Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Sabah kizimla yaptigim yürüyüsten sonra tüm ögleden sonra alisverisle gecti, aksam cok yorgun olmama ragmen 15. calli yaptim.

Leslieye başlamayı düşünüyorum ilk olarak ne uygulamalıyım ve ne kadar sürede sonuç alabilirim acaba?

Leslieye başlamayı düşünüyorum ilk olarak ne uygulamalıyım ve ne kadar sürede sonuç alabilirim acaba?
Aliskin degilsen you tube da exercise TV 2 ve 3 mllik var onlardan baslayabilirsin. Normale ilk ayda sonuc aliniyor haftanin 4,5 Ya da 6gun yaparsan.

Aliskin degilsen you tube da exercise TV 2 ve 3 mllik var onlardan baslayabilirsin. Normale ilk ayda sonuc aliniyor haftanin 4,5 Ya da 6gun yaparsan.
Dün 1 mil yaptım akşam az geldi bu sabahta 3 mili yaptım akşamda 3 mili yapmayı düşünüyorum.
1 ay düzenli yaptığımda sıkılaşma mı yoksa kilo verimini mi sağlar acaba

Dün 1 mil yaptım akşam az geldi bu sabahta 3 mili yaptım akşamda 3 mili yapmayı düşünüyorum.
1 ay düzenli yaptığımda sıkılaşma mı yoksa kilo verimini mi sağlar acaba

Leslie ikisini de saglar canim sabirli olzp duzenli yaparsan.

Yapıldı:

Start it up (4/12)

Leslie - 3 mile Slim & Sleek Walk

Bu aralar kafam karışık, ne yapacağımı bilmiyorum. Kızlar siz bana akıl verin, yol gösterin lütfen.
Ben 120 kiloyla başladım ve şuan 96 kiloyum, devamediyorum kiloları vermeye. Şimdi yeni egzersiz düzeni oluşturmak istiyorum, slim in 6-a başladım ama görüyorum ki, benim kilomda biri için uygun değil ( belki de ben yalnış düşünüyorum) , fazla squat ve lung hareketleri var, düşünüyorum bacaklarımı şişirirmi kilom fazla olduğu için. Bi de slim in 6 haftanın 6 günü yapılıyor, ne yürüyüşe ve ya ekstra kardioya zaman kalmıyor.
Şimdi benim 20-30 kilo fazlam var, düşünüyorum sadece kardioya yüklensem ( leslie + evde koşubandımla yürüyüş) etim salar kendini, sarkar aşağıya doğru ne biliyim yumuşar ki zaten yumuşacık..
Bölgesel hareketler yapmadan bu göbek basen ne olur, biliyorum şimdi sadece yağ var, onu yakınca mı bölgesel?
Bu yağları yakdıktan sonra pilates belki toparlar mı beni.
Ya bilmiyorum, plansız halde hiç bi şey yapmak gelmiyor içimden. Bilinçsiz bilgisiz olduğum için program da yapamıyorum kendime uygun.
Günde 1 saat ve ya 1,5 saat ayırarak ne yapabilirim kızlar?

Merhaba dün leslie 4 mil ile başladım ama sormak istediğim bişey var alt bacaklarımda kaslarda müthiş ağrı hissediyorum ben bunu yapmaya devam ettikçe alt bacak incelir mi yoksa kaslar kalınlaşıp daha mı kalın görünür?

Kızlar bende aranıza katılabilir miyim? 6. takımda zayıflamaya çalışıyorum burada da sıkılaşayım bari
Her gün yürümeyi çok istesem de bu sıcaklarda yapamıyorum malesef

Kesinlikle kalınlaşma diye bi şey olmaz,tam tersi incelir, küçülürsünüz, test edildi onaylandı : ) walk at home programı bi yürüyüştür sonuçta, hatta daha fazla tüm vucudu çalıştırır. Devam edin, ben ömrümün sonuna kadar devam edicem inşallah.

Kızlar bende aranıza katılabilir miyim? 6. takımda zayıflamaya çalışıyorum burada da sıkılaşayım bari
Her gün yürümeyi çok istesem de bu sıcaklarda yapamıyorum malesef
Hoşgeldin senasevval, aramıza katıldın bile. En güzeli tabi dışarıda bol oksijenli ortamda yürümek, ama yapamıyorsak da Leslie sayesinde evde küçük bi alanda bile yürüyebiliriz.
Yaptığın sporları ve sonuçlarını bizlerle paylaş.

Leslienin bolgesel olan videolarini da yapabilirsin pilates bantin varsa cok guzel calistiriyor leslie. Kilosuccok olan bayanlar leslie ile tum ihtiyaclarini karsilayabilir diye dusunuyorum.

Selam kizlar. Cuma günü 2 saat disarda yürüdüm, dün de kaplicaya gittik 6 saat suda kaldim. Biraz yüzdüm, biraz havuzda yürüdüm, biraz bölgesel hareket, biraz cocuklatla oynamak derken canim cikti. Kizim uyuyunca iki gündür aksattigim call i yapmayi planliyorum.

merhaba bende leslie 3 mil ile yürüyorum. Ve kalori takibi yaptığım bir site var. Sizce 3 mil ile kaç kalori yakıyorum?

merhaba bende leslie 3 mil ile yürüyorum. Ve kalori takibi yaptığım bir site var. Sizce 3 mil ile kaç kalori yakıyorum?

Kac kilo olduguna, yaptigin tempoya, programin seni ne kadar zorladigina göre bircok ölcegi var bunun. Ben su an 57 kiloyum 3fast miles ile mesela 270 kalori filan yakiyorum, daha tempolu hiit kardio olan radio remix ile 300 bazen daha fazla olabiliyor. Agirlik kullanirsan kalori yakimi da artiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…