• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Akşam 7 km yürüdüm tempolu. Açık havada yürüyüş çok keyifli. Bölgesel karın hareketlerini aksattım bu ara. Yürüyüş sonrası ya da sabah onları da ekleyeyim artık.

Selam kızlar yoğundum bu aralar 10 gün kadar evde spor yapamadım ama dışarıda bol bol yürüdüm..3 gündür de Amiena ile pilates yapıyorum..bu ara böyle takılacağım..

Kedi Programını görünce seni çok merak ettim..:KK53: Bide sende bayağı oldu spor yapıyorsun vücut kaslanmıştır şimdi:KK39:
Geçeen gün oranlarımı paylaşmıştım. Kas oranım yüksek çıktı. Öyla kaslı görünmüyorum ama spor sayesinde kalçam dümdüz kalmadı. Kollarımda ve karnımda biraz belirginleşiyor. Karındaki yağ gitse tam olacak. Derya daha iyi anlatır belki beni. :)

Ben seviyorum yemek yemeyi.
Kuş kadar şey yiyerek mutlu olmam ki ben
Aman ne yapayım çok kilolu değilim zaten. Spor da yapıyorum. Züğürt tesellim olsun bu da.
Ben saatine dikkat ederek, çok iyi yiyorum. Deryada bilir ne kadar yediğimi. Ama abur cubur yemem, arada kaçamaklarım olur ama saatine dikkat ederim. Bu şekilde kilo veriyor insan zaten. Aşırı kardiyo yapmadım hiç.

Geçeen gün oranlarımı paylaşmıştım. Kas oranım yüksek çıktı. Öyla kaslı görünmüyorum ama spor sayesinde kalçam dümdüz kalmadı. Kollarımda ve karnımda biraz belirginleşiyor. Karındaki yağ gitse tam olacak. Derya daha iyi anlatır belki beni. :)
Fistik, fistik daha ne anlatayim? Tevazu gösteriyor.

Günaydin kizlar. The look good naked barre ve inner thigh clarity. Hala ikisini arka arkaya yapinca soguk terler döküyorum. Ama elde ettigim basarinin sahidi de kedidir...

Ben saatine dikkat ederek, çok iyi yiyorum. Deryada bilir ne kadar yediğimi. Ama abur cubur yemem, arada kaçamaklarım olur ama saatine dikkat ederim. Bu şekilde kilo veriyor insan zaten. Aşırı kardiyo yapmadım hiç.
aslında ben de abuc cubur çok yemiyorum ama öğle yemeğinde mesela sadece çorba içip kalkayım olmuyor. ya da akşam yemeğinde azıcık yiyemiyorum.

sabah okula gelmeden slim in 6 keep out yaptım.

günaydın kızlar
yarın işim olunca programı bugünden yaptım
leslie warm up
barre abs popsugar(karnımda terliyor artık)
brazil bum bum
leslie 30 days burn(bu videoyu ayrı bir seviyorum )

bacaklar, iç bacak selülitler için care midir canım?
Valla keske ic bacagimin onceki halini cekseydim yumos yumos selulitliydi. Selulitler nerdeyse,daha tam degil, gitti ve bacak genelim inanilmz sikilasti. Tamamen duzelmeden resim eklemek istemiyordum ama hadi size motivasyon olsun.

Eklentiler

• IMG_20150428_112054.jpg
    IMG_20150428_112054.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 146
  • IMG_20150428_111956.JPG
    IMG_20150428_111956.JPG
    82 KB · Görüntüleme: 135
  • IMG_20150428_111822.jpg
    IMG_20150428_111822.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 133
Valla keske ic bacagimin onceki halini cekseydim yumos yumos selulitliydi. Selulitler nerdeyse,daha tam degil, gitti ve bacak genelim inanilmz sikilasti. Tamamen duzelmeden resim eklemek istemiyordum ama hadi size motivasyon olsun.

kuzum uzun süredir yapıyorsun spor ama bu hale kaç ayda geldi?

Back