Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

2 jillian bir arada zor olur zaten. 20day shred basli baslina bir program icinde bölgeseli de var kardio da. Ancak bir ayda biraz daha kilo vereyim, yag yakayim diyorsan kardio yapacaksin. Bu 2 mil leslie olur, kosu olur, yürüyüs olur. Hani kardio cesidi yapabileceksen. Evde yapacaksan leslie öneririm. Leslie nin hangi videosu oldugu önemli degil 4 mil varsa 4 mili bitirmek zorunda degilsin. 2 mil yapip sonunda esneme hareketleri yaparsin. Leslie de karnina iyi gelecekstir cünkü artik bilinen gercek karni eritmek icin kardio+bölgesel+beslenme ücü bir arada gitmeli. Leslie güzel bir yag yakma programi.

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için yola 30 day shred + 2 mil Leslie ile devam. =)

yeni arkadaşlar aramıza hoş geldiniz .Dünkü raporum scuplt ve leslie radio remix ,bugün ise leslie yellow-ısınma brazilden tummy tuck-bum bum yapılıp leslie blue mille bitirdim bölgesel öncesi ve sonrası kardiyo yapıldı kısacası:KK76:

sevgili proaktif, hoşgeldiniz. bahsettiğin gibi, spor yapmak dıştan fiziği daraltırken içten insanın ruhunu genişletiyor. insan bunu birebir yaşayınca spor yapmayı seviyor. bahsettiğiniz egzersiz aletlerinin bazısından benim evimde de duruyor ama nedense hep sıkılarak yaptığım için devam edemedim, tibet yogasını, leslie yi sevdim ve yaşantımın parçası haline getirmeye çalışıyorum. tekrar hoşgeldin

Teşekkür ederim. "...spor yapmak dıştan fiziği daraltırken içten insanın ruhunu genişletiyor." Çok güzel bir bakış açısı, gerçekten de öyle.

O aletleri spor salonlarına üye olup, sonra üyeliği yakmaktan bıktığım için almıştım. Ama aynı şekilde hep sıkıldım. Hatta Leslie yaptığım kadar onları kullanmadım. Oysa ne çok insandan duyuyorum "Evde spor aletleri olsa yaparım" diyorlar. En doğrusu sevdiğin sporun ne olduğunu anlayıp, onu yapmak ve gün içinde normal kabul ettiğimiz rutinler (yemek, uyumak vb) gibi, doğal kabul etmek, o zaman insana zor gelmiyor.

Tibet yogasını ben de çok severek yapıyorum. Sabah kalkıp yüzümü yıkamak gibi içselleştirdim, günlük egzersiz gibi gelmiyor artık.

Taşınma konusunda kolay gelsin, mekan değiştirmek, önce yorgunluk verse de, sonra insan kendini yenilenmiş hissediyor.

Dün Leslie - Burn yapınca bugün de Firm yapayım dedim. Sonra red mile + Bölgesel (Abs + Arms + Chest&Back).

Yarasa kanatlarımdan kurtulmak için triceps çalışsam iyi olacak. Üst vücudum ise iyice S şeklini aldı. Bunu biraz düzeltebilmek için, sırtımı güçlendirmem lazım. Belimi içe çökertip, karnımı dışarıya çıkartarak yamuk durmayı yıllar içinde nasıl başardım acaba?

Deryacim, bu konuda bir az daha bilgi verir misin? Bu soyledigini hic duymamistim. (Haftanin 6 gunu 1 saatlik kardio yapiyorum)

Tabii canim internette de bu konuda bilgiler bulabilirsin. 1 saat yag yakimi icin ideal ancak vücut 1 saatten sonra stres hormonu olan kortizolü salgiliyor ki bunu daha önce de yazmistik burada. Ayrica artik yagdan degil ihtiyaci olan enerjiyi protein ve kastan almaya basliyor ki bu da bize faydadan cok zarar verixor. Yani , önceleri bu hatayi ben de yaptim, 5 mil leslie yaptim daha hizli kilo vereyim diye aksym bir 3 mil daha yaptim olayi hatali. Spor ile fit ve saglikli kalmak uzun soluklu bir kosu. Bunu unutmazsak hayat boyu spor yapabiliriz. Ancak ne yazik ki cogumuz cabucak forma gireyim bir daha yaomayayim diye düsünüyor. Ya da su kadar zamanim kaldi en hizli nasil veririm diye.

Tabii canim internette de bu konuda bilgiler bulabilirsin. 1 saat yag yakimi icin ideal ancak vücut 1 saatten sonra stres hormonu olan kortizolü salgiliyor ki bunu daha önce de yazmistik burada. Ayrica artik yagdan degil ihtiyaci olan enerjiyi protein ve kastan almaya basliyor ki bu da bize faydadan cok zarar verixor. Yani , önceleri bu hatayi ben de yaptim, 5 mil leslie yaptim daha hizli kilo vereyim diye aksym bir 3 mil daha yaptim olayi hatali. Spor ile fit ve saglikli kalmak uzun soluklu bir kosu. Bunu unutmazsak hayat boyu spor yapabiliriz. Ancak ne yazik ki cogumuz cabucak forma gireyim bir daha yaomayayim diye düsünüyor. Ya da su kadar zamanim kaldi en hizli nasil veririm diye.

