Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünün sporunu da yaptım, yehuuu. Programımın son hali budur. Her an değişebilirde.
Eki Görüntüle 1510028
Geçeen gün oranlarımı paylaşmıştım. Kas oranım yüksek çıktı. Öyla kaslı görünmüyorum ama spor sayesinde kalçam dümdüz kalmadı. Kollarımda ve karnımda biraz belirginleşiyor. Karındaki yağ gitse tam olacak. Derya daha iyi anlatır belki beni. :)Kedi Programını görünce seni çok merak ettim.. Bide sende bayağı oldu spor yapıyorsun vücut kaslanmıştır şimdi
Ben saatine dikkat ederek, çok iyi yiyorum. Deryada bilir ne kadar yediğimi. Ama abur cubur yemem, arada kaçamaklarım olur ama saatine dikkat ederim. Bu şekilde kilo veriyor insan zaten. Aşırı kardiyo yapmadım hiç.Ben seviyorum yemek yemeyi.
Kuş kadar şey yiyerek mutlu olmam ki ben
Aman ne yapayım çok kilolu değilim zaten. Spor da yapıyorum. Züğürt tesellim olsun bu da.
Fistik, fistik daha ne anlatayim? Tevazu gösteriyor.Geçeen gün oranlarımı paylaşmıştım. Kas oranım yüksek çıktı. Öyla kaslı görünmüyorum ama spor sayesinde kalçam dümdüz kalmadı. Kollarımda ve karnımda biraz belirginleşiyor. Karındaki yağ gitse tam olacak. Derya daha iyi anlatır belki beni. :)
aslında ben de abuc cubur çok yemiyorum ama öğle yemeğinde mesela sadece çorba içip kalkayım olmuyor. ya da akşam yemeğinde azıcık yiyemiyorum.Ben saatine dikkat ederek, çok iyi yiyorum. Deryada bilir ne kadar yediğimi. Ama abur cubur yemem, arada kaçamaklarım olur ama saatine dikkat ederim. Bu şekilde kilo veriyor insan zaten. Aşırı kardiyo yapmadım hiç.
. Bacaklar süper oldu.Günaydin kizlar. The look good naked barre ve inner thigh clarity. Hala ikisini arka arkaya yapinca soguk terler döküyorum. Ama elde ettigim basarinin sahidi de kedidir...
. Bacaklar süper oldu.
Valla keske ic bacagimin onceki halini cekseydim yumos yumos selulitliydi. Selulitler nerdeyse,daha tam degil, gitti ve bacak genelim inanilmz sikilasti. Tamamen duzelmeden resim eklemek istemiyordum ama hadi size motivasyon olsun.bacaklar, iç bacak selülitler için care midir canım?
Valla keske ic bacagimin onceki halini cekseydim yumos yumos selulitliydi. Selulitler nerdeyse,daha tam degil, gitti ve bacak genelim inanilmz sikilasti. Tamamen duzelmeden resim eklemek istemiyordum ama hadi size motivasyon olsun.
Valla keske ic bacagimin onceki halini cekseydim yumos yumos selulitliydi. Selulitler nerdeyse,daha tam degil, gitti ve bacak genelim inanilmz sikilasti. Tamamen duzelmeden resim eklemek istemiyordum ama hadi size motivasyon olsun.