- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
Kedicim kiskaniyorum bu panolarini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kedicim kiskaniyorum bu panolarini.
Tebrik ederim canim verdigin kilolari. Yaz yaz sen selam vermek icin bile olsa ugra. Lesliecilere kapimiz her zaman acik. Evet bu videoyu leslie ile yaparsan cok kisa sürede farki göreceksin. Ayrica leslie challenge basliginin ilk mesajina ekledigim firm videosunu haftada 2-3 gün yaparsan tüm vücuttaki sikilasmayi farkedeceksin.sizin sıkı takipçinizim dolayısıyla da sıkı leslieciyim.. sadece buraya yazmıyorum..(o da üşendiğimden:)) yani spor olarak bende leslie ve uzun yürüyüşler yapıyorum ve 1 yıl gibi bir sürede 20 kg a yakın verdim(diyetisyen kontrolünde) ama şimdi aynı zamanda sıkılaşmaya çalışıyorum ve hepinizde olduğu gibi bende de karın problemi var ( o yüzden sormuştum yani 10 dk böyle etkili ise mutlaka denenmeli diye :))
Olmaz mi bugün makarna yedim aksama yeni leslielerden yapmak sart oldu.ben teşekkür ederim.. siz yeni videolar var deyince youtube dan araştırmıştım.. faydam olduysa ne mutlu bana:))
firm 30 ve burn 30 zaten favorim.. inş bu yeni videoları hemen kaldırmazlar.. çünkü iş yerinden yazıyorum ve burada indirme yapamıyoruz.. aksi gibi telin int paketi de bitti(Tebrik ederim canim verdigin kilolari. Yaz yaz sen selam vermek icin bile olsa ugra. Lesliecilere kapimiz her zaman acik. Evet bu videoyu leslie ile yaparsan cok kisa sürede farki göreceksin. Ayrica leslie challenge basliginin ilk mesajina ekledigim firm videosunu haftada 2-3 gün yaparsan tüm vücuttaki sikilasmayi farkedeceksin.
Bu hazır appstore programından sendede vardır. :) Ama diğer yaptığım haftalık programı kendim yaptım.Kedicim kiskaniyorum bu panolarini.
Vardir da benim bi günüm ni günüme uymuyor listeyle kim ugrassin kafama estigi gibi yapiyorum iste.Bu hazır appstore programından sendede vardır. :) Ama diğer yaptığım haftalık programı kendim yaptım.
Ne kadar eglenceli degil mi ben de cok sevdim ayrica pilates bölümünü de cok sevdim. Yorgun olmama ragmen yaptim. Linkleri ben ekledim ama asenyildirim arkadasimiz da basliga yazip nerde olduklarini söyledi sagolsun.Belly blasting videosunu yaptım leslinin. Çok beğendim.
Deryacım sağol canım.
Evet çok eğlenceli. O zaman A asenyildirim arkadaşımıza teşekkür ediyorum buradan.Ne kadar eglenceli degil mi ben de cok sevdim ayrica pilates bölümünü de cok sevdim. Yorgun olmama ragmen yaptim. Linkleri ben ekledim ama asenyildirim arkadasimiz da basliga yazip nerde olduklarini söyledi sagolsun.