- 28 Ağustos 2014
- 3.271
- 8.386
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet dediğin gibi oldu gerçekten de, 3. sefer yaptığımda en azından ertesi gün ağrı çekmeden oturup kalkabildim Bir gün Leslie bir gün Debbie yapıyorum, start it up 2 hf. yaptıktan sonra ben de Ramp it up'a geçeyim o zaman.Merhaba Gamze. Başlarda ben de ölüyordum, bi de ona başladığım zaman neredeyse 100 kiloydum, daha fazla zorlanıyordum yani. Tabi zamanla sen de alışacaksın.
Start it up'ı 2 hafta yaptım. Şimdi Ramp it up'tayım. Bunu da toplamda 12 gün yapmayı düşünüyorum, şuan (2/12)deyim.
Mutlu yillar dilerim canim . sen zaten duzenli gidiyorsun bir gun az bir gun cok farketmez.Dün doğum günümdü fazla zaman ayıramadım, 35 dk kadar dışarıda yürüdüm.
Dün doğum günümdü fazla zaman ayıramadım, 35 dk kadar dışarıda yürüdüm.
Mutlu yıllar...Dün doğum günümdü fazla zaman ayıramadım, 35 dk kadar dışarıda yürüdüm.
Nice mutlu yillara...Dün doğum günümdü fazla zaman ayıramadım, 35 dk kadar dışarıda yürüdüm.
Darisi basimiza.Arkadaslar size biraz sabah morali... Leslie ile 150 den fazla kilo vermis.
Tebrik ederim, umarım gerisi daha da kolay gelir :) Bu grup gerçekten de inanılmaz motivasyon sağlıyor insana birlikten kuvvet doğar derler gerçekten de öyle..Bugünün raporu: Ramp it up (3/12). Bu arada ramp it up'ı yaparken hala ölüyorum, hala nefesim kesiliyor.
Bi de kızlar bugün çok mutluyum, mutluluğumu sizinle de paylaşmak istedim.
120 kiloyla başladım ben bu yolculuğa, şuan 89.8 kiloyum. 31 kilo hangi ara gitti farkında bile değilim.
Bu forum, özellikle de bu topik ve bu grup olmasaydı bu kadar kiloyu verebilirmiydim, açıkcası zanetmiyorum.
Çoğu zaman yaptığım sporu düşünerek elim ne pastaya ne böreğe gitti. Ben bu topik sayesinde sporu hayatımın merkezine oturttum ve ömrümün sonuna kadar da bırakmayacağımı biliyorum inşallah.
Supersin... Biz 3_5vkiloyu veremezken sen zoru basardin. Hep aramizda kal ve hep spor yap...Bugünün raporu: Ramp it up (3/12). Bu arada ramp it up'ı yaparken hala ölüyorum, hala nefesim kesiliyor.
120 kiloyla başladım ben bu yolculuğa, şuan 89.8 kiloyum. 31 kilo hangi ara gitti farkında bile değilim.
Bu forum, özellikle de bu topik ve bu grup olmasaydı bu kadar kiloyu verebilirmiydim, açıkcası zanetmiyorum.
Çoğu zaman yaptığım sporu düşünerek elim ne pastaya ne böreğe gitti. Ben bu topik sayesinde sporu hayatımın merkezine oturttum ve ömrümün sonuna kadar da bırakmayacağımı biliyorum inşallah.
nice mutlu yıllara....Dün doğum günümdü fazla zaman ayıramadım, 35 dk kadar dışarıda yürüdüm.
Bugünün raporu: Ramp it up (3/12). Bu arada ramp it up'ı yaparken hala ölüyorum, hala nefesim kesiliyor.
kızlarrr merhaba, ben karatay diyeti eşliğinde leslie yapıyorum daha doğrusu yapmaya başladım :) dün 3 mil yaptım çok yoruldum denemez ama yordu ve terletti :) sizler her gün yapıyor musunuz? ve 3 mil olanı yaptığımızda ciddi
Merhaba canim, evet 3 mil zaten 4,5 km bi sey. Kilo vermek icin haftada 4-6 gün arasi yapmalisin.
Derya hanım kilo vermeten ziyade bacaklar için en iyisi 4 mile mi 3 mile mi ?
Derya hanım kilo vermeten ziyade bacaklar için en iyisi 4 mile mi 3 mile mi ?