Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Brn de oyle verdim kilolarimi canim. 3. Cocugumun bebekligi kisa denk gelmisti hep evde yaptim. Verirsin merak etme. Hangi video oldugu inan cok onemli degil alisinca eline su siseleri alirsin ileri geri yurudukleri yerlerde biraz kosar adim yaparsin cok iyi olzyor. Ben en eski 5 millik videosu ve 3 fast milesla verdim ki o da eski.
Hımm anladım leslienin hangi videosu olduğu çok farketmiyor yani,yürüyüş yerlerini koşarak yapmalıyım ama sıkılmamak için Çeşitlilik güzel olur değil mi? indiremediğim videolar var görsel paylaşımda vardı ama ben indiremeden kaldırılmıştı burdan bi kaç arkadaştan rica ettim ama dönüş olmadı sende varsa bıraya eklemen mümkün mü acaba?

Selam kizlar. Dun spor yapamadim evde ve bahcede cok isim vardi. Temmuz agustos evde turkiyeden misafirlerim olacak sporumu nasil ayarlarimin derdine dustum. Neyse yururum herhalde onlari gezdirirken.

Herkese iyi tatıller.Dün oğlum uyumadı, misafirim vardı falan derken spor yapamadım ama bugün 4 mil leslie yaptım.
Sonuçta bir koşturmaca için de olursun Derya önemli olan hareket etmek.Ben oğlumla çıkıp istediğim şekilde yürüyemediğim için leslie benim kurtarıcım. Başlayalı bir hafta oldu.Dün tartıldım.200 gram almış görünüyorum ama moralimi bozmuyorum.Çünkü vücudumu tanıdım artık.Spora başladığım ilk hafta kilo almış çıkıyorum.Önceleri spor yapıyorum kilo vermem gerekirken alıyorum diye moralim bozuluyordu ama artık takmıyorum.Haftaya daha iyi sonuçlar alacağımı biliyorum :)

hayırlı ramazanlar kızlar.Geçmişi hepsini okudum yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz 1 aylık aradan sonra yeniden aranızdayım ama sporu nasıl yapacağım bilmiyorum ama kızlar ,sporsuz hayat çok kötü ara ara sguart,şınav,duvar şınav ,flyes yapsamda düzenli yürüyüş olmayınca olmuyor bakalım ramazanda da birşeyler yapmayı istiyorum umarım olur şimdilik iyi akşamlar kızlar

Hoş geldin sana da Hayırlı Ramazanlar..

hayırlı ramazanlar kızlar.Geçmişi hepsini okudum yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz 1 aylık aradan sonra yeniden aranızdayım ama sporu nasıl yapacağım bilmiyorum ama kızlar ,sporsuz hayat çok kötü ara ara sguart,şınav,duvar şınav ,flyes yapsamda düzenli yürüyüş olmayınca olmuyor bakalım ramazanda da birşeyler yapmayı istiyorum umarım olur şimdilik iyi akşamlar kızlar

selam bayanlar bende baya uzun süredir spor yapamadım araya ramazan geçincede yapamıyorm ama artık başlamayı düşünüyorum herkez derya abla gibi olamıyor tabi enerjine yetişemiyorz :)))

Selam kizlar. Bir saat sabah yarim saat aksam yurudum. Busracim sagol iltifatin icin ama ben oruc tutmuyorum su an sizinle kendimi kiyaslayamam. Ramazanda ancak verilen kilolari geri almayacak kadar hafif bir seyler yapilabilir. Tabii kisi cok aliskinsa ve etkilenmiyorsa o ayri.

Selam kizlar. Bir saat sabah yarim saat aksam yurudum. Busracim sagol iltifatin icin ama ben oruc tutmuyorum su an sizinle kendimi kiyaslayamam. Ramazanda ancak verilen kilolari geri almayacak kadar hafif bir seyler yapilabilir. Tabii kisi cok aliskinsa ve etkilenmiyorsa o ayri.
doğru diyosn ablacım ama halsizlik var üzerimde artık bu ay böyle geçsin bakalım

Az önce barre yaptım bir saat.
Deryacım sana sormak istediğim birşey var. 4 yıldır spor yapıyorum ama benim hala hem de bayağı çok selülitim var. Nerede hata yapıyorum sence.

Az önce barre yaptım bir saat.
Deryacım sana sormak istediğim birşey var. 4 yıldır spor yapıyorum ama benim hala hem de bayağı çok selülitim var. Nerede hata yapıyorum sence.
beslenmeni gozden gecirdin mi canim. Seker ve rafine gidalar da tetikleyebiliyor.

Selam kızlar :KK200: Ramzanda spor zor oluyor ya iftarla sahur arası 7 saat ..En iyisi vücudu çok zorlamadan kısa miller yapmak..Bugün eşim yeter daha fazla zayıflama dedi..Hatta 1-2 kilo alsan da olur dedi:confused:

merhaba benim de en büyük sorunum ve spora başlama sebebim selülit.Bende 1,5 yıldır spor yapıyorum bacaklarım da azalma oldu bayağı.. popomda daha az oldu..Kolay kolay gitmiyorlar malesef.Gözüm görecek mi? böyle pürüzsüz bacaklar dolgun bir popo..Gerçi Squatın bana faydası oldu bayağı düzdü popom dolgunlaştı daha bi etli oldu:KK53: Ama daha çok yol almam gerek pes etmek yok arkadaşım...Spora devam walk walk...
Not : Deryaya sormuştun selülit problemim olduğu için yazmak istedim..

Canım şeker kullanmıyorum. Günde bir fincan nescafe içiyorum. Hazır gıda da kullanmıyorum. Ama görüntü Gözüme batıyor

kızlar nihayet bölgeselde olsa spora döndüm , göğüs ve kol(17dk ) ve barre cardio lower body (14 dk) yapıldı

danur danur çok teşekkür ederim. Benim de squatla bayağı şekillendi ama selülitlerim kötü görünüyor işte.

Canım şeker kullanmıyorum. Günde bir fincan nescafe içiyorum. Hazır gıda da kullanmıyorum. Ama görüntü Gözüme batıyor
Papatyacigim bugun blogumda ilgili yazi yazdim. Artik buraya bilgi yazilari eklemeyecegim.

X