

Merhaba Gamze. Başlarda ben de ölüyordum, bi de ona başladığım zaman neredeyse 100 kiloydum, daha fazla zorlanıyordum yani. Tabi zamanla sen de alışacaksın.
Start it up'ı 2 hafta yaptım. Şimdi Ramp it up'tayım. Bunu da toplamda 12 gün yapmayı düşünüyorum, şuan (2/12)deyim.
Evet dediğin gibi oldu gerçekten de, 3. sefer yaptığımda en azından ertesi gün ağrı çekmeden oturup kalkabildim :KK48: Bir gün Leslie bir gün Debbie yapıyorum, start it up 2 hf. yaptıktan sonra ben de Ramp it up'a geçeyim o zaman.

Arkadaslar size biraz sabah morali... Leslie ile 150 den fazla kilo vermis.

Eklentiler

• leslie1.jpg
    leslie1.jpg
    135,5 KB · Görüntüleme: 110
  • leslie2.jpg
    leslie2.jpg
    184,9 KB · Görüntüleme: 110
  • leslie3.jpg
    leslie3.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 106
Bugünün raporu: Ramp it up (3/12). Bu arada ramp it up'ı yaparken hala ölüyorum, hala nefesim kesiliyor.

Bi de kızlar bugün çok mutluyum, mutluluğumu sizinle de paylaşmak istedim.
120 kiloyla başladım ben bu yolculuğa, şuan 89.8 kiloyum. 31 kilo hangi ara gitti farkında bile değilim.
Bu forum, özellikle de bu topik ve bu grup olmasaydı bu kadar kiloyu verebilirmiydim, açıkcası zanetmiyorum.
Çoğu zaman yaptığım sporu düşünerek elim ne pastaya ne böreğe gitti. Ben bu topik sayesinde sporu hayatımın merkezine oturttum ve ömrümün sonuna kadar da bırakmayacağımı biliyorum inşallah.

Bugünün raporu: Ramp it up (3/12). Bu arada ramp it up'ı yaparken hala ölüyorum, hala nefesim kesiliyor.

120 kiloyla başladım ben bu yolculuğa, şuan 89.8 kiloyum. 31 kilo hangi ara gitti farkında bile değilim.
Bu forum, özellikle de bu topik ve bu grup olmasaydı bu kadar kiloyu verebilirmiydim, açıkcası zanetmiyorum.
Çoğu zaman yaptığım sporu düşünerek elim ne pastaya ne böreğe gitti. Ben bu topik sayesinde sporu hayatımın merkezine oturttum ve ömrümün sonuna kadar da bırakmayacağımı biliyorum inşallah.
Tebrik ederim, umarım gerisi daha da kolay gelir :) Bu grup gerçekten de inanılmaz motivasyon sağlıyor insana birlikten kuvvet doğar derler gerçekten de öyle..

Supersin... Biz 3_5vkiloyu veremezken sen zoru basardin. Hep aramizda kal ve hep spor yap...

Dün doğum günümdü fazla zaman ayıramadım, 35 dk kadar dışarıda yürüdüm.
nice mutlu yıllara....

maşallh...çok tebrik ederim....sende bu azim olduktan sonra gerisi de gelir eminim...

ben de sabah işe gelmeden 3 mil yaptım.

kızlarrr merhaba, ben karatay diyeti eşliğinde leslie yapıyorum daha doğrusu yapmaya başladım :) dün 3 mil yaptım çok yoruldum denemez ama yordu ve terletti :) sizler her gün yapıyor musunuz? ve 3 mil olanı yaptığımızda ciddi anlamda 3 mil yürümüş mü oluyoruz :110:

kızlarrr merhaba, ben karatay diyeti eşliğinde leslie yapıyorum daha doğrusu yapmaya başladım :) dün 3 mil yaptım çok yoruldum denemez ama yordu ve terletti :) sizler her gün yapıyor musunuz? ve 3 mil olanı yaptığımızda ciddi

Merhaba canim, evet 3 mil zaten 4,5 km bi sey. Kilo vermek icin haftada 4-6 gün arasi yapmalisin.

Derya hanım kilo vermeten ziyade bacaklar için en iyisi 4 mile mi 3 mile mi ?

Bu konuyu daha önce konustuk seninle yanina bir sey daha eklemelisin yoga, call gibi... Iki video da hemen hemen ayni cok au fark var 4 milde kosmalar var ama sonucta o bacaklarin calismasini degil kalori yakimini etkiler. Degistire degistire tüm leslie videolari yapilabilir. Sen biraz kafanda büyütüp üseniyorsun gibime geldi baska basliklarda da sormussun iki sey mi yapayim tek bir program yetmez mi diye. Böyle düsünme mesela leslieni yap 5-10 dk lik stretching videolari var you tube da. Arkasindan onlari yapman da yeter illa ki kocaman programlari yapmana gerek yok bacaklari esnetmek icin. Call videosunu da bir izle bacak esnetme hareketleri topu topu 5-10 dk.

Hanginiz yazmisti, karin icin twist hareketleri daha yararli diye, Az once ingilizce bir yaziya goz attim, isinma, aerobic,twist, mide kasip birakma, ve streching diyor. bu mideyi kasma=birakma ve tummy tuck hareketinin en etkili oldugunu yaziyor. Tae bo karin hareketlerinde de var bu kasma birakma hareketleri, bu derece etkili oldugunu dusunmemistim,artik daha ozenli yaparim o hareketi.

X