- 20 Haziran 2012
- 993
- 1.223
Merhaba
Ben de yeni başlicam spora, Ramazandan çıktık malum oruçlu bişey yapacak halim olmuyordu, 1 aydır ne spor ne de diyet yaptım.
Fazla kilom yok, şu an 52-53 arasındayım, ilk hedef 50 sonra da 47 inşaAllah :)
Spor yapmak istiyorum ama çok ağır hareketler yapamıyorum maalesef, leslie ve açık havada yürüyüş tam bana göre.
Sormak istediğim bunları yapıp faydasını görüyor musunuz? Mesela leslie yapınca vücudun belli bir yerinden mi kilo gidiyor yoksa her yer aynı şekilde inceliyor mu?
merhaba hoş geldin aramıza öncelikle şunu söyleyebilirim kendi deneyim ve tecrübelerime dayanarak leslie çok faydalı her bölgeden inceliyorsun yaklaşık 2
yıldır yapan biri olarak 30 kilodan fazla verdim sadece leslie ama arada ip atladığım sıkıldığımda oryantal yaptığımda oldu ama vazgeçilmezim her daim leslie
ve daima hayatımda olacak inşallah.leslie vücudumda ilk kollarım inceldi sonra simitler falan heryerden gitti kısaca ayrıca bölgesel zayıflama olmadığını söylüyor uzmanlar oradaki kasları güçlendirdiğini söylüyorlar yağ yakmak için kardiyo yapmak gerekiyor yağ nerdeyse oralar eriyor umarım yardımcı olabilmişimdir
kızlar bugün leslie party song yaptım acayip terledim yaşasın spor yapmak