Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Kac kilo vermek istedigine bagli 4 ve 5 mil cok iyi zamanin varsa. Ama 4 fasta miles ta 5 mile gore daha cok kalori harcaniyorm 5 mega miles ya da power miles yapacaksan o ayri tabii. Iyice fit olmadan onlari denemeni tavsiye etmem.

Bir ay içinde 6-8 kilo hedefim var tabi bunun yanında diyet de yapıyorum ve iki gün sonra Jillian Michael 30 days Shred de başlayacağım.Üniversite öğrencisiyim tatilde olduğumuzdan çoğunlukla evdeyim.O halde bir süre 4 fast miles bir süre 3 weight loss walk yapayım dönüşümlü olarak.

Bir ay içinde 6-8 kilo hedefim var tabi bunun yanında diyet de yapıyorum ve iki gün sonra Jillian Michael 30 days Shred de başlayacağım.Üniversite öğrencisiyim tatilde olduğumuzdan çoğunlukla evdeyim.O halde bir süre 4 fast miles bir süre 3 weight loss walk yapayım dönüşümlü olarak.
Leslienin mutlaka faydasi olur baska sorun olursa yaz. Leslie ve jillian ayni gun biraz fazla gelebilir. Uzun vadeli enerjini ekonomik kzllan istersen.

Leslienin mutlaka faydasi olur baska sorun olursa yaz. Leslie ve jillian ayni gun biraz fazla gelebilir. Uzun vadeli enerjini ekonomik kzllan istersen.

Bir deneyeceğim olmazsa 4 mil yerine 2 ya da 3 mile dönerim.
Bakalım hayırlısı.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için. =)

Bir deneyeceğim olmazsa 4 mil yerine 2 ya da 3 mile dönerim.
Bakalım hayırlısı.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için. =)

Bir sey degil canim. kilo vermek icin 3 mil ya da fazlasini yapmalisin haftada 5-6 gün. Sonra 2 mile düsersin. Ama jillian da yapacagim diyorsan o da yarim saat önce jillian ardindan 2 mil leslie yapabilirsin. O da olur.

Bir sey degil canim. kilo vermek icin 3 mil ya da fazlasini yapmalisin haftada 5-6 gün. Sonra 2 mile düsersin. Ama jillian da yapacagim diyorsan o da yarim saat önce jillian ardindan 2 mil leslie yapabilirsin. O da olur.

Yarım saat jillian ardından 2 ya da 3 mil(kaldırabilirsem) leslie yaparsam diyet listeme de uyarsam hedefime yaklaşabilirim gibi geliyor.
Tekrardan teşekkürler. =))

derya, gerçekten motivasyon ve bilgilendiirme yönünden harikasın.
Ben de bir sayfada brazil butt lift için günlük programlar gördüm.
http://www.workout-calendar.com/brazil-butt-lift-workout-calendar/
Classic ya da ihtiyacın olan kısımlar için hazırlanmış çeşitli programlar var.
Brazil Butt Lift Slim & Lift Schedule
Slim & Shape Schedule
Lift & Shape Schedule

Şu sıralar yaptığım egzersizler hafif mi kalıyor iye düşünmeye başladım.Bu dediğim programlardan birini mi seçsem acaba?

slim& shape programını ugguluyorum.Yaklaşık 2 yıldır leslie yaptım farklı bir program yapıp vücudumu hem şaşırtmak hemde biraz şekillenmek amacım:KK66: tam hız devam ediyorum :KK66:

Merhaba kızlar herkes iyidir umarım.. Yeni gelenler hoş gelmişler hep beraber istediğimiz vücuda kavuşuruz inşallah..Ben 10

gündür bir şey yapamadım rahatsızdım bugün leslie burn yaptım.. Bir de pop pilates 17. günümdeydim ara verdiğim için ona

da başladım tekrar..

