Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Büyük oğlum 13 küçüğü 3 yaşında iksinde de tuvalet eğitiminde zorlanmadım.İnşallah seninde bebişin kolay alışır.

Dün gece her yerim ağrıyordu demek ki iş yaparken bütün kaslarım çalışmış :))Lesliden so ra enerji patlaması yaşıyorum,temizlikten sonra pert :)))

canım sen iyi spor yapmışsın zaten :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: evet benim büyükte zorlanmadı tuvalet eğitiminde inşallah abisine çeker :KK34:

Ben polar marka kullaniyorum canim cok memnunum. Turkiyede de var.

aslında bende istiyordum ama pahalıydı baktığımda en az 350 lira ,bugün 5 mega mile yaptım canım haklıymışsın bu daha tempolu sürekli koşturuyor
2 ve 4 millerde iki farklı bandla çalıştırıyor yeşil ve mor renkle gerçi bende sadece mavi renk vardı :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: Ayrıca şhift ve punch yaptırıyor reallyde ise mil ortalarında iki dakika koşturuyor,farklı olarak sadece squat yaptırıyori daha çok bölgesel çalıştırıyor gibi hatam varsa düzelt lütfen gerçi leslie olduktan sonra her videonun faydası var :KK76::KK76::KK76:

Teşekkür ederim canım, bu sene iş yoğunluğum çok fazla, o yüzden tatili ekstradan iple çekiyorum:KK55: Yüzmeyi çok seviyorum zaten ama hava koşulları biraz engel olabilir, onda da bakacağım artık duruma ama spor mutlaka olur tatilde de:KK8:

iyi tatiller canım inşallah dilediğin gibi geçer bende bu hafta sonundan pazar gününden cmtsi kadar eşimin memleketine gideceğiz spor yapamıyacağım malesef :KK43::KK43::KK43:

aslında bende istiyordum ama pahalıydı baktığımda en az 350 lira ,bugün 5 mega mile yaptım canım haklıymışsın bu daha tempolu sürekli koşturuyor
2 ve 4 millerde iki farklı bandla çalıştırıyor yeşil ve mor renkle gerçi bende sadece mavi renk vardı :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: Ayrıca şhift ve punch yaptırıyor reallyde ise mil ortalarında iki dakika koşturuyor,farklı olarak sadece squat yaptırıyori daha çok bölgesel çalıştırıyor gibi hatam varsa düzelt lütfen gerçi leslie olduktan sonra her videonun faydası var :KK76::KK76::KK76:

Evet burada da 100euro civarinda ama yillarca dayaniyor. Dedigin gibi 5 mega milrs daha tempolu dahs da yeni digerine gore. Tabii tum leslieler faydali degistire degistire yapilabilir.

Merhaba kızlar
2 gündür spor yapamıyorum. Cumartesi pazarda yapamayacağım. Pazartesi başlarım artık.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kiz kardesim tasindi, isten izin alip ona yardim ettim. Daha yeni eve geldim. Bugun is yerinde de feci sekilde dustum. Kuyruk sokumum aciyor oturunca. Umarim sıkıntı yasamam. Bu aksam spor yapabilecek halim yok. :KK43: sabah uyaninca birseyler yaparim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kiz kardesim tasindi, isten izin alip ona yardim ettim. Daha yeni eve geldim. Bugun is yerinde de feci sekilde dustum. Kuyruk sokumum aciyor oturunca. Umarim sıkıntı yasamam. Bu aksam spor yapabilecek halim yok. :KK43: sabah uyaninca birseyler yaparim.

Gecmis olsun canim.

Geçmiş olsun.İnşallah bir şey çıkmaz.

İki gün çok yoğundum.Dün deryadan görerek tibetin 5 hareketine başladım ama bugün boynumdan başıma doğru ağrı var.Ağrım geçerse leslie ile yüreyeceğim inşallah.

çok geçmiş olsun canım inşallah birşey yoktur ,bende bu haftadaki son sporumu yaptım firm ve burn yaptım 1 hafta yokum kızlar size bol sporlu günler :KK51:

İki gün çok yoğundum.Dün deryadan görerek tibetin 5 hareketine başladım ama bugün boynumdan başıma doğru ağrı var.Ağrım geçerse leslie ile yüreyeceğim inşallah.

Canim benden gorerek baslamayin lutfen. Basligi once bir incele. Hareketleri dogru yapmak cok onemli. Mesela basini once kaldirman gerekiyorsa buna uyacaksin. Bir de basta zorlananlar icin alternatif hareketler var yine baslikta. Ben bastan sona okumus baslayip birakmistim sonra uzun bir ara verip yine basladim. Tibet basit bir spor olarak gorulmemesi gereken bir sey. Cakralari acacagiz diye kendinizi sakatlamayin.

Geçmiş olsun.İnşallah bir şey çıkmaz.

çok geçmiş olsun canım inşallah birşey yoktur ,bende bu haftadaki son sporumu yaptım firm ve burn yaptım 1 hafta yokum kızlar size bol sporlu günler :KK51:

Cok tesekkur ederim. suan bir problem yok. Ucuz atlattim :)

Merhaba hanımlar, iyi pazarlar :)

Sonunda programımı yaptım, Leslie ile tekrar başlıyorum :) Dün akşam dosyaları toparladım aradığımı buldum :) Son videoları yerinde duramıyor kadın resmen.

Radio Remix'i bulamamıştım, buldum sonunda :) Onu da deneyeceğim, fırsat bulursam youtube'a atarım bir ara.

slm kızlar uzun zamandır bakamıyorum.

başlangıç( 01.12.2013):83
09.06.2014 itibariyle : 68
Beden:40
Boy:170

deryacım sonsuz teşekkürler ya sabah bir pantolana daha girdim ve o pantolonu ben nikahımda giymiştim o derece mutluyum kendimi daha iyi hissediyorum özellikle oğlum yanımdayken anneyim ve kilolarımı verdim diyorum :KK16: motivasyonun ve desteğin için teşekkürler:KK54: hedef 65 biliyorsun ama bunada şükür .

Gunaydın kızlar benıde aranıza alırmısınız.konunun en basından berı takıp edıyordum sızı ama bır turlu kayıt olamadım.sımdı leslıe ıcın kayıt oldum.kendımı tanıtayım ıstersenız 25 yasındayım evlıyım ve ıkı yasında bır kızım var dogum kılolarımı vermeye calısıyorum daha sımdı 66 kıloyum on kılo verebıldım.hasımato hastası oldugum ıcın zor verıyorum ama olsun yılmak yok😡ve benım motıvasyona ıhtıyacım var kızlar elımden geldıgı kadar yapmaya calısıyorum leslıyı tabı ancak kızım yattıgı zaman yapabılıyorum.ayy yıne cenem dustu kızlar kısacası yardım edermısınız bana sımdı 3 mıle yapmaya gıdıyorum opuldunuz canlar

• Beğen
Reactions: msp
Herkese mutlu haftalar..

Ben ramazan bayramı için tatil planı yapmaya başladım bile. Demek ki daha sıkı bir şekilde spor yapmalı ve diyetimden şaşmamalıyım. Eşime ve kız kardeşime sordum selülitlerimde azalma varmış :KK1: beni kırmak istememişte olabilirler.:KK1: Dün uzun bir yürüyüş yaptım. Bugün rutine devam.

merhaba kızlar, önümüzdeki 3 hafta sabahları 10000 adımlık yürüyüşümü hiç aksatmayacağım. şu ana kadar iyi gidiyordum zaten ama haftada 2-3 gün ara veriyordum sabah yürüyüşüne. artık her gün her gün!:KK52:

X