- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana ve tum spor kardeslerime de gunaydin canim. Ben daha spora baslamadim uzun bir yuruyus planladim yagmur yagmazsa.Günaydın kızlar
Hem leslie hem yuruyus yapiyor ve dengeli besleniyorsan yeterli canim. Biraz sabirli olmak lazim tabii zaman tani kendine. Hizli verirsen hizla geri alirsin ayrica kas kaybi da yasarsin.Selam arkadaşlar bende dün lesli 3 mile ile spora başladım bu yazi da kilolu olarak geçirmek istemiyorum 70 kiloyum en az 60 olmam lazim lesli 3 mil yeterlimidir sizce bide hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum ve çalışıyorum aksama kadar sürekli ayaktayim
brazill dediğim Leandro Carvalho'nun yaptırdığı program birçok videosu var ,kalça ve basende etkili olduğunu düşündüğüm Beachbody - Brazil Butt Lift bum bum (30 dk) ve Brazil Butt Lift - High & Tight (38 dk) programlarını yapıyorumCanım selam. Brazill şu 45 dk olan mı?
Programimi bozmak istemiyorum ama brazile özenmiyor da degilim.brazill dediğim Leandro Carvalho'nun yaptırdığı program birçok videosu var ,kalça ve basende etkili olduğunu düşündüğüm Beachbody - Brazil Butt Lift bum bum (30 dk) ve Brazil Butt Lift - High & Tight (38 dk) programlarını yapıyorum
göğüs çalışması
leslie warm up
brazil bum bum
leslie kırmızı mil
dışarı çıkıyorum çarşıya yürüyüş yapmış olacağım
Agirdan aliyorum canim zaten bugün de birbuçuk saat yürüyüş yaptım lesli yapmicamHem leslie hem yuruyus yapiyor ve dengeli besleniyorsan yeterli canim. Biraz sabirli olmak lazim tabii zaman tani kendine. Hizli verirsen hizla geri alirsin ayrica kas kaybi da yasarsin.
Ben de belirli bir hedefim varsa ya da biraz siskin oldugum dönemlerde günde ikiye bölüyorum. Mutlaka verirsin merak etme.Agirdan aliyorum canim zaten bugün de birbuçuk saat yürüyüş yaptım lesli yapmicam
O adamınn bende 3 tane videosu var 15 dklık vs videosuda var. Ama adamın sesi çok itici:)Programimi bozmak istemiyorum ama brazile özenmiyor da degilim.
Evet ama program cok basarili. Yalnz videolar uzun ve yorucu oldugu icin useniyorum.O adamınn bende 3 tane videosu var 15 dklık vs videosuda var. Ama adamın sesi çok itici:)