Bir de ara da Brazil yaptım devam edemedim çok kötü oldum ya beni çok zorladı ama süper bir program tam kalçalarımın ihtiyacı olan bir egzersiz..

merhaba,

taşınma hazırlığı içerisindeyim. ve o kadar gözümde büyüyorki, habire uyuyasım geliyor hiç enerjik değilim :/

dün yapamadım, evvelsi gün squat yapmıştım hala bacaklarım feci şekilde ağrıyor,
hem taşınma işleri, hem iş, hem spor çok yorgun oluyorum

birazdan 3 mile yapıcam
karın egzersizleri
tibet yogası
duş alıp yatarım

merhaba,

taşınma hazırlığı içerisindeyim. ve o kadar gözümde büyüyorki, habire uyuyasım geliyor hiç enerjik değilim :/

dün yapamadım, evvelsi gün squat yapmıştım hala bacaklarım feci şekilde ağrıyor,

birazdan 3 mile yapıcam
karın egzersizleri
tibet yogası
duş alıp yatarım

Kolay gelsin canim insallah yeni evinde daha cok spor yapma imkanin olur.

merhaba,

birazdan 3 mile yapıcam
karın egzersizleri
tibet yogası
duş alıp yatarım

kolay gelsin çok zorlama kendini olduğu kadar yeni evinde bol bol spor yaparsın canım

Selam kizlar, forum bugün hareketsiz kalmis genel olarak. Ben sabah kizimla 1,5 saat yürüdüm sonra da 3power miles yaptim. Simdi cok hafiflemis ve iyi hissediyorum. Bugün call yapmadim.

Derya,call aksatma sonuclarini bekliyorum.

Bugun sabah Shape your body yaptim, ilk bacak calistiriyor sonrasinda kollar ve en son da gobekle bitiriyor. 40 dk surdu ben de hemen ardindan Leslie 1 mil yaptim. Bolgesel calisma sonrasi cardio yapmis oldum yani.
100 kiloluk bi insanin da cardiosu ancak bu kadar olur : )

1 saat sonra Leslie fat burning mile yapilacak.

Derya,call aksatma sonuclarini bekliyorum.

Bugun sabah Shape your body yaptim, ilk bacak calistiriyor sonrasinda kollar ve en son da gobekle bitiriyor. 40 dk surdu ben de hemen ardindan Leslie 1 mil yaptim. Bolgesel calisma sonrasi cardio yapmis oldum yani.
100 kiloluk bi insanin da cardiosu ancak bu kadar olur : )

1 saat sonra Leslie fat burning mile yapilacak.

Merak eden kendi yapsin dermisim... :KK45::KK45::KK45:. Saka bir yana tamamen birakmadim bu hafta 5 gün yaptim. Yarin yine yaparim. Yani 6 gün yap 1 gün dur kuralina uymam zor benim. Ama bircok yabanci forum okudum call ile ilgili, hepsinde de kadinlar haftada 2-3 kez yapmakla bile faydasini görmüsler. Ancak ortak kani kardio ile desteklenmesi cünkü call vücudu sekillendirebilir evet ama vücudun kardio tarzi egzersize her zaman ihtiyaci var.
Sen hem sabah hem aksam mi yapiyorsun bu kadar sporu biraz fazla degil mi? Neyse gerci günde iki kez de yapilabiliyor leslie bir zarari yok kendini zorlamadigin sürece.

leslie 5 mega miles yaptım
oldukça yorucuydu. birde ilk defa leslie yaparken midem bulandı. midemde gaz hissettim.
bitirdikten sonra biraz masaj yaptım karnıma, titreşimli masaj aletiyle. hazır yapmışken bacaklarımada yaptım. biraz rahatladım sanki.

leslie 5 mega miles yaptım
oldukça yorucuydu. birde ilk defa leslie yaparken midem bulandı. midemde gaz hissettim.
bitirdikten sonra biraz masaj yaptım karnıma, titreşimli masaj aletiyle. hazır yapmışken bacaklarımada yaptım. biraz rahatladım sanki.

Acaba miden dolu muydu daha? 5 mega miles in tamami oldukca agir ben bile icinden istedigim milleri secip 2-3 yapiyorum. Genelde onlarin ilk mili normal bir mil oluyor 2. milden sonra hizli olanlar basliyor o yüzden ilk mili atliyorum cogunlukla.

Acaba miden dolu muydu daha? 5 mega miles in tamami oldukca agir ben bile icinden istedigim milleri secip 2-3 yapiyorum. Genelde onlarin ilk mili normal bir mil oluyor 2. milden sonra hizli olanlar basliyor o yüzden ilk mili atliyorum cogunlukla.
yok, yemek yedikten 1,5 saat sonra sadece sade türk kahvesi içiyorum, yarım saat sonra da leslie yapıyorum.
videoda bi adam var, çok hızlı yapıyor sanki havadaymış gibi
yetişmeye çalıştıysam demekki ona bünye afallamış olabilir .)

X