Birde ek yapmak istiyorum çok ağır yapılan ,vücudu fazlaca yoran kan revan içinde kalınan sporlarda vücudu yaşlandırıp ,eklemlere zarar veriyor tv'ye konuk olan birçok fitneess eğitmeni ve diyetisyenler bunu özellikle vurguluyor

Birde ek yapmak istiyorum çok ağır yapılan ,vücudu fazlaca yoran kan revan içinde kalınan sporlarda vücudu yaşlandırıp ,eklemlere zarar veriyor tv'ye konuk olan birçok fitneess eğitmeni ve diyetisyenler bunu özellikle vurguluyor

Tabii terlememiz de lazim ama asiri zorlanma konusuna katiliyorum. Devami gelmiyor bir yerde tikanip kaliyoruz. Ben de basladigimda aman her seyi deneyeyim bir sey kusur kalmasin diye düsünüyordum ama ardindan ya hastalaniyor ya da bir süre devam edemiyordum. Dizimi ya da bilegimi incittigim zamanlar oldu. O yüzden artik spora uzun soluklu, beni hayat boyu saglikli ve fit tutacak bir olay olarak bakiyorum. Bir gün yapip yere yapismaktansa bütün hafta hareket halinde olabilmek istiyorum.

çok doğru canım aynen abartmadan yapmak gerekiyor söylediğin şeyi bende yaptım ilk zamanlar kilo vermek için 2,5 saat spor yaptığım günleri hatırlıyorumda kendime gülüyorum

bütün diyetisyenlerin ortak fikri en ideal, en ucuz spor yürüyüş. ömür boyu, yaşlanınca bile yapabilirsiniz....
gençken ağır spor yapabiliriz ama yaşlanınca bu gücü bulamayacağız. işte o zaman ağır sporun geri dönüşü de ağır oluyor...

bütün diyetisyenlerin ortak fikri en ideal, en ucuz spor yürüyüş. ömür boyu, yaşlanınca bile yapabilirsiniz....
gençken ağır spor yapabiliriz ama yaşlanınca bu gücü bulamayacağız. işte o zaman ağır sporun geri dönüşü de ağır oluyor...

Biz kadinlar icin ideal karma günlük hayatimizda yapabilecegimiz kardiolar, hafif agirliklarla kaslarimizi güclendirmek (buna yaslilikta da ihtiyacimiz olacak) ve yoga gibi bizi rahatlatacak egzersizler. Ömür boyu yapinca bunlar zaten yeterli.

Merhaba kızlar :KK25:
Ben geçen hafta aile hekimime gittim tahlil yaptırdım. O arada diyet konusu açıldı hergün 45dk tempolu yürü dedi, tabi beslenmene dikkat et vs. Bu konuda tecrübeli olanlar acaba hergün 45dk tempolu (koşuyla karışık) yürümek nasıl? Kaç günde bir ara vereyim, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bol sporlu günler :KK49::KK49:

ya arkadaşlar bana da yardımcı olurmusunuz.soru cevap kısmına yazdım ama kimse bakmamış.tecrübeli arkadaşlara sesleniyorum.ben nereden başlıyım leslie mi yapayım lütfen yardımcı olun.
ben eşimle gün aşırı yürüyorum.ama spor da yapmak isterim.bu arada 2-2.5 ayda 10 kilo sağlıklı beslenerek verdim.ama durdu .bende insülin direnci var .o yüzden göbek bölgem çok yağlı beni gören herkes 6-7 aylık hamilemisin der(tanımayanlar)fazla mekik çekmiyorum çünkü belim ve sırtım ağrıyor o yüzden çok yormamaya çalışıyorum.
ne yapmamı önerirsiniz

Arkadaslar yeni baslayacak olanlara genel bir cevap yazayim. Leslie ya da yürüyüs ile kilo vermek istiyorsaniz haftanin en az 4-6 günü arasi 45dk- 1 saat arasi calismalisiniz. Sokakta yürümek leslieye göre daha hafif kalacagindan belki onun süresi daha uzun tutulabilir.
Yok kilomuzdan memnunuz korumak, fit ve saglikli kalmak istiyoruz diyorsaniz haftanin 3-4 günü 2-3 mil leslie ki bu 30dk-45dk dir ya da disarda yürüsüs yapmalisiniz. Bölgesel calismalar icin ister baska ister leslie nin bölgesel videolarindan faydalanabilirsiniz. Haftanin en az 3 günü üst vücut, orta vücut, alt vücut olmak üzere bölgesel hareketler yapmak faydalidir.
Spora ya da leslie ye yeni baslayacaksaniz you tube da exercise tv nin 2-3 millik leslie videolari var oradan baslayabilirsiniz. Diger görsel istekleriniz icin spor görsel paylasim basligindaki leslie basligina basvurmalisiniz. Spor dolu günler dilerim.

Kizlar kendime bile sasiyorum ama 12 gündür call yapiyorum. Bu aralar kardio yemek ve call kombinasyonu iyi gidiyor dolayisi ile karnim da iyi durumda. Yalniz adet dönemi öncesi sisligi var biraz ama o bile cok degil. Garip bir sekilde call a alistim.

Bugün itibariyle leslie başlıyorum aslında ben aman aman kilolu değilim yani boyum 1.61 kilom 51 ama benm bacaklarım çok gevşek yağ tulumu gibi resmen leslie yapsam bu gevşeklik gider mi acaba bilginiz var mı?

Bugün itibariyle leslie başlıyorum aslında ben aman aman kilolu değilim yani boyum 1.61 kilom 51 ama benm bacaklarım çok gevşek yağ tulumu gibi resmen leslie yapsam bu gevşeklik gider mi acaba bilginiz var mı?

Kilon yoksa asiri kardioya ihtiyacin yok mesela kardio olarak 1 mil leslie yapip leslienin tum vucut calismasi olan firm yapabilirsin ayrica slim and sleek walk you tubeda daha cok bacaklara yonelik.

X