Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

sizin sıkı takipçinizim dolayısıyla da sıkı leslieciyim.. sadece buraya yazmıyorum..(o da üşendiğimden:)) yani spor olarak bende leslie ve uzun yürüyüşler yapıyorum ve 1 yıl gibi bir sürede 20 kg a yakın verdim(diyetisyen kontrolünde) ama şimdi aynı zamanda sıkılaşmaya çalışıyorum ve hepinizde olduğu gibi bende de karın problemi var :KK43:( o yüzden sormuştum yani 10 dk böyle etkili ise mutlaka denenmeli diye :))
Tebrik ederim canim verdigin kilolari. Yaz yaz sen selam vermek icin bile olsa ugra. Lesliecilere kapimiz her zaman acik. Evet bu videoyu leslie ile yaparsan cok kisa sürede farki göreceksin. Ayrica leslie challenge basliginin ilk mesajina ekledigim firm videosunu haftada 2-3 gün yaparsan tüm vücuttaki sikilasmayi farkedeceksin.

Tebrik ederim canim verdigin kilolari. Yaz yaz sen selam vermek icin bile olsa ugra. Lesliecilere kapimiz her zaman acik. Evet bu videoyu leslie ile yaparsan cok kisa sürede farki göreceksin. Ayrica leslie challenge basliginin ilk mesajina ekledigim firm videosunu haftada 2-3 gün yaparsan tüm vücuttaki sikilasmayi farkedeceksin.
firm 30 ve burn 30 zaten favorim.. inş bu yeni videoları hemen kaldırmazlar.. çünkü iş yerinden yazıyorum ve burada indirme yapamıyoruz.. aksi gibi telin int paketi de bitti:KK43:(

Bu hazır appstore programından sendede vardır. :) Ama diğer yaptığım haftalık programı kendim yaptım.
Vardir da benim bi günüm ni günüme uymuyor listeyle kim ugrassin kafama estigi gibi yapiyorum iste.

Hadi kizlar ben makarnalari yakmaya... walk walk walk.

Eveet sabahki 3 color miles in ustune belly bladr with floor session yaptim. Bu yahmurlu hsvada iyi geldi. Cokk sevdim bu videoyu.

1 saat yürüyüş yaptım bugün okulun son günleri tezler sınavlar derken leslie yapamıyorum çok ama barre karın ve bacak yapıyorum yanlar gitmeye başladı bile

Belly blasting videosunu yaptım leslinin. Çok beğendim.
Deryacım sağol canım.
Ne kadar eglenceli degil mi ben de cok sevdim ayrica pilates bölümünü de cok sevdim. Yorgun olmama ragmen yaptim. Linkleri ben ekledim ama asenyildirim arkadasimiz da basliga yazip nerde olduklarini söyledi sagolsun.

Bir tane cok uzun var 1 saat 45 dk onda 10 cesitli yürüyüs diyor leslie yani tek bir seferde yapilmasi gerekmiyor ama izlemedim daha.

Arkadaslari tumblr yeni oyuncagim bir süredir daha kullanmayi ögrenmeye calisiyorum. Ay yaslandim mi ne neler var internette bilmedigim. Leslie hakkinda yazilanlari okuyorum da oku oku bitmiyor. Dpünyanin her yerinde inanin bizim durumumuzda olan, calisan, coluklu cocuklu, yasadigi yerin iklimi ya da dogasi uygun olmayan, spor salonuna verecek parasi ya da zamani olmayan o kadar cok kadin var ki leslie yapan akliniz durur. Hepsi mütesekkir leslie yi bulup spor yapabildikleri icin. Milyonlarca insana hitap eden bir programin yanlis bir tarafi olmasa gerek.

Ne kadar eglenceli degil mi ben de cok sevdim ayrica pilates bölümünü de cok sevdim. Yorgun olmama ragmen yaptim. Linkleri ben ekledim ama asenyildirim arkadasimiz da basliga yazip nerde olduklarini söyledi sagolsun.
Evet çok eğlenceli. O zaman A asenyildirim arkadaşımıza teşekkür ediyorum buradan.

Günaydın.
image.jpg

Blasted walk sanirim uzun leslie 1 saat 10dk sini yaptim. 10 tane 10 dk lik yuruyusten olusuyor her biri farkli. Cok guzeldi.

Bugün hiçbirşey yapmadım, regl oldum. Hafif ağrım var, gece uyuyamadım, sabah erken kalktım. Çok dertliyim. :KK48::KK48::KK48:

X