Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Oglumla yarim saat yuruduk ve barre abs yaptim.

Merhaba bir süredir yoktum sadece günlük yürüyüş yaptım kilomu korudum ama ramazan geliyor şimdi nolcak nası bir program yapmamız gerekir acaba :)

ben de burdan bildirim yapayım.leslie 2 mil yaptım ve 100 ip atladim.sizin yazdiklarinizin yaninda birşey değil ama bildirimde bulunmanın beni motive edeceğini düşünüyorum.kendimi mecbur hissedip kaytarmam

IMG_20150613_155537.jpg

Gunaydin kizlar. Dun herkes tatil yapmis. Ramazanda daha da sakin olur buralar. Ben dun biraz yüzdüm ve cocuklarla yarim saat yürüdüm.

Dün gezmelerdeydim ama bugün kaldığım yerden devam.oglumu ogle uykusuna yatirip leslie 5 mil yaptim.bugün sıcağın da etkisiyle sanırım daha çok zorladı ama sonuna kadar yaptım.bu arada derya hanım idolumsunuz :) dün geçmişte yazdiklarinizin bir kısmını okudum ve azminize hayran kaldım.yıllardır spor yapıyorsunuz.3 çocuğa rağmen..inşallah ben de sizin gibi olabilirim

Düzenli yürüyen arkadaşlarım Yuruyus kalcaya etki ediyor mu acaba iki gundur yürüyorum gaza geliyim biraz :)

Selam kızlar buralar çok sessiz kalmış..Bende yapamadım yine kaç gündür.. Oğlumun sünneti vardı..Adet oldum ağrılarım vardı yapamadım şimdi de kendimi motive etmeye çalışıyorum:cool:Birazdan başlarım inşaallah...

Evet motive olup yaptım sporumu çok rahatladım artık bağımlılık yaptı bu spor:KK6:
The look good naked barre
Bikini boot camp abs
Tank top arms Workout

Selam kızlar buralar çok sessiz kalmış..Bende yapamadım yine kaç gündür.. Oğlumun sünneti vardı..Adet oldum ağrılarım vardı yapamadım şimdi de kendimi motive etmeye çalışıyorum:cool:Birazdan başlarım inşaallah...
Hayirli olsun canim.

X