Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

image.jpg

Yeni eklemeler yapmak istedim, yapmaz olaydım. Kalça güzel acıdı ama sporum uzun sürdü, tabi ebru şallının 35 dklık pilatesininde yüzünden. Bende 3 güne böldüm yeni eklediğim hareketleri. Hepsini bir arada yapmayacağım ama hepsini de yapmış olacağım.

Ben de bugun yarim saat cocuklarla yu4udum. Az once de helen bowers ve amienadan iki kisa barre karin videosu yaptim. Pilates dusunuyordum ama barre workout isi beni iyice sardi. Cok keyif aliyorum yaparken. Pilateste de sevdigim videolar ve belirli hareketler var ama her gordugum pilates videosunu yapmak keyif vermiyor.

Selam kizlar. Herkese iyi kandiller. Bu sabah sevgili kedinin de tavsiyesi ile ebru sallinin karin odemine iyi gelen pilates videosunu yaptim. 45 dk biraz uzun da olsa idare ettim durumu. Gecen yil da yapip fayda gormustum aslinda bildigimiz hareketler ama unuttum sonra baska seylere daldim her zaman oldugu gibi.

Arada bir basliklari geziniyorum yeni neler var diye. Bir kac baslikta bakiyorum tek bir video eklenmis bunu yapalim v.s. gibi basliklar. Benim topluca actigim basliklarda da olan videolar ancak aydinlatici bilgi yok ne yazik ki. Hatta yazilan yorumlarda bile yanlis yönlendirmeler görüp cok üzülüyorum. Iste videolar uzun esnemeyi yapmadim gectim gibi... Bazen kendimi tutamayip yazip dogru bilgiyi vermeye calisiyorum ama her basliga da tek tek yazamam, yazmama da belki dogru olmaz bilemiyorum. Ancak bizim basliga devamli yazan arkadaslari uyarip yanlislardan koruyabilirim. Yeni bir baslik acmak icin bir bilgi birikimi, insanlara verebilecek, paylasabilecek bir seylerin olmasi gerekir diye düsünüyorum. Tabii herkes farkli sekillerde motive olur buna da saygim var ancak yanlis bilgilere inanmadan önce lütfen arastirip dogruyu bulun. Egitmen olarak gördügümüz kisilerin bile her söyledigini yapmak zorunda degiliz mantigimizla celisiyorsa.

Herkese iyi kandiller dışardan geliyorum kendimi biraz yorgun hissediyodum hemen esneme hareketleri yaptım ya bu kadar mı rahatlatabilir beni hem fiziken hem ruhen saatlerce yapasım geliyor ya bayılıyorum resmen :) Ayrıca bacakları çok güzel uzatıyor tüm hareketleri tek bacağa yapıp diğeriyle kıyaslayınca bile belli oluyor fark. Akşam leslie ve barre yapıcam bugün

Herkese iyi kandiller dışardan geliyorum kendimi biraz yorgun hissediyodum hemen esneme hareketleri yaptım ya bu kadar mı rahatlatabilir beni hem fiziken hem ruhen saatlerce yapasım geliyor ya bayılıyorum resmen :) Ayrıca bacakları çok güzel uzatıyor tüm hareketleri tek bacağa yapıp diğeriyle kıyaslayınca bile belli oluyor fark. Akşam leslie ve barre yapıcam bugün
Evet canim dinlendiriyor da cok haklisin. Ben de yorgun olunca yaparim. Zaten ezberliyor insan temel hareketleri.

X