Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Bugün yine güne erken başladım.

Start it up (2/7) ve Burn yapıldı. Duş almaya gitmeden önce de limonlu yeşil çayımı demledim, şuan yudumluyorum arada.

Dinlenme günlerimde yoga yapmak istiyorum, hayatımda hiç yapmadım. Denemek istiyorum.. PKOSlular için çok önemli egzersizmiş, hormonları etkiliyor ve böylelikle adet döngüsünü normale döndürüyormuş. Bu arada youtubeda PCOS tedavisinde doğal yolları araştırıyorum, çiğ beslenmeyi seçerek bu hastalıktan kurtulanlar bile var.

Bugün yine güne erken başladım.

Start it up (2/7) ve Burn yapıldı. Duş almaya gitmeden önce de limonlu yeşil çayımı demledim, şuan yudumluyorum arada.

Dinlenme günlerimde yoga yapmak istiyorum, hayatımda hiç yapmadım. Denemek istiyorum.. PKOSlular için çok önemli egzersizmiş, hormonları etkiliyor ve böylelikle adet döngüsünü normale döndürüyormuş. Bu arada youtubeda PCOS tedavisinde doğal yolları araştırıyorum, çiğ beslenmeyi seçerek bu hastalıktan kurtulanlar bile var.

Tibet yogasi benim aetlerimi duzene soktu.

Tibet yogasi benim aetlerimi duzene soktu.
Deryacım tibet yogasını denemek istedim ama olmadı. Özellikle kolları yana açıp dönme hareketi ve diğer hareketlerde midem bulanıyor ve kusuyorum. Yüzüm kireç gibi oluyor. Tibet yogası beni neden böyle etkiliyor anlayamıyorum ve bu yüzden yapmaya korkuyorum.

ay kızlar sporu özledim şehir dışından döndük ama bugün regl oldum bakalım yapabilirmiyim ?

deryacım callın göğüslere etkisi olduğunu callcılar yazmış merak ediyorum göğüslere etkisi ne oldu?Bu arada şükür göğüslerim toparladım uçlar yukarıda artık iyi ama sıkılaştırmak istiyorum

deryacım callın göğüslere etkisi olduğunu callcılar yazmış merak ediyorum göğüslere etkisi ne oldu?Bu arada şükür göğüslerim toparladım uçlar yukarıda artık iyi ama sıkılaştırmak istiyorum

Rose göğüslerini nasıl toparladın? Hangi egzersizle?

en etkili yaptığım youtubede corinna frey'in alman kanalından ,fitness blender 24 dk olanı aradada xhit yaptım
ayrıca soğuk duş ve kalıp sabunla banyoda dairesel hareketlerle ovuyorum tam istediğim gibi olmasada bayağı toparladım

Bende olumsuz bir etki olmadi.

Deryacım tibet yogasını denemek istedim ama olmadı. Özellikle kolları yana açıp dönme hareketi ve diğer hareketlerde midem bulanıyor ve kusuyorum. Yüzüm kireç gibi oluyor. Tibet yogası beni neden böyle etkiliyor anlayamıyorum ve bu yüzden yapmaya korkuyorum.

Tibet yogasi vücutta detox yaptigi icin olmus olabilir. Baska yoga hareketleri de var adet düzensizligine iyi gelen... You tube da bir arastir istersen.

Az önce bir dans videosu ve callan yaptım.Oğlum ve arkadaşı şehir dışından geldiler.Bugün yapamayacağım diye dertlenirken dışarı çıktılar da rahatça yaptım.

Herkese merhaba :KK25:
ev taşımak ve düzenini tam olarak oturtmaya çalışmak biraz yorucu bir süreç. ve de çok sıkıcı.
eksikler alınacaklar verilecekler kırılan eşyalar onarım tamirat vesaire.
zamanla olacak şeyler.
araya giren zaman egzersiz ve beslenmeyi düzenleme motivasyonumu düşürdü, kendimi zorlamadan ama kontrolü de çok elden bırakmadan isteğimin canlanmasını bekledim. ama size yapmadıklarımla değil yaptıklarımla geldim tabii ki.. pazartesi günü 3 mega mile yaptım -sadece-. bugün 3 mile pilates ve tibet yogası yapmak istiyorum. öncesinde ise şekersiz bir türk kahvesi. kendimi burada bıraktığım gibi görmek istiyorum

Nihil, ben de seni bıraktığın gibi görmek istiyorum .)

Bugün Tae bo Circuit Cardio Training (53dk) videosunu yaptım. Muhteşemdi..
1 gün aralıklarla mutlaka tae bo yapmaya çalışıyorum, Billy Blanks'in enerjisi harika.
Daha pozitifim ve gülümsüyorum : )
Öyle güzel ifade etmişsin ki insanın kalkıp spor yapası geliyor.Maalesef ben bugün bir şey yapmayacağım.sabah erken aç karnına tahlile gittim,başım ağrıdı,dengem bozuldu.Yarına Allah kerim.

Herkese merhaba :KK25:
ev taşımak ve düzenini tam olarak oturtmaya çalışmak biraz yorucu bir süreç. ve de çok sıkıcı.
eksikler alınacaklar verilecekler kırılan eşyalar onarım tamirat vesaire.
zamanla olacak şeyler.
araya giren zaman egzersiz ve beslenmeyi düzenleme motivasyonumu düşürdü, kendimi zorlamadan ama kontrolü de çok elden bırakmadan isteğimin canlanmasını bekledim. ama size yapmadıklarımla değil yaptıklarımla geldim tabii ki.. pazartesi günü 3 mega mile yaptım -sadece-. bugün 3 mile pilates ve tibet yogası yapmak istiyorum. öncesinde ise şekersiz bir türk kahvesi. kendimi burada bıraktığım gibi görmek istiyorum
Başlamak bitirmenin yarısıymış,kısa zamanda düzenini oturtursun.

Bugün inşallah p90x3teki yoga videosunu yapacağım, çünkü bugün o denk geliyor. Haftaya kadar, diğer günleri çok zorlamadan yapacağım, ya da zorlarsa bırakacağım. Sonra pazartesi programa ilk gün yapıyormuş gibi, başlayacağım, kısmetse tabii. :)

X