Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Selam arkadaşlar bende dün lesli 3 mile ile spora başladım bu yazi da kilolu olarak geçirmek istemiyorum 70 kiloyum en az 60 olmam lazim lesli 3 mil yeterlimidir sizce bide hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum ve çalışıyorum aksama kadar sürekli ayaktayim

Selam arkadaşlar bende dün lesli 3 mile ile spora başladım bu yazi da kilolu olarak geçirmek istemiyorum 70 kiloyum en az 60 olmam lazim lesli 3 mil yeterlimidir sizce bide hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum ve çalışıyorum aksama kadar sürekli ayaktayim
Hem leslie hem yuruyus yapiyor ve dengeli besleniyorsan yeterli canim. Biraz sabirli olmak lazim tabii zaman tani kendine. Hizli verirsen hizla geri alirsin ayrica kas kaybi da yasarsin.

Canım selam. Brazill şu 45 dk olan mı?
brazill dediğim Leandro Carvalho'nun yaptırdığı program birçok videosu var ,kalça ve basende etkili olduğunu düşündüğüm Beachbody - Brazil Butt Lift bum bum (30 dk) ve Brazil Butt Lift - High & Tight (38 dk) programlarını yapıyorum
göğüs çalışması
leslie warm up
brazil bum bum
leslie kırmızı mil
dışarı çıkıyorum çarşıya yürüyüş yapmış olacağım

brazill dediğim Leandro Carvalho'nun yaptırdığı program birçok videosu var ,kalça ve basende etkili olduğunu düşündüğüm Beachbody - Brazil Butt Lift bum bum (30 dk) ve Brazil Butt Lift - High & Tight (38 dk) programlarını yapıyorum
göğüs çalışması
leslie warm up
brazil bum bum
leslie kırmızı mil
dışarı çıkıyorum çarşıya yürüyüş yapmış olacağım
Programimi bozmak istemiyorum ama brazile özenmiyor da degilim.

Agirdan aliyorum canim zaten bugün de birbuçuk saat yürüyüş yaptım lesli yapmicam :KK17:
Ben de belirli bir hedefim varsa ya da biraz siskin oldugum dönemlerde günde ikiye bölüyorum. Mutlaka verirsin merak etme.

Uzun yürüyüs planlamistim bir saat yürüdükten sonra yagmura yakalandik taksiyle dönmek zorunda kaldik. Az önce de 4 power miles ve havlu ile bacak hareketleri yaptim.

KAS KAYBI NEDIR?

Vücudumuzda dogustan itibaren belirli sayida kas bulunur. Bunlar azalip artmaz sayica hep aynidir. Sadece yaptigimiz spor calismalari ile sisip gelisebilir, bu da onlari oldugundan kisa gösterebilir (halterde oldugu gibi), ya da zaten oldugu gibi ince kalir ve pilates gibi sporlarla durusumuz da düzelecegi icin uzun ince görünür. Bunlar hep optik olaylardir. Yani kas kaybi derken kaslar tasi taragi toplayip vücudumuzu terketmez.
Yagda ise durum daha farkli. Vücuttaki yag miktari ne yazik ki artis gösterebilecegi gibi, asiri artinca ayni kanserli hücrelerin kendi kendini cogaltmasi gibi bir cogalma gösterebilir. Bu kendini cogaltmis yag hücrelerini yoketmek cok zordur. Yag agirligi vücutta kas agirligindan daha az olmasina ragmen, vücut icin zararlidir.
Jessica Smith kanalindan ceviridir.

Gunaydin kizlar, herkese guzel bir pazar gunu diliyorum. Bizde simdilik yagmur var. Dun paraya kiyip kendime yag kas su analzi yapan tarti aldim. Sonuclar ne kadar dogru bilmiyorum ama benimkiler soyle cikti.
Kg 57
Yag 29,5
Su 52
Kas 32,6
Bmi 23,1
Su oranina bakmasina da sevindim sis hissettigim gunlerde vucut ne kadar su tutuyor kiyaslarim. Belki en etkili olcme yolu degil ama hep ayni aleti kullaninca kisi kendini kontrol altinda tutuyor. Tabi daha epey bir miktar yakilacak yag var .